içim parçalandı be. Rabbim çok büyüktür bunlar hep imtahandır. Yüce yaradana laf atan kendini bilmezler ayağınıza diken batsa Allah diye acizliğimizi gösteriyoruz. klavye adamlığı yapmayın lütfen Allah yaşatmasın başınıza gelirsede böyle dalga geçebilecekmisiniz.
" t tanri, bir ise yara lutfen onslaught23 "
quote:
Orijinalden alıntı: Psman
Gercekten uzuldum. Allah sifa versin.
Hocam emin ol burada (genel de Türk milleti gibi) sesini çıkarmadan (buraya yazmadan) dua eden çok arkadaşın kardeşin var. Rabbim tez zamanda şafi adı tecelli etsin
quote:
Orijinalden alıntı: Blackkan
Up... Acil şifalar..
Allah yardımcınız olsun.
Son durum nedir ?
quote:
Orijinalden alıntı: ferat93
Allah yardımcınız olsun.
Alıntıları Göster
La Tahzen! İnnALLAHe-l meana!" "Üzülme, Allah bizimle
quote:
Up... Acil şifalar..
Allah yardımcın olsun kardeşim zor duamı ettım.. Allah kimseye gostermesın bunları
Allah yardımcınız olsun, acil şifa versin inşaallah.
ALLAH acil şifa versin umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur
quote:
Up... Acil şifalar..
Allah yar ve yardımcısı olsun, Allah'ım sizlere kuvvetler versin.
quote:
Up... Acil şifalar..
allah acil şifalar versin
quote:
Up... Acil şifalar..
Allah şifa versin.İnş...Burada yazıyorum... BİR ÇOK DOKTORLAR SÖYLEMİYORLAR.....Bu tür hastalar dermana gelsin kuvvet bulsun diye yakınları , ailesi devamlı bal, pekmez, tatlı, reçel yedirip duruyorlar....HER TÜRLÜ ŞEKER, BAL, TATLI KANSER HÜCRELERİNİ BESLEYEN VE BÜYÜTEN EN ÖNEMLİ NEDEN..Bu yeni değil 1960 ta bulan doktor Nobel tıp ödülü aldı...Bilmeyenler.bal, pekmez, şeker, reçel yedirip iyilik yapacağız diye hastalarını perişan ediyorlar... Bağışıklık sisteminin % 90 ı bağırsaklarımızda bulunuyor...bu sistem güçlü olursa vücut hastalığı yeniyor....Faydalı yiyecekler ise KUZU PAÇASI , KELLE ÇORBASI, kasaptan alınan taze kemik suyu ile pişirilmiş tarhana çorbası....Hepimizin evinde tarhana var..Her .kasapta kemik bol..İki satır vurdurup alın.. Bir diğer şifalı gıda köy tavuğu ile pişirlmiş tavuk suyu çorba...Başka faydalı gıdalar...Brokoli, enginar, karnıbahar, Brüksel lahanası, şalgam, kırmızı turp, kara lahana, beyaz lahana, bunlar suda kaynatılmayacak, buharda yumuşatılıp veya çiğ olarak üzerine saf zeytinyağı ve limon gezdirilip salata olarak bol bol yenecek.. Acı ve tatlı kayısı çekirdeği, siyah üzüm çekirdeği..Bunlar hep can ilacı...Kızarmış yanık et, kebaplar, yağda kızartmalar, yanmış yağlar kesin yasak....taze gıdalar mevsiminde tüketilecek...Doğan Öz....Kırmızı olan her meyvayı bol yiyin....kansere etkilidir diyor....Allah yardımcınız olsun...Allah şifa versin...BAL , ŞEKER, TATLI, REÇEL, V.S. den uzak durunuz....
quote:
Up... Acil şifalar..
kardeşim Allah yardımcın olsun.dualarımız seninle.Sizi ama öncelikle ablanı çok sancılı bir dönem bekliyor.Psikