Şimdi Ara

Abim vuruldu vuran kişi serbest (Konu detaylandırıldı) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
3
Favori
30.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
386 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vahsincir

Bu mesaj silindi.
    boş yapma.
  • Tutuksuz yargılanıyor çok abartmışsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Davayı erteleyen savcının yatacak yeri yok.
    Hadi bu dünya böyle bir şekilde gider öbür tarafta ne yapacak acaba sorsan en ala müslümandır belki de
    Öyle bir sistem yapmaları lazım ki bu adamı savcı yapanı bile içeri atacan iyi puan alan herkes avukat savcı kimse adaletli mi Allah korkusu var mı diye bakmıyor.
    Ne avukatlar var hayal edemiyeceğiniz kadar çok para istiyor ama işi halletme garantisi veriyor. Nasıl olduğunu siz düşünün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklı olsanız bile mahkemelerde haksız çıkıyorsunuz. Mahkemeler saçma sapan, haksız, adaletsiz kararlar veriyorlar. Mağduriyetiniz, haklılığınız hâkimlerin umurunda değil. Mahkemeler maalesef bu dosyayı başımdan en kolay nasıl atarım mantığıyla çalışıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo34 -- 4 Mart 2019; 15:38:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gercekbeko

Muhtemelen dosyanız 1-2 ay içerisinde uzlaştırma büroya gönderilecektir.
    şahsın daha önce sabıkası yoksa ve tecrübeli bir uzlaştırmacı arkadaşa denk gelirsen karşıdan koparabildiğini kopar. Karşı taraf yine yanaşmazsa uzlaşmak istediğini belirt fakat karşı tarafın kabul etmediğini açık açık rapora yazdır ki Mahkeme aşamasında işine yararsın
    Nasıl uzlaşacak hocam silahlı yaralama diyor, kasten yaralama kural olarak uzlaştırma kapsamında ama olay silahla işlenmiş nitelikli hal (TCK86/3) uzlaştırma dışındadır...

Konu sahibi arkadaşım dava olayları çok uzun sürmekte savcının önünde bir sürü dosya varsa sıranın gelmesi bile uzun sürebiliyor, savcının kastından eminseniz görevi kötüye kullanma suçundan hakkında şikayet oluşturabilirsiniz. İş yükü değilde keyfi olarak dosya ihmali varsa (pek zannetmiyorum ama) sonuç alınabilir...

Kararlar ve sonuç çok geç geliyor şu aralar bir kavga yaralama dosyası gördüm yargıtay 2019 da onamış, esas kararı 2011 de verilmiş. 10 ay açık cezaevinde yatacak tebligatı görünce tanıdık şok olmuş. Tam 9 sene sürdü tüm süreç...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• soulcalibur053 kullanıcısına yanıt
    Forumun %70'i ergen.kim yardım edecek sen mi?

• ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Ya kardeşim boş yapma çık konudan ya. Birinden bi menfaat bekleyende yok saolsunlae geçmiş olsun dilekleri bile yetiyo forum halkının.

• Öncelikle geçmiş olsun konuyu ekşi sözlük e de taşı bence daha fazla gündem yaratma şansın olur

• CİMERE'e e-devlet üzerinden aynen konuyu aktarın. Cimer çözmesse başka hiç biyer çözemez bu durumu..
  • Olricksm O kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Hocam, ekşi sözlüğe nasıl taşıyacağımı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sakat sinek -- 4 Mart 2019; 16:33:7 >
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Sana mı soracak insanlar konu açarken, ağası mısın buranın?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SupermanPrime kullanıcısına yanıt
    Kraldan çok kralcılık yapma

• bahsettiğin gibiyse olay bu şekilde sonuçlanması anormal,bir kere karşıdaki şahısın tutuklu kalması gerekiyor basit yaralamadan değil direk öldürmeye teşebbüsten

bence siz avukatları değiştirin ayrıca konuyu cumhurbaşkanlığına ve adalet bakanlığına yazın
    araya kimi sokuyorlarsa onun da başını yakın,araya sokturları adam çok çok o adliyedeki hakimdir,savcıdır ötesi olamaz he eğer varsa daha büyük tanıdıkları sizde olayı kanallara taşıyın twitter dan gündem yaratın bak nasıl soruşturuluyor mevzu
  • benim babam esnaftı bir sabah 1000 küsür liradan 5000 tlye kirasını çektiler hemde mahkemeyi yarı yarıya kazandılar. böyle adalet olmaz olsun. en kısa sürede ülkeyi terk etmeye bakın.

