ABIT BH-6 rev1.1 BX chipset slot mainbord um var PII ve katmai core lu PIII lerin hepsi çalısıyor ama coppermine PIII(750) ü bi turlu calıstırmadı alet, üzerinde en son bios var abitin sitesindede PIII 850 ye kadar coppermine ları destekler diyo, belki bendeki bozuktur diye gittim bi tane daha soket-slot konvertor aldım üzerinde PIII üde destekler yazıyo ama nafile olmadı boşuna bide para bayıldık, sinirimden slot işlemciyi tutan zımbırtıları kırdım bi yardım lütfen nie böle olur bu
saygılar
133 mhz desteği var, ama yok. bu yüzden. daha açik bilgi vercek olursam 100mhz de pci hizini 1/3 yani 33mhz olarak görüyo. bu doğru ama 133 mhz de 1/4 e olan ayarini değiştiremiosun, bu da sistemi açmıyo. tabi durum yanlız bundan ibaret değil agp hızını da 1/2 yapamiyon en fazla 2/3.. sonuç = 100mhz lik bir işlemci tak.
ZeaLoT a katılıyorum
biostan işlemci fsb si 100 mhz ye düşürülerek yani downclock yaparak deneyebilirsin belkide bir sonuç alınabilir bende asus s370dl solket kartı ile PIII650 yi çalıştıramamıştım
selamlar
PIII 750 zaten 100 mhz yahu 7.5x100 işlemcinin üstünde aynen yazan 750/100/1.65V
soket-slot konvertorden kıllanıyom ama 2-3 tane denedim