Kardeşim allah yardımcınız olsun , allah kolaylık versin ablan için sizin desteğiniz çok önemli..
Alıntıları Göster
En başta allah sabır versin diyelim tüm aile için zor durum acil şifalar
Allah yardımcınız olsun kardeş ne dertler var şu dünyada biz hala halimize şükretmeyi öğrenemedik.
quote:
Orijinalden alıntı: Renuu
Allah Şâfidir , ablanıza şifa verir inşallah. Allah yâr ve yardımcınız olsun. Geçmiş olsun, acil şifalar..
Allah yardımcınız olsun
İnşallah ablanız iyileşir ve eski sağlığına geri döner.
Dualarım sizinle
Allah yardimciniz olsun.Umarim en kisa zamanda iyilesir.Dualarim sizinle.
quote:
Orijinalden alıntı: Blackkan
Up... Acil şifalar..
Allah acil şifalar versin. Allah Yardımcınız Olsun..
Allah acil şifalar versin. Allah büyüktür . inşallah iyileşecek.
Allah yardımcınız olsun hocam. Allah kimsenin başına vermesin...
quote:
Orijinalden alıntı: Edvardo
2 ablası olan biri olarak zar zor okudum yazını. Çok kötü ne boktan bir hastalıktır arkadaş bir çözümünü bulamadılar
Alıntıları Göster
Kuran-ı Kerim'deki şifa ayetlerini okuyup, üfleyin hocam. Çörek otunu ve balı lütfen araştırın. Birkaç link atıyorum zamanınız olursa okuyun lütfen. Geçmiş olsun, Allah şifalar versin, inşallah ablanız sıhhat bulacaktır.
Allah yardımcın olsun kardeşim. Dualarım sizinle. Rabbim acil şifalar versin.
Herhangi bir yardıma ihtiyaç olursa buradayız. Maddi manevi hertürlü
quote:
Orijinalden alıntı: PcExpertt
Allah yardımcın olsun kardeşim. Dualarım sizinle. Rabbim acil şifalar versin.
Herhangi bir yardıma ihtiyaç olursa buradayız. Maddi manevi hertürlü
Alıntıları Göster
Allah yardımcınız olsun. Umarım en kısa sürede ablan sağlığına kavuşur.
quote:
Up... Acil şifalar..
Allah her daim yanınızda olsun inşallah sağlığına kavuşur ablan..
quote:
Orijinalden alıntı: smldgr
Allah yardımcınız olsun. Umarım en kısa sürede ablan sağlığına kavuşur.
Alıntıları Göster
Başına gelmeyen bilemez. Allah şifa versin. Sabır en zor sınavdır. Allah muvaffak etsin inşallah
quote:
Up... Acil şifalar..
ALLAH Acil Şifalar Versin kardeşim umarım basarılı gecer ameliyatı.
quote:
Up... Acil şifalar..
Hocam Yüce Rabb'im ablana bol şifa siz ailesine de bol sabır versin inşallah. Amin.
Allah şifa versin inşallah iyi olur kardeşim
quote:
Orijinalden alıntı: The_Turq
Başına gelmeyen bilemez. Allah şifa versin. Sabır en zor sınavdır. Allah muvaffak etsin inşallah
Alıntıları Göster
Hastalığı, vücutta bazı uzuvların çalışmamasının ne kadar zor olduğunu biliyorum hocam. Ben de kendimi bildim bileli engelliyim. İnsan biraz empati kurunca bunun ne kadar zor olduğunu anlayabiliyor. Gözlerim doldu. Allah düşmanıma vermesin böyle sıkıntıyı. Allah şifa versin ablanıza. İnşallah bu ameliyat sonucunda tümörden tamamen kurtulur ablanız. Ablanızın yanında olun her daim. Onu üzecek davranışlardan sakının. Ona iyi olacağını telkin edin ama çok fazla da bahsetmeyin hastalığından. Başka şeylerle oyalamaya çalışın mümkün olduğunca. Allah ona da sabır ve moral versin. Tümör iyileşirse gerekirse yüz ameliyatları falan yapılarak yüz iyileştirilebilir inşallah.
Dualarım sizinle. Siz de, ablanız da moralinizi bozmayın. Her şey düzelecek inşallah.
quote:
Up... Acil şifalar..
Geçmiş olsun kardeşim. Allah acil şifalar versin.
Allah (c.c) yardımcınız olsun, acil sifalar
Bence üzülüp duracağınıza ablanıza destek olun . O sizden daha beterini hissediyordur. Destek olun belli etmeyin mutlu etmeye çalışın. Siz onun gözü önünde böyle yaptıkça daha kotu hissedecektir diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: andelip
Allah YARDIMCINIZ olsun kardeşim.
Yüce ALLAH onu size ve tüm sevdiklerine bağışlasın. Burada onun için edilen tüm dualar kabul olur inşallah. Bu zor ve sancılı dönemde size ve ona Allah dayanma gücü versin.