Şimdi Ara

Abiler >Sitem Hakkındaki görüşlerinize açığım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abiler ben 15 yaşında lise öğrencisiyim.bende sizler gibi site tasarımı yapıyorum sitemi incelerseniz sevinirim.

www.hack.muhabbeti.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakvanli1990 -- 3 Eylül 2005, 22:24:09 >

• Sayfalar cook yawas aciliyor hatta bende bayagi bi uzun surdu acilmasini bekleyemedim.Biraz sayfa bos kalmis birsey.Daha bir kac soylemek isterdim ama bende daha yeni oldugum icin bunlar bize dusmus ustadlar varken.
  • cehennem,tahribat,cigicigi varken aşırı gereksiz bir site ve çok basit duruyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: farozlu

çok basit duruyor...

+1
    oteki dedikleri zaten dogru.Icerik yok hatta birsey goremedim
  • Yapmayın arkadaşlar,bence eleştiriler çok acımasız.Kimlerle kimi kıyaslamaya çalışıyoruz.
    15 yaşında bir genç için bence oldukça başarılı sayılabilecek bir tasarım.
    Sitenin geç açılması da çok doğal,zira mynet üzerine kurulu.
    burakvanli1990 olumsuz eleştiriler moralini bozmasın bence geleceğin parlak.
    Çok çalışman şartı ile tabii.
    Başarılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakvanli1990

abiler ben 15 yaşında lise öğrencisiyim.Bu forumlarda yaşım küçük olabilir ama yeteneklerim bayağı büyüktür.
    bende sizler gibi site tasarımı yapıyorum

Yasima bakmayin yeteneklerim buyuktur demek istemis bizde ona gore elestiri yaptik.
  • yinede olsun nedediyse dedi yine bir insanın moralini kimsenin bozma hakkı yoktur sanki siz 15 yaşınızdayken sitemi yapıyodunuz ha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sayfalar çok geç açılıyor dostum...

Su butonlara bittim yaa. Çok güzel olmuş

Tasarımın hoş aslında... Geleceğin çok iyi olacak... Çok çalış... iyi yoldasın

• Ben sadece tasarımını değerlendirecem.

1- Siteyi ortalarsan daha hoş gözükür.
    2- Copyrite değil Copyright.
    3- Sşte çok yavaş. Resimlerin boyutları 150 ve 180 kb gibi. bunları PS'de bölersen daha çabuk açılır.
  • yorumlarınız için teşekkürler gerekli düzenlemeleri yapacam...
  • bende 16 yaşındayım... neyse, konuya dönelim...

1- arkadaş sitenin tasarımını değerlendirin demiş. içerik konusunda bir ima göremedim ilk postta.
    2- site ilk tasarımlar için oldukça güzel.özellikle butonları çok beğendim. ayrıca renk seçimlerin de gayet kaliteli.
    3-
     Abiler >Sitem Hakkındaki görüşlerinize açığım

böyle birşey yapma derim. ordaki siteleri link olarak yaz.

böyle çalışmaya devam et. ilerledikce tasarımların da güzelleşecektir..

• bu sitenin malzemeleri arasında olmasını planladığın hack bölümü sanırım bu forum kurallarına aykırı:) bu sadece bir uyarı. benden söylemesi. sonra söylemedi demeyin bana
  • Hımm.. Ewt. Ama site içerğinde dosya yok... O yüzden sorun olacağını zannetmiyorum...

Kilitlenebilir yinede...
  • Site açılmıyor
  • Hımm.. Evet açılmıyor.. Dün açılmıştı oysaki...
  • evet açılmıyor.. bi sorun var sanırım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: relaxweb

yinede olsun nedediyse dedi yine bir insanın moralini kimsenin bozma hakkı yoktur sanki siz 15 yaşınızdayken sitemi yapıyodunuz ha

O zaman bu forumda Efege'ninde cok ustune gidiliyor.Oda cok bilmislik yuzunden oyleymis.Bende burakvanli1990'in kendi icin yaptigi yoruma bakarz elestiri yaptim.
  • kimseyle yaşına bakarak alay etmem.alay etme sebebim hiçbirşey bilmedikleri halde kendilerini profesör gösteren ve haddinden fazla yalan konuşan tiplerdir.(forumdakiler isimlerini biliyorlar)
  • siteye girmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.