Şimdi Ara

ABIT AN7 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • general değilde bitli piyade olabilirsin hemde hemen nedersin?
  • bendekinde system warning demiyor !!! bu arada bendede işlemci fan ayarı yani fanmate var, normal olarak görünüm ve şekil boyut olarak alcu ile cu arasında hic fark yok sadece biri tam bakır digeri bakır ile aliminyum , bu arada benim kasada 2 fan var ekstradan birde güney köprüsüne zalman heatsink sogutucu taktım ve üzerinede bir fan tabi... power supply fsp 300w kasam kapalı ,
  • heheh. Admin amcam uyarıyo galiba... Ciddiye aldı hemende görmüş General lafı geçince... Benim öyle bir derdim yok. + Bu kadar ciddiye alıpta bu tarz sözler söylemeyede gerek yok tabı ciddi değilsen basşka. SAYIN GENERAL...
  • o zaman sizde KALORİFER VAR hemera galiba... ODAN COKMU FAZLA SICAK OLUYOR YANE ODA ISISIDA ONEMLI BIDE KASA KAPALI mutlaka bu 2 nedendendır. + Aliminyum ve bakır karısımda az cok farkeder en azından birkaç derece oynar...
  • ya tamam geyik yapmayın konunun dısına cıkılıyor....
  • o zaman bir tane Arctic Silver III almak lazım ve evde kalorifer yok klima var :) neyse nedenini buluruz...
  • Bide tekrar solemek ıstıyorum BENDE ARTIC SILVER 3 SURULU ISLEMCIYE OK zalmanın kendı macununu kullanmadım oda farkedebılır...
  • Sen buraya dalga geçmeye gelmişe benziyorsun. HEM DE SAYIN GENERAL , ADMİN AMCAM FALAN GİBİ KONUŞUP DALGA DA GEÇİYORSUN!!?? Sayın AmigamaN sen uzun yılların tecrübesini konuşturmayamı (ki bu kadar konuştuğuna göre öyle) yoksa LAF SALATASI YAPMAYA MI GELDİN?
    [drctr][lamer]
    Eğer yalnış anlıyosak Bi zahmet işaret versen!?
  • bu anakartın en büyük eksigi kuzey köprüsündeki sogutucu hem 3500 rpm de dönüyor hemde hala 33 derecelerde sürünüyor benim 8rda+ da 33-35 derece ısınıyordu neyse bakalım su an sorun yok bilgisayarda bir tek işlemci ısısı biraz fazla ondan korkuyorum onuda Arctic Silver III ile çözersem sorun kalmaz zaten 3200+ hayli hayli yeter daha overclock yapmaya gerek yok bence bu arada bende kingston cl3 ddr400 ram var bunu 2.5 3 3 6 olarak calıstırıyorum acaba 2 2 2 5 olarak calıstırmakla bir performans artısı olur mu ?
  • sevgili safkan arkadasım. Ben bu forumu uzun suredır takıp eden bırı olarak ve yenı bır uye olarak ınsanlara elımden geldıgınce yardımcı olmaya çalısıyorum. Ama şaka ile ciddiyeti yada DALGA ile LAF salatasını karıştıran zihniyetli insanlarla dolu burası. AÇIKÇASI BU FORUM COKTA UMRUMDA DEGIL AMA SEN BURADA 3.SAHIS OLARAK KONUSMASAN DAHA HAYRINA OLUR BENCE... SOZLERINE DIKKAT ET. BU KISI ADMIN YADA BI BASKASI OLMUS ONEMLI DEGIL... BASKA INSANLAR GIBIDE SALLAMA YADA DERLEME BILGILER SUNMUYORUM BUNUDA BELIRTEYIM...
  • Forumlarda boş boş alakasız cevaplar yada yazılar yazanlar kaynarken GELMIS BURDA BENDEN BAHSEDILIYOR BUNU ANLAMAK IMKANSIZ. NEDEN BOYLEDIR COK ILGINC... YARDIMCI OLMAMAK GEREK INSANLARA HERHALDE...
  • yaw burası tartısma yeri degil kişisel mesaj diye bir sey var , tamam arkadası general rütbeli arkadasımız uyardı uzatmayalım veya uzatıcaksakta kişisel mesaja yazın düsüncelerinizi...
  • uyarılcak bişey yokki adamın mesajında neyse
    bugün siparişi verdim artık kendimiz deneyip görcez anakartın maharetlerini verdimiz paraya deger insallah :)
    yorum vede görüşleriniz için sagolun
  • An-7 yi duyunca cok heyecanlandım.ama sorun yasaynalar olmus.acaba bend ebu epox tan kurtulup nf7-s mi alsam.Aklım an7 de ama sorunluysa beklemek belki daha iyi.belki yeni bios veya rev. ile sorun giderebilirler.Sorun eymis diye sormayın benimd esormaya zamanım yoktu sadece iade edenle romus.
  • ben walla su anda hic bir sorunla karsılasmadım süper calısıyor...
  • Boardda birşey yok... Gayet güzel bir board. Performansta ZUPERRR... Ama madem aklınız takıldı ınternette bı arastırma yapın. Belki almaktan vazgeçersiniz. Ama dediğim gibi bence güzel bir board ve sorun yok...
  • Merhaba,

Herkeze iyi yıllar dilerim.
    AmigamaN, bilgi için teşekkür ederim.Ben Asus T-10 kasayı 3 yıl kadar önce almıştım.O yıllarda daha pek kasa ve güç kaynağına önem verilmiyordu.Ço aramıştım,mavidonanım diye bir satıcı da bulup İstanbul'dan getirtmiştim.
    Neyse artık güç kaynağını değiştireceğim,anakartı da tabi.AN7 düşünüyorum ama tereddütlerim de var.Yabancı sitelerde sürekli sorunlarını anlatıyorlar.
    Alırsam ayarları için yardım isteyeceğim.
  • oki. Forumdan atılmassak yardım ederiz...
    [wand]
  • asus demeyın a7n xxx deluxe volcano 11 takıcam dıye kastım kondansatorler zorluk cıkarıyo bosluk nerde...?
  • valla volcano ya bırsey dıyemıycem ama ASUS ABIT E GORE BENCE yer konusunda ıyı ayarlamalar yapmıs. KALDIKİ asus a ZALMAN 7000A CU YU TAKARKEN HICBIR ZORLUK YASAMADIM. AMA ABIT DE MECBUREN Zalman'ın AYAKLARININ yerını degıstırmek zorunda kaldım ve degıstıgı halde hafıf bır kondanstör temasıda oldu ama yınede sorun yok su an ıcın. ASUS A HAKKINI VERMEK LAZIM. BU KONUDA ABIT DEN KAT KAT USTUN POWER KABLOSU BILE ABIT DE COK TERS BI YERDE ASUS A BU KONULARDA +1 kim NE derse desin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.