Şimdi Ara

Abim vuruldu vuran kişi serbest (Konu detaylandırıldı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
3
Favori
30.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
386 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avukatlarınız savcıyı HSK Hakim ve Savcı Şikayet Bürosuna şikayet etsinler.
  • Hukuk birgün bizim bu halde olmamızı sağlayanlara da lazım olur. O zaman çok ah edicekler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakat sinek kullanıcısına yanıt
    2 yıl boyunca foruma hiçbir faydan olmasın sonra da gel forumdan yardım iste.

bu foruma biraz da siz bir şey katsanız olmaz mı sorunlarınız yerine?
  • Ekşiye yazılmalı. Twitter'da gündeme getirilmeli. Tabi böyle yazı koymakla olmaz. Kanıtları da eklemek lazım. Twitter'dan takipçi sayısı fazla kişilere mesaj atın. Eğer davaya müdahale eden kişi bir parti mensubu ise karşıt partiye bu durumu bildirin.

• Antalyada alkollü bir şahıs benim iş yerimde nöbetçi olduğum bir gecede zemin kattaki yatak odama, evet yatak odama girip başıma silah dayadı. Karakoldan öğrendim şahısın elindeki silah gerçekmiş ve içerisinde 3 tane mermisi de varmış. neyse bu şahıs alkollü olduğu için ertesi gün jet hızıyla serbest kaldı. Aylar sonra gelen ilk mahkeme duruşmamızda bu şahısın tekrar hapise alındığını öğrendim ve merak edip sebebini araştırdım. Meğer kendi karısı kendisini tehdit ettiği için şikayette bulunmuş hemen almışlar adamı

• Davayı erteleyen savcının yatacak yeri yok.
    Hadi bu dünya böyle bir şekilde gider öbür tarafta ne yapacak acaba sorsan en ala müslümandır belki de
    Öyle bir sistem yapmaları lazım ki bu adamı savcı yapanı bile içeri atacan iyi puan alan herkes avukat savcı kimse adaletli mi Allah korkusu var mı diye bakmıyor.
    Ne avukatlar var hayal edemiyeceğiniz kadar çok para istiyor ama işi halletme garantisi veriyor. Nasıl olduğunu siz düşünün

• FBI open dı door kullanıcısına yanıt
    Konudaki durumla ilgili değil ama silah taşımasalar bıçak taşırlar bu kafa yapısındaki adamlar.Once vatandaşlarımızın insan gibi problemleri diyolog yöntemiyle halledebilecek seviyeye gelmesi gerek.En ufak bir trafik kavgasindaki sözlü sataşmada adam koltuğun altından bıçak çıkarıp iniyor aşağı.

• Bu ülkede balık istifi olan bir otobüste kadının birine yanlışlıkla/mecburen dokunsan 5 yılla yargılanırsın ama sokakta birini vursan adam ölmese tutuksuz yargılanırsın. Ülkede adaletin çivisi çıktı.
  • Bu ayıp kimin ya ?
    Çoğu kişi ki suclamiyorum tanıdık MV vs birini bul anlat demiş ? Türkiye de yasa yargı adalet ne zaman ve kim tarafından bu hale geldi ? Adalet için mahkemeye değil de ne zamandan beri tanidiga gidilir oldu ? Uyanda balığa gidelim demeyin sadece hayretler içindeyim ne olacak bu ülkenin halı ? Devletle ve çeteyi vs ayiran en temel özellik hukuktur. O zaman bız Türkiye yi nereye hangi sınıfa sokucaz ?

• Neden vuruldu?

• Cool Storm kullanıcısına yanıt
    Git ironini başka konuda yap.

• Hsyk ya dilekçe verdik hocam. Sonuçsuz.

• hapocod kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece birine benzettikleri için.

• Savcı odaya almıyor ne demek,savcı bir çalışan kral değil.
  • Sakat sinek kullanıcısına yanıt
    avukatları değiştirin. ortada bu kadar delil varken avukatların , savcıyla görüşemiyorum demesi de nedir ?

• geçmiş olsn
    usanırım bilinçsiz taksir ile adam yaralamadan ceza verecekler
    o da zaten yatmaz ertelenir cezası
    bu ülkede maalesef adalet sadece üst düzey bir kamu görevlisi isen ya da zengin işadamı isen ya da siyasetçi isen işliyor
  • Nolcak hapisaneler dolup taşınca talimat gelmiş belli adam öldürmedikçe içeri almıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ø

Sizde onu vurun, o vurdu salındı bizide salın deyip hakimin suratına tükürün.
    Genel konuşuyorum,zaten iş sizin dediğiniz yere gidiyor zaten.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.