Şimdi Ara

Abimden kalan pc’yi güncelleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Önce Ekran kartını güncelle, al sisteme tak gözlem yap oyunların genelinde fps drop, takılma vs yok ise boşa masraf yapma. 3770 K bence hala iyi bir işlemci.

RX 5600 XT öneririm. Sapphire Pulse modeli sorunsuzdur.
    Aynen 3770k ve 4790k hala iyi vpular hala 4790kda 3x 1080ti im çalışıyor gtx 1080ler

Bu yukardaki setupa sıfırda 5600xt 8gb yada ikinci elde gtx 1070ti ideal olurdu birde tek 500gb ssd
    Yada 500gb nvme ssd+ pcie çevirici aparatla sistem baya hızlanır güncelleme iş yapardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt
    Radeon olmaz, eski sistemde uyumsuzluk sorunu yaşayabilir, eski sistem upgrade için ideal nvidia.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

Radeon olmaz, eski sistemde uyumsuzluk sorunu yaşayabilir, eski sistem upgrade için ideal nvidia.
    Radeon'un eski sistemlerde sorun çıkardığına dair veri yok elimizde. Ayrıca " Eski sistem " de çok ucu açık havada bir kavram.
  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt
    Lga775 sistemde rx580 kullandım, mavi ekran dolayısıyla sistemi kullanamaz olmuştum, web browser da bile mavi ekran veriyordu, netflix açınca mavi ekran veriyordu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 775 sisteme rx570 almıştım 2 gün artifact ve cold boot sorunlarından sonra aldığım arkadaşa iade ettim. Üstelik kart daha sonra servise gönderildi ve hiç bir arızası çıkmadı.
  • o sisteme o parayla yapabileceğin en iyi upgrade gtx 1660ti + ssd + 8gb daha ram. daha fazlası zorlama olur.
  • Gpu ve SSD ekle bence ilk etapta
    Ram almam ben
    Çünki baktın ekran kartı ve SSD yetmedi yeni sistemde de kullanırsın. Ama ram ddr 3 olucağı için yeni sistemde ddr4 te çöp olur.
    Bu 2 eklemeyi yaptın devam ettin sorun yoksa o şekil devam. Baktın yetmedi gpu ve SSD harinç satıp yukarda söyledikleri gibi güncel bi sistem toplarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.