Şimdi Ara

Abit IP-35 e Takılabilecek En Performanslı İşlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam abit ıp 35 anakartım var şuan üstünde e4400 2.00 ghz var bunun yerine performanslı ne işlemci takabilirim ?? Düşünce ve önerilerinizi sölerseniz sevinirim

Teşekkürler...

Anakartım linkteki anakarttır :

http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?fMTYPE=LGA775&pMODEL_NAME=IP35

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadiks -- 18 Nisan 2010; 23:18:09 >

• abit batmamışmıydı tekrarmı başladı?
  • Benim eski anakarttan kullanıyorsun. Ben Q6600 le 3,5 - 3,6 ghz de kullandım. Sana tavsiyem işlemci almak yerine eğer yoksa core contact freezer gibi fiyat performans soğutucusu alıp yapabildiğin kadar oc yapman. Bu anakartın 4 phase cpu beslemesi var ve 4 çekirdek işlemciyi oc ettiğinde çok ısınıyor. Ayrıca soğutma tedbiri almazsanız işlemcinin limitine gelmeden anakart su koyuveriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raver

abit batmamışmıydı tekrarmı başladı?

Hayır başlamadı p35 de o kadar yeni bi chipset değil zaten...
  • overlock düşündümde nasıl yapıldığını bilmiyorum yada 8600 alıp mı kullansam diye düşünüyorum akıcı oyun oynamak istiyorum olay bu ama 4400 u 3ghz getirsem nasıl bir fark olur ?
  • kasam haf 932 anakartın ısınmasına bir çözüm olurmu 4 işlemci takıp overlock yapsam ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum q6600 den uzak dur derim. Çok fazla ısınıyor. Ben birkaç anakartta denedim. Hatta birkaç farklı soğutucu ile denedim ama sonuçta hep yüksek sıcaklıkta çalışıyor. Tabi oc yapınca. O nedenle E8400 tarzı bir işlemci almanı tavsiye ederim. Hem iyi oc olur hem az ısınır. Fakat anakartın destekleyip desteklemediğini bilmen gerekir.
  • http://www.abit.com.tw/cpu-support-list/mb/intel_p35_ip35.htm burada destekliyor görünüyor ama kararsızım...
  • 3 ghz ve üzerinde belirgin bir fark olur. Boşuna masraf etme, oc ye karar verirsen ben sana yardımcı olurum.
  • Tamam o zaman iyi bir powerla soğutucuyu aldığımda haber vericem sağolun..
  • bu anakartın bios u güncelleme gibi bir durumu varmı ??
  • En son 18 numaralı versiyon çıktı, sonra abit kapandı zaten. Sonradan fikir değiştirip cpu almaya kalkışırsan küçük bir uyarıda bulunayım. Kardeşime aldığımız E8400 (E0) işlemciyi çalıştırmadı. İlla alacaksanda listede adı geçen ve ok yazan bir işlemciyi seç, test yazanlar çalışmıyor.
  • Çok sağol ben pc yi açtığımda hep f1 e basıyorum contunie diyor öle açıyorum o neden ?
  • Genelde biostaki bir ayarın uygun olmadığında böyle hata verir. Biosu incelemek lazım, ezbere birşey söylemek doğru olmaz.
  • cpu is unworkable or has been changed please recheck cpu soft menu yazıyor pc acılısında f1 e basıp devam ediyorum nasıl giderebilirim bu sorunu ?
  • Biosa girip, soft menüyü bir kontrol edin. Herşey düzgünse kaydedip çıkın. Bir ihtimal kullandığınız bios versiyonu, takılı işlemciyi tanımlayamıyorda olabilir. Elimde bütün bios versiyonları bulunmakta, gerekirse gönderebilirim.
  • onu yapalım ne olursunuz hergün f1 e basmaktan gına geldi..
  • bios zaten en son sürüm:S
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.