Bildirim
ABIT AN7 (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
amiga gördüğün hata mslarını aklında tut, bi daha aynı msjı gördüğünde bil ki postun ulaşmış, forum kalabalıklaşıyo
Tabii sadece o deil herkes ve benim için de geçerli -
OK SORRY 2 DE BIRDE HATA TAZIYORDU BENDE BI KAC KERE YOLLAMISIM
[frndsp] -
ya bu güney köprüsüne yapıştırdığım zalman sogutucu düştü yapışmamış herhalde :( bu hep boyle dusucek mi yaaa ??? -
ısındıgı ıcın yapıskanı bır sekılde etkısız kalıyor ve dusuyordur... pıyasada ısı ıletıcı cıft taraflı bantlar var bu ısler ıcın onlardan kullanmanı tavsıye ederım... -
iyide bu cıkan yapıstırıcı zalmanındı , a ve b diye iki ayrı tup var ve bu ikisini birlesince kuvvetli bir yapıstırıcı oluyordu fakat hic kuvvetinden eser kalmadı bumu yani zalmanın kalitesi... -
bilemiyorum. Belki yüzey tozlanmıştır. Ama madem tutmuyor etkisi gitmiş... -
arkadaşlar bende aldım anakartı NF7 de olan kendi kendine kapanma sorunu gitti ,amd 2500 le uyumlu ,en azından bendekiyle :) -
klauss sendeki kingston tek 512 mi yoksa 2*256 mı ? -
tek? -
Amiga şu çift taraflı termal bantlar nerde satılıyor? Tuttum Amerika'dan getirttim (beleş) hiç biri bi voka yaramadı! İşe yarar bişeyler varsa piyasada alıcaam. -
evet ya bende almak istiyorum daha 9800se nin ramlerinin üzerine sogutucu yapıstırıcam eger onlarda zalman gibi düserse hic bir ise yaramaz acaba bu bantlar nasıl saglam mı ? -
kaliteli birşeyler alırsanız paraya kıyıp tabiki işinizi görür. Beleşe yönelmeyin. :o)
Valla piyasada bulabilceğiniz yerler kalite açısından sınırlı ama NCS bilgisayardı sanırım. orda overclock ıle ilgili her türlü zımbırtıyı bulabilirsiniz. oki... Burdan ulaşabilirsiniz.
http://www.ncstr.com/
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X