• Ambulans ile hastaneye gelen 68 yaşındaki babama öğle yemeğine 15 dk var diye keyfi olarak öğleden sonraya savmaya çalışan doktora seni protesto ediyorum bana bakmak zorundasın dedi diye elindeki kalemi kırıp üstüne yürüyüp güvenlikleri çağırıp ortalığı ayağa kaldırıp bide koca adamı güvenliğe yumruklatan doktor suçsuz bulunup koskoca adama 8 ay hapis cezası veren adalete mi,doktora mı .......?
  • Ülkede adalet sistemi tamamıyla felç durumda kimsenin ilgilendiği yok , ucuza soğan satma derdine düşmüş herkes kış ortasında 5 liraya domates yiyince herşey yoluna girecek sanki ...

Daha geçen hafta haberlerde gördüm kadını 8 yerinden bıçaklamış paramparça kadının heryeri boğazında bile bıçak yarası var , adam serbest bırakılmış , geçen bi polisle konuştum tecavüz , gasp , cinayet harici tutuklama yok diyor adam anca olay basına düşecek o zaman yalandan bi 3-5 ay tutukluyorlar işte milletin gazını almak için .. Size çok geçmiş olsun ama şaşırmadım açıkcası bi kravat takar mahkemede yargıtay falan derken zaten 10 sene sürer dava sonunda da birşey olmaz yatmaz yani ....

• Sakat sinek kullanıcısına yanıt
    Şimdi olayın tamamını ve tutanağı bilmem lazım ama basit yaralamada tıbbi olarak düzeltilebilecek veya düzeltilemeyecek basit yaralama olarak ikiye ayrılma var . Abiniz için 2.'si seçilmiş sanırım , aradan uzun bir süre geçmesi lazım o sakatlığın düzelmesi için - ki bunu düzelebilme ihtimaline göre konuşuyorum - . Sonuç olarak 2.'si seçenek için verilecek ceza 1 veya 3 yıl arasıdır . Ancak suç silahla işlendiği için 1,5 yıl-4,5 yıl arası bir ceza alması gerekir.Tabi yine tıbbi müdahale ile düzeltilip düzeltilmemesine göre oluyor bu ceza . Eğer düzeltilebilirse 6 aydan 1,5 yıla kadar bir cezası var. Burada adli para cezası da verilebilir ama eğer hakim insan gibi karar verirse adli para cezası yerine hapis cezası vermesi gerek çünkü sol kolun sakatlığının sürme ihtimali var .

Bu arada taksirle adam yaralamadan daha yüksek bir ceza alır basit adam yaralamadan açılan davada . 3 aydan 1 yıla kadar bir ceza alırdı en iyi ihtimalle de 4,5 ay 1,5 yıl arası alırdı şimdi cezası daha fazla olmuş . Size tavsiyem harç ödememek için ceza davasıyla birlikte açmanız tazminat davalarını . Maddi tazminatı öderken belirttiğiniz zararın belli bir kısmını harç olarak vermeniz gerekecek çünkü , tazminatın belirlenmesinde avukatınız yardımcı olur , rica ederim yardımcı olabildiysem

• quote:

Orijinalden alıntı: On7Lee

Ambulans ile hastaneye gelen 68 yaşındaki babama öğle yemeğine 15 dk var diye keyfi olarak öğleden sonraya savmaya çalışan doktora seni protesto ediyorum bana bakmak zorundasın dedi diye elindeki kalemi kırıp üstüne yürüyüp güvenlikleri çağırıp ortalığı ayağa kaldırıp bide koca adamı güvenliğe yumruklatan doktor suçsuz bulunup koskoca adama 8 ay hapis cezası veren adalete mi,doktora mı .......?
    Hocam bi akşam doktoru kıstırmadınızmı bir yerde eğerki mahkeme adaleti sağlayamıyorsa ben olsam kendim sağlardım değil babamın üstüne yürümek ters konuşsa gene tenhada alırdım ifadesini

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.