Şimdi Ara

ABİLERİM ABLALARIM LÜTFEN YARDIM EDİN !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merabalar benim bugün başıma gelen bi olayı size anlatıcam lütfen doğru cevabı verin bana
    biz yaklaşık 3-4 gün önce dükkana sıfır bir motor almışdık motor daha 50km de sıfır evden geliyordum dükkana 50metre kala ilerde trafik polisleri durdurdu
    plakası yok diye kapatıcaz motoru dediler ne dediysem anlamadılar abi daha yeni motor dedim neden kapatıyonuz dedim yasak dedi
    Herneyse abi lütfen bana ehliyetsizlikten ceza yazmayın ödeyemem dedim yazmıcaz dedi en son karakola götürdüler bana 166tl ceza kesdiler
    motoruda kapatdılar Ben İzmir de oturuyorum plakayı çıkardıkdan sonra tepecikden işlemleri yaparsınız dediler size asıl sormak istediğim soru

1-BU 166 TL NEYİN CEZASI EHLİYETSİZLİKDEN CEZA YAZMICAZ DEDİLER

2-MOTORU KAPATDILAR ORTALAMA PLAKA FALAN MOTORU ALMAYA GİDERKEN TOPLAM NE KADAR Bİ ÖDEME YAPMAMIZ LAZIM

3-TAKİPCİYE GİTDİM EHLİYETSİZLİKDEN CEZA 1 SENE SONRA GELİR DEDİ AMA TRAFİK POLİSİ EHLİYETSİZLİKDEN CEZA YAZMICAM DEDİ KARAKOLA GİTDİM BÜYÜK İHTİMAL YAZMAMIŞDIR DEDİ ORAYA GİDİNCE BELLİ OLUR DEDİ

3-KARAKOL POLİS AMİRİNİN AKRABASI VARDI ONA SORDUM ODA ARAYIP SORMUŞ 166TL CEZAYI EHLİYETSİZLİKDEN YAZMIŞDIR DEDİ GARİBİME GELDİ EHLİYETSİZLİKDEN CEZA 166TL YAZABİLİYORLARMI ?

4-CEZA KAĞIDINDA 25.MADDE DEN FALAN YAZIYODU 36.MADDE DEN İŞLEM YAPILDI DİYODU ALTINDA DA 166TL CEZA YAZIYODU SİZCE EHLİYETSİZLİK CEZA YEMİŞMİYİM LÜTFEN YARDIM EDİN

• Ablalarımmı,hani nerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitdin ha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allah kurtarsın o motor gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atarlı Cat

allah kurtarsın o motor gitti

Plakayı çıkardıkdan sonra gelip alabilirsiniz dediler lütfen abilerim kardeşlerim kafam çok bulanık bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen
    Bana anlatsın 17yaşındayım daha ekmek parası için çalışıyorum servis elemanlığı yapıyorum
  • plakasız gezmeninde cezası vardır elbet 166 tl onun içindir belkide
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suffocated

plakasız gezmeninde cezası vardır elbet 166 tl onun içindir belkide

Tek korktuğum şey ehliyetsizden ceza kesildimi onu bilmiyorum biyandan da ehliyetsizlikden ceza kesse orda keserdi diye düşünüyorum bu cezayı ödedikden sonra ilerde bide tebliğ gelirmi karşıma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARKADAŞLAR YARDIM!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImLeGeNq

quote:

Orijinalden alıntı: Suffocated

plakasız gezmeninde cezası vardır elbet 166 tl onun içindir belkide

Tek korktuğum şey ehliyetsizden ceza kesildimi onu bilmiyorum biyandan da ehliyetsizlikden ceza kesse orda keserdi diye düşünüyorum bu cezayı ödedikden sonra ilerde bide tebliğ gelirmi karşıma

hiç bilmiyorum onları ben mantık yürüttüm sadece
  • Lütfen aranızda başına gelen varsa anlata bilirmi içim hiç rahat değil sürekli onu düşünmekten kafayı yicem herkez diyo 166tl ehliyetsizlikden yazmışdır sana diye
    ama ben hiç bişi anlamadım cezayı yazan polis bunu dükkan sahibine ver o ödesin dedi ceza benim adıma kesildi biriside diyo bu cezayı ödedikden sonra 1sene içinde evine tebliğ gelicek
    1000 küsür bi ceza gelicek diyo ehliyetsizlikden mantıksız geldi bana.. Yani ehliyetsizlikden o kadar para kesicekse neden orda kesmedi de ceza kağıdında o miktar yok anlam veremiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.