Şimdi Ara

Abim vuruldu vuran kişi serbest (Konu detaylandırıldı) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
3
Favori
30.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
386 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

Kraldan çok kralcılık yapma
    Hayırdır babanın mı forum? , sana bir şey soran mı var. boş yapma bak işine yallah
  • İşin içinde milletvekilleri var ben söyleyim. Bi de vuran şahıs nereli?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yönden üçüncü dünya ülkesiyiz net
  • ADALET YOK NOKTA.

• Birine benzetilme nedir ya? ulan ülke ne hale geldi
  • Bütün tv lerin wp iletişim hattına yaz, davayı cimere ilet

• Ufuk bayraktar gibi unlu biri bile ruhsatsiz silahtan 6 ay mi ne yatti daha yeni cikti bu adam kim ki guguk sistemimize mudahale edebiliyor cok sasirdim gercekten . Hic boyle birsey olmazdi bu ulkede ilk defa duyuyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakat sinek

teşekkür ederim hocam yorumlarınız için. dava dosyası basit yaralamadan dolayı açılmış ne kadar normal

Alıntıları Göster
    siz ilk mesajlarda bunu söylemişsiniz ama gösterdiğiniz belgelerde kasten öldürmeye teşebbüsten dava açılmış (yanlış görmediysem) ,lakin bu şartlarda nasıl olmuş da tahliyesine karar verilmiş onu da hiç anlayamadım ?

ben hukukçu değilim ama herkesin anlayabileceği kadar da hukuk biliyoruz yani

dediğiniz gibi basit yaralamadan açılmış olsa o zaman tahliyesi normal denilebilirdi
    gerçi zanlının ifadesi ve delilleri görmediğimiz için tahminen bir şeyler söylüyoruz ,belki ifadesinde alkollüydüm ve havaya ateş atarken oldu gibi şeyler söylediyse ve mahkeme de onu doğru kabul ettiyse şartlar değişebilir

çünkü kasten öldürmeye teşebbüs ile öldürmeye teşebbüs dahi çok farklı değerlendiriliyor
    bir tanığımızı dövmüşler ,eşine küfürler etmişler ve adam kendini kaybedip evden silahı alıp adamı ayağından vuruyor
    vurduğu adam çok bela birisiymiş ve zaten aranan birisi olduğu için hastaneye gitmemiş (yakalarlar diye) onun yerine kahvehaneye gidip orada arkadaşlarıyla sohbet etmiş ama bu arada kan kaybından dolayı fenalaşınca hastaneye kaldırılıyor ve orada ölüyor

tanıdığımız adam ifadesinde eve gidip silahı alıp vurdum demesi nedeniyle dava kasten adam öldürmekten açıldı ve sonunda 15 yıl ceza aldı
    ayni hukukta bizim bilmediğimiz çok fazla ayrıntı var

misal bir adama bel seviyesi üzerine ateş edip vuramasanız dahi öldürmeye teşebbüs suçundan ceza veriliyor ama anlattığım olayda bel altından vurduğu halde kasten adam öldürme cezası verildi (silahı eve gidip aldığı için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.CEMİL -- 5 Mart 2019; 1:17:21 >

• Olgi kullanıcısına yanıt
    Ankara hocam

• Sözcüye at bunu, bu tarz şeylerin üzerinde ciddi şekilde durup ses getiriyorlar genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahsincir

Bu mesaj silindi.
    Allah sizin gibi gözünü para hirsi bürümüş avukatların eline düşürmesin.

• Up

• Çözüm yolu göstermeye çalışan arkadaşların yorumlarına bakıyorum da ortak bir yanıt var çoğunlukla karşıt partilerle iletişime geçmek karşıt partili avukatlara başvurmak gibi.

Gerçekten şu durum bile içler acızısı ya ne hale gelmişiz. Çözüm olarak gerçekten işe yarama ihtimalinin olması bile ne kadar kötü bir durum ne zaman bu hale geldik bilmiyorum.

Ülkenin her yerinde tek bir görüş hakim ve diğer görüşler ancak olağandışı olaylar olduğunda sesini çıkarabiliyor ve seslerini çıkarsalar bile tek görüşün sesinin altında diğer görüşlerin sesi sinek vızıltısı gibi kalıyor.

• Vahsincir kullanıcısına yanıt
    Haline vah vah

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Avukat falan değilim neyin kafası bu? Miden bulandığında ilaç tavsiyesini doktora gitmek yerine komşuna soranlardan mısın? Bu kadar mühim bir olayı ergenlerin istilası olan bir forumda sormak kadar saçma bir şey mi var? Avukat forumu var birsürü. Doğru olan ise avukata yüz yüze danışmak. Ücreti mukabilinde lafı gücüne gitmiş herhalde sana avukat düşmanı seni

• işimiz çok zor bu memlekette
  • Sitem etmekte o kadar haklısın ki...

Adalet'in A'sı yok ülkemizde. Adaleti olmayan bir devlet çökmeye mahkumdur. yakında devletimizi kaybedicez ondan korkuyorum.
  • Boş yer kalmadi ki saliyorlar herkesi gecmis olsun şifa versin

• Geçmiş olsun
    Bu dünyada adalet aramak buzağının altında deve aramak demek

• Allah yardımcınız olsun kardeşim maalesef hukuk sistemimiz çok zayıf suçluyu haklı çıkarmak için adalet sistemimiz elinden ne geliyorsa yapıyor abine en son niye gece dışarı çıktın dicekler abini suçlu bulacaklar

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.