Şimdi Ara

Abim vuruldu vuran kişi serbest (Konu detaylandırıldı) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
3
Favori
30.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
386 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vahsincir

Bu mesaj silindi.
    nasıl bi kansızsızsın sen ya olumlu birşey yaz adama yada yazma diye tepkimi göstereyim
  • Bu ülkede yaşam bu kadar ucuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük ihtimalle adli tıp kurumundan rapor gelmiştir, o raporda 1 (en hafif)'den 6(en ağın)'ya kadar mağdurun durumu ile ilgili bilgi veriliyor, benim tahminimce o rapor doğrultusunda tahliye etmişler ve kasten öldürme yerine yaralamadan dava açmışlardır, bence raporu araştırın bir sıkıntı varsa raporda vardır...
  • Şimdi tekrar baktım. Tekrar yazayım.

İlk mesajında vermiş olduğun 34. Asliye Ceza Mahkemesine açılan dava Ankara 1. Çocuk Mahkemesi önünde meydana gelen kavga ile alakalı.

Abinin dosyası halen Cumhuriyet Savcısında. Davası Açılmamış. Adli rapor olarak verdiğin rapor, ön rapor. Abinin kesin sağlık durumunu belirtir "Kati Rapor" yok.
    Suçlamalar, 6136 sayılı kanuna muhalefet, Yaralama, Mala Zarar Verme, Tehdit.

Bu tarz dosyalarda kati raporlar alınmadan dava açılamaz. Ayrıca 12. Ayda bir olay daha olmuş. O da bu dosyaya dahil olmuş.

Son olarak tahliye olayları tamamiyle Cumhuriyet Savcılarının takdiri. Dosyaya şüpheli lehine bir delil girmiş ki adamı 1 ay sonra tahliye etmişler. Tahliye edilmesi de dosyanın kapatılacağı anlamına gelmiyor. Eninde sonunda davası açılacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lusage -- 5 Mart 2019; 9:35:12 >
  • hocam gecmis olsun oncelikle cok uzuldum durumunuza ulkede maalesef adalet goreceli bir kavram.Size tavsiyem bu olayi butun belgeleriyle beraber FATIH PORTAKAL VE ISMAIL KUCUKKAYA'ya iletmeniz size 100% donus yapacaklarindan eminim.Bu tur haberleri bir tek onlar kabul ediyorlar.KESINLIKLE VE KESINLIKLE BASKICI BIR SEKILDE YAZIN FOX TV MUHABIRLERINE.Umarim hak ve adalet yerini bulur sizlere sabir diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FBI open dı door

ruhsatsız silah taşımanın cezası idam olsun diyenler +1
    Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun yarısını asmamız gerekecek sanırım.

Asıl sorun ruhsatlı veya ruhsatsız silahla adam yaralama/öldürmenin bir ceza farkı yok. Hatta ruhsatsız daha avantajlı yakalanma ihtimalin düşüyor.
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Herkes senin gibi yırtık olmak zorunda değil sanane.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vahsincir kullanıcısına yanıt
    Konu sahibi bunu dusunememis sanki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ADALET ve Kalkınma Partisi döneminde, isminde ne yazıyorsa tersi yaşanmıştır.

AKP bu şekilde adâleti ve kalkınmayı vaat etmemiştir. Bunlar bizde olmayacak" demiştir ama halk ters anlamıştır.

İsmindeki "Adâlet", zulüm; "Kalkınma" ise, "Yandaşları Kalkın(dır)ma" şeklinde uygulanmıştır.

Âyinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz...

• Kesinlikle gündem olması gereken bir konu. Artık her vatandaşın eşit olduğu bir ülkede yaşamak istiyorum. Kadroculuk ve adam kayırmacılık oldukça bu toplumun yapısı daha çok bozulur

• Adaletin adaletli karar vermediği yerde tenhada kafalarına sıkacaksın şerefsizlerin

• Çok geçmiş olsun, diğer arkadaşlarında dediği gibi karşıt görüşlü partiden bir millet vekiline ulaşmayı dene.
    Şu düştüğümüz duruma bakar mısın...
  • 2016 yılında çarşının göbeğinde ki işyerime şuursuz bi arkadaş gelip 9 el ateş edip iki kişiyi vurdu ve sadece 8 ay yattı çıktı olan bana ve yatırımıma oldu..demem o ki buralarda işler bizim bildiğimiz gibi yürümüyor
  • Daha bu sabahki gazetede vardı .

Çocuğunun sınıfı değiştirilmedi diye , Bursa'da okul basıp iki idareciyi beylik silahıyla vuran polis , 10 yıl aldı.

3 yıl yatar , çıkar.

• Anti Communism kullanıcısına yanıt
    Hukuk 2 yorum yapmak için çok erkenmiş hocam onu anladim 😆 Ben hukuk 4 ve dediginiz sey tamamen hatali. Şahısta hata, yanılma sayılmaz. Bunu 2. Sınıfın sonlarına doğru ceza genelde göreceksiniz henüz görmemişsiniz sanırım. Yoksa Ahmet sanıp Mehmeti vurunca taksir olmaz :) Tek etkisi şudur Ahmet Babasıdır ancak Mehmeti vurmuştur babası degil nitelikli halde hatadır yani temel halinden sorumlu olur. Kışı silah kullanmış. "Kasten öldürmeye teşebbüsten" yargılanmalı kişi. Ortadaki kast yaralamaya yönelik değil. Öldürmeye yönelik. Savcılığa itirazda bulunulmali. Amatör bir savcı dahi bu hatayı yapmaz. En kötü nitelikli kasten yaralama desin hadi hata yapsın da. Basit yaralama nedir. Dosyaya tam hakim olmak lazim. Ancak siz itirazda bir bulunun. Zaten iddianame hakime gittiğinde hakim bakar. Savcı yanlış tespit etmişse iade eder yeniden hazırlar savcı. Serbest kaldı demissiniz. Serbest degil.tutuksuz yargılama yapılacaktır sadece

• Erdoğan: Bir ülkede halk bunalmış ellerini semaya açarak adalet çığlığı atar hale gelmişse yargı sisteminde sorun var demektir.
    Not: Kamera şakası değildir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • adalet yanlış yapmaz.doğru olan neyse onu yapmıstır.adalete guven olmazsa devlet çöker
    bu yuzden adalet her zaman dogruyu yapmıstır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahsincir

Avukat falan değilim neyin kafası bu? Miden bulandığında ilaç tavsiyesini doktora gitmek yerine komşuna soranlardan mısın? Bu kadar mühim bir olayı ergenlerin istilası olan bir forumda sormak kadar saçma bir şey mi var? Avukat forumu var birsürü. Doğru olan ise avukata yüz yüze danışmak. Ücreti mukabilinde lafı gücüne gitmiş herhalde sana avukat düşmanı seni
    Kimse konu açarken sizden izin alacak değil. Yardim istiyor. Siz de konuya yazmazsiniz olur biter.

• Sakat sinek kullanıcısına yanıt
    Avukatlar karşı tarafla anlaşmış olabilir. O avukatlari azl edip, yeni avukat tutmayı düşünün derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

Sözcüye at bunu, bu tarz şeylerin üzerinde ciddi şekilde durup ses getiriyorlar genelde.
    Arkadas hakli sozcu bu tarz konulari haksizliklari haber yapiyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.