Şimdi Ara

Abit AN8 Fatal1ty YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar akşam Barcelona Arsenal maçını izliyim dedim ,imzamdaki Skaystar2 kartım takılı değildi bu sistemdede hiç denememiştim ( önceki Gigabyte K8NF9 nforce 4 boardlu sistemimde sorunsuz çalışıyodu)neyse taktım driver prog vs. kurdum çalıştırdım, ilkte bi görüntü geliyo ama hemen donuyo reset attım yine aynı ,sonra kartı çıkardım başka slota taktım, tabi 3 Pcı slotu var boardun, birini ekrankartı kapatıyo birinde Creative ses kartı var mecbur ses kartını çıkardım tek Skaystar' ı taktım yine aynı problem vazgectim macı 37" tvde izledim, sonra skaystar'ı çıkardım ses kartını taktım makina açmıyo Cmos clear yaptım nafile ses kartını çıkardım makina açıyo slot değiştirdim aynı yine açmadı board un üzerinde hata mesajlarını yazan bi ekran var bilirsiniz orda 25 diyo kalıyo 25 in ne olduğuna baktım doğru dürüst bişey anlayamadım sorun ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.

25 in açıklaması ne anlatıyo burda?

Early PCI Initialization:

-Enumerate PCI bus number.

-Assign memory & I/O resource

-Search for a valid VGA device & VGA BIOS, and put it into C000:0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kirvana -- 18 Mayıs 2006; 10:17:07 >

• teknik yardım bölümünde daha net cevaplar alırsın
    ekran kartı ile tv kartı IRQ su çakışıyo büyük ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEUS__ -- 18 Mayıs 2006; 10:29:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

teknik yardım bölümünde daha net cevaplar alırsın
    ekran kartı ile tv kartı IRQ su çakışıyo büyük ihtimal

Sağol teknik yardım da açtım konuyu burasıda uygun gibi geldi dahili bileşenler ya ismi neyse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.