merhabalar sıfır araba almayı düşünüyorum şuan için markaların kendi sitelerindeki fiyatlarına göre hesaplıyorum kendimi. bayi ile internet fiyatı arasında bi fark var mıdır sizde?
örneğin 1.3 90 HP MJET E4 ELEGANCE yeni Doblo Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı: 42,340 Tavsiye Edilen Kredili Anahtar Teslim Fiyatı: 39,010 Tavsiye Edilen Peşin İndirimli Anahtar Teslim Fiyatı: 36,930
fiat bayisine gitsem daha ucuza yada daha pahalı bir fiyatlamı karşılaşırım...
sizin bildiğiniz internet fiyatından ucuz markalar var mı ?
Fiat bayileri pazarlığa çok yatkındır.
İllaki pazarlık oluyor mesela Chevrolet bayileri liste fiyatları üzerinden 3000 tl ye kadar düşüyor genelde
quote:
Orijinalden alıntı: arjen553
Fiat bayileri pazarlığa çok yatkındır.
Fiat şart değil örnek olsun diye o geldi aklıma :D sizin tavsiyedeceğiniz bir marka varmıdır ?
renault fiyat peugeot citroen hyundai ford kısacası
vw hariç tüm araçlar liste fiyatından daha ucuza alırsınız.
merhabalar sıfır araba almayı düşünüyorum şuan için markaların kendi sitelerindeki fiyatlarına göre hesaplıyorum kendimi. bayi ile internet fiyatı arasında bi fark var mıdır sizde?
örneğin 1.3 90 HP MJET E4 ELEGANCE yeni Doblo Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı: 42,340 Tavsiye Edilen Kredili Anahtar Teslim Fiyatı: 39,010 Tavsiye Edilen Peşin İndirimli Anahtar Teslim Fiyatı: 36,930
fiat bayisine gitsem daha ucuza yada daha pahalı bir fiyatlamı karşılaşırım...
sizin bildiğiniz internet fiyatından ucuz markalar var mı ?
selam, ekli tabloda c3 dizel otomatik, c4 dizel otomatik, i20 benzinli otomatik ve i20 dizel fiyatları ile bir çalışma yaptım. Araç ve yakıt fiyatları güncel ve bayilerden alınan fiyatlardır. ekonomik, yeni kasa ve teknoloji olarak ibre c3 ten yana çıkıyor.
Toyota pazarlıkla 46 binlik corollayı 44300 kadar indirdi.kasa değiştireceği için vazgeçtim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme