Şimdi Ara

Ablam için dua edin arkadaşlar, lütfen. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
8
Favori
12.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah şifa versin, Mevlam sıhhatine kavuştursun inşallah..
  • Allah yardımcınız olsun kardeşim. İnşallah iyi haberlerini alırız.
  • Allah başta ablanız olmak üzere tüm hasta kullarına acil şifalar versin.
    Bu arada maddi desteğe falan ihtiyaç olursa forumdan bir yönetici ile irtibata geçin açacakları bir konuyla yardım kampanyası başlatılabilir...
  • Allah acil şifalar versin kardeş. İnşallah artık sağlığına kavuşur.
  • Büyük geçmiş olsun kardeş
  • Allah acil şifalar versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesTeer

quote:

Orijinalden alıntı: Classico

Banane senin ablandan lan.

İnşallah beter olursun. İnsafsız kafir.

kafir? hakaret mi ediyorsun kafir diyerek?
  • Allah u teala merhametini kardesimizin uzerine yagdirsin insAllah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tümörle mücadele eden biri olarak sizi çok çok iyi anlıyorum.Dualarım sizinle,Allah'ım yar ve yardımcınız olsun..
  • ALLAH yardımcınız olsun kardeşim ALLAH şifasını versin inşallah .
  • Dualarımız olmasa ne kıymetimiz var.Bu tür hastalıklar geçmiş günahlara kefaret olup,Allah dünya hayatın da katlandığı ve sabrettiği musibetlerin birde/yüzbinlerince mükafat alırmış,der alimler.

Allah ablamıza şifa ve metanet versin.Bir nebze huzur bulmak isterseniz ablanıza,Hz.Eyyüp'un (As) hayatını okuyun.Telkinleriniz hep islami yönde olsun...
  • Allah yardımcın olsun kardeşim,biliyorum avutmucak ama ginede ümidini kesme ablan ameliyattan sağ salim çıkacak ve eskisi gibi olacak,hepiniz çok mutlu olursunuz inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmanPower

quote:

Orijinalden alıntı: oscartiger

kardeşim dualarımız sizinle. nasıl geçti ablanın ameliyatı? umarım üzücü bir durum yoktur?

Kardeşim sabah 9 da girdi ameliyata hala çıkmadı 11 gibi çıkar dedi doktorm tabi yogun bakim falan. Goremicez hemen. Doktorun teki çıktı işte temizledik şimdi sıra plastik cerrahta dedi. Ameliyat güzel geçmiş yani. Zaten asıl sıkıntı sonrası

İnşallah sıkıntıları atlatırsınız.Allah şifa versin.Trollüklerim için kusura bakma MR dan dönmüştüm kardeş.Ne yaptığımı bilmiyordum yani.
  • Allah şifasını versin inşallah kardeşim. Çok zor bi durum :( Umarım iyileşir sıkıntı olmaz daha sonra.

Kötü söz söyleyen arkadaşları da kınıyorum ayıptır yahu aynı şey sizin başınıza gelse ? Biraz empati kurmak düşünmek lazım.

Tekrardan Allah şifa versin.
  • büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...
  • 2 ablası olan biri olarak zar zor okudum yazını. Çok kötü ne boktan bir hastalıktır arkadaş bir çözümünü bulamadılar
  • Allah yarcımcınız olsun, Acil şifalar...
  • Kardeşim allah yardımcınız olsun , allah kolaylık versin ablan için sizin desteğiniz çok önemli..
  • Allah Şâfidir , ablanıza şifa verir inşallah.
    Allah yâr ve yardımcınız olsun.
    Geçmiş olsun, acil şifalar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah yardımıcısı olsun. İşi çok zor.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.