Şimdi Ara

abiler bi yardım gerekiirse moderator abiler sizde bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ABİLER BAKIN SİMDİ benim bilgisayarda eskiden acıldıgında mavi karsılama ekranı cıkıyodu ...artık bole kucuk bi kutu cıkıyooo ole tamam a basınca acılıyoo ben eskisi gibi olmasını istiyom ama kullanıcı seceneklerine basıyom prdan kullanıcı oturum acma seceneklerine basıyorum bana sey diye bir yazı cıkıyoo yeni yuklenen bir program karsılama ekranını acmayı devre dısı bıraktı yazıyoo geri gelemsi için silin oo programı yazıyoo bide dosyanın adıda yazıyoo oda IWPDGİNA.dll bi yardım nasıl eski halıne getiricem

• sistem geri yüklemeyi dene
  • abi denedim olmuyoo geri yuklenemedi dioo windowsu yeniden yukledim bi kac gun oldu sonra gene bozulduu
  • istersen format at hem işletim sistemin daha güncel olur hemde o surun yok olur
  • ozaman yüklediğin crackli bir program yada oyunda virüs yada spy olabilir, virüs ve spy taraması yaptın mı?
    quote:

Orjinalden alıntı: kingorkem

abi denedim olmuyoo geri yuklenemedi dioo windowsu yeniden yukledim bi kac gun oldu sonra gene bozulduu
  • yaptım ama cıkmadı bişey yaa format atamam herseyim gider
  • quote:

Orjinalden alıntı: fiesta59

istersen format at hem işletim sistemin daha güncel olur hemde o surun yok olur

yaa insaf ya belki adamın önmli ayarları programları müzikleri vs... dosyaları vardır.Hem böyle sorunlarda hemen format diyosunuz yaa..Ben bir hafta uğraşırım yine beklerimm....Hemen format atamam kusura bakmayın.aynı sorun benmde güvenlik duvarı konsolundaa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bi bakın gardaşlarım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.