Şimdi Ara

Abimin arabasını çalıdlar ,kaza yaptılar,çalan serbest???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hırsız çocuğun suçu yok.Onu serbest bırakanlar suçlu,yani devlet.Bence hurda olarak verin gitsin...
  • Bu ülkede adalete güvenemedim,güvenmek istedim ama olmadı olamayacakta

Geçmiş olsun
  • Son seçimlerden sonra resmen karar çıktı HIRSIZLIK serbest

Geçmiş olsun lanet bir durum
  • Ya bence kötü niyetli değildir çalan, bir kaç tur atıp geri bırakmak üzere almıştır, polis kovalamasa aracı terkedilmiş şekilde hasarsız bulurdunuz

Joyriding denir buna amerikada, bazı eyaletlerde arabayı ger bıraktığın sürece cezası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caipirinha -- 13 Ağustos 2011; 0:04:55 >
  • Çok geçmiş olsun, o ..... dışarıda dolaştığı sürece insanın gıcığına gider durur
  • Birde şu var kanuna göre o hırsıza o an tokat bile atsanız sizin suçunuz ondan daha fazla oluyor, benim akrabamın evindeki hırsızı hastanelik etti diye halen mahkemesi sürüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotflmao

Ya bence kötü niyetli değildir çalan, bir kaç tur atıp geri bırakmak üzere almıştır, polis kovalaması aracı terkedilmiş şekilde hasarsız bulurdunuz

Joyriding denir buna amerikada, bazı eyaletlerde arabayı ger bıraktığın sürece cezası yok.

Şahsen aracımı hiç tanımadığım birisi hiç tasvip etmeyeceğim şekilde kullanıyorsa, belki bazı ihtiyaçlarını gideriyorsa cezasınıda çekmeli.SAÇMALIK bu yasa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

quote:

Ya bence kötü niyetli değildir çalan, bir kaç tur atıp geri bırakmak üzere almıştır, polis kovalaması aracı terkedilmiş şekilde hasarsız bulurdunuz

Şahsen aracımı hiç tanımadığım birisi hiç tasvip etmeyeceğim şekilde kullanıyorsa, belki bazı ihtiyaçlarını gideriyorsa cezasınıda çekmeli.SAÇMALIK bu yasa.

Iphone 4 fiyatında bir araçdan bahsediyoruz burda

Çalmayı beceremediği için çalmaktan yargılanmaz, 18 yaşından küçük, hakime geri bırakcaktım filan derse para cezası + 1-2 yıl her hafta karakola gelip imza atma şartıyla yırtar.

• Balici 3-5 çakal oluyor her sokakta milletin malına göz dikiyolar.Biz niye böyle degiliz demek istiyosun o zamanda bi hikayeleri oluyor annesi babası ayrılmış oluyor babası ölmüş oluyor vs kimseye bişey demeye gelmiyor yani
  • Dağdan inen ve "pişman degilim, başkanım emretti o yüzden teslim oldum" diyen terörist bile on dakikada serbest kaldı, kim naapacak hırsızı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

birde şu var lüks bir araba olsaydı ve sahibi arkası olan biri olsaydı o cocuğu gene bırakırlarmıydı bakalım

+1923
  • quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

quote:

Aynen, ben şimdi aracımı çalıştırıp hareket etmek için 1 dk beklerken,
    adam dip gazla kalkıp bütün mazotumu meze yapsın yaw canına !

• Eğer yapan sokak çocuğu ise birde yaşı ufak ise bir şey yapmıyorlar. aslında hukukçu değilim fakat bunları çocuk mahkemesine çıkartmıyorlar mı? enteresan gerçekten.

geçmiş olsun.
  • geçmiş olsun
    suç işleyenı koruyor bızım kanunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: günerkanat

Dağdan inen ve "pişman degilim, başkanım emretti o yüzden teslim oldum" diyen terörist bile on dakikada serbest kaldı, kim naapacak hırsızı.

+1 bunu yazcaktım siz benden önce davranmışınız. daha bi sürü şey varda işin ucu siyasete kaçar pişman değilim diyen adamı pişmanlık yasasından serbest bırakıyorlar
  • Bu ülkede yaşanmaz artık... Afedersiniz b.kunu çıkardılar iyice bu işin.
  • Hurdaya çıkartmanızın size maddi bir getirisi olmayacak.. Mahkemeden birşey elde edemezseniz tamirciye satmayı falan teklif edebilirsiniz.. Zararın neresinden dönersek kardır mantığıyla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: enigmatr01

quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

hırsıza borçlu bile çıkabilirsiniz

ALLAH razı olsun arkadaşlar,hapcıymış çocuk ailesine gitsek ne olacakki sanki o satte 17 yaşında dışarda ne işi var?tavuk gibi dogurmak olmuyor egitim şart,nasrettin hoca misali,bende korkmaya başladım borçlu çıkarız diye....

Gecmis olsun. Zor durum tabii. Ancak oncelikle tavuklar dogurmaz :) Yumurtlar. Saka bir yana o adam cocukta olsa yargilanacak. Sadece tutuksuz yargilamaya kara verilmistir. Su anda adli tatil var zaten. Nobetci hakim bakmistir. Serbest kalmasi bu isten,yirtacagini gostermez...

• devlet sahip çıkmıyo ailesi sahip çıkmıyo bizde sahip çıkmıyoruz sonuç belli .büyükşehirde yaşamayı bu yüzden sevmiyorum sahipsiz ne kadar kopuk varsa büyük şehirlerde.

bi yandanda acıyorum kimbilir nasıl bi ailede büyüdü ailesi varmıydı yokmuydu . en az 3 çocuk yapınca bu gibi insanlar artıcak.bakabileceğiniz kadar çocuk yapın siz arkadaşlar .

devlet tabi bakıyor anca bön bön bakıyor .çocuklara para yardımı yapıyor amma sevgi saygı terbiye yardımı yapmıyor.

devlet önce bu gibi durumların tazminini yapsın bön bön bakıcağına , 3 çocuk yapın diyene kadar. yapması kolay bakması sorumluluğunu alması zordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 13 Ağustos 2011; 3:53:42 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.