Şimdi Ara

ABİT AN7 GURU, AŞIRI ISINMA SORUNU !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    BU GÜN BORDU YENİ ALDIM VE BÜYÜK BİR HEVESLE TAKTIM. DAHA ÖNCE MSI BORDDA SORUNSUZ KULLANDIĞIM BARTON 2500+ IDA BU BORDA TAKTIM.
    SİSTEMİ ÇALIŞTIRDIM, WİNDOWS KURACAK SEVİYEYE GELEMEDİM.
    SETUP AYARLARINDA DAHİ İŞLEMCİ ISISI GİT GİDE ARTIYOR. 75C OLUYOR VE ÖTMEYE BAŞLIYOR. HEMEN KAPATIYORUM, BAKIYORUM HEATSINK ATEŞ GİBİ OLMUŞ. FANDA DÖNÜYOR. AYNI FAN VE İŞLEMCİ Yİ GERİ ESKİ, BORDUMA TAKTIM ŞU AN ORADAN BU MESAJI YAZIYORUM.
    BU SORUNU ÇÖZECEK VARSA ALLAH RIZASI İÇİN ACİL YARDIM ETSİN.. AKSİ HALDE KAFAYI YİYECEM..

• dostum işlemciye sink tam oturuyo gibi nedeni sinkin ısınması ama işlemci fanının tam devirle öndüğüne emin ol önce..
    Sonra anakart ayarlarından heşeyi defaulta getir.İşlemciye aşırı voltaj gidiyo olması muhtemel.Kolay gelsin...
  • AN7 lerin üstündeki fan dandiktir herkes bundan şikayetçi ve ısıyla ilgili bi problemide var galba bu sorunu yeni bioslarla çözdüler bios update yaptın mı
  • Ben de MSI , Gigabyte , Epox kullandım , en son olarak Abit AN7 Guru aldım. Daha önceki boardlarda , 60 derece civarında rahat hissediyordum kendimi. Abit aldıktan sonra sıcaklık , 36-40 dereceye indi , aynı işlemci , aynı heatsink , aynı fan. Bence AN7 Guru'nun sıcaklıkla ilgili sorunu yok. Sorun daha çok fanın heatsink'i soğutamamasına bağlı gibi geldi bana. Yeni açıldığında , sıcaklıktan dolayı restart atması çok ilginç. Bu arada bios update falan yapmadım ben de. Diğer anakarta taktığında aynı soğutucu ile ısınma sorunu yaşamıyorsan , volatj ayarlarına baktıktan sonra , anakartı garantiye götürmelisin bence. Benim işlemcimin ısısını 20 derece düşüren bir kart , böyle bir sorun çıkartamaz sanırım. Yazdıklarımı da belge olarak kullanabilirsin. Kolay gelsin...
  • dostum ayarları defaulta getir birde işlemci FANEQ devreye sok birde işlemci fanına 12 volt ver yada ona yakın devir artar bende de fan düşük devirde çalışıyodu 12 volta getirdim sorun kalmadı hızlandı biraz fan... ısınma sorunu yaşamaman lazım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu fan sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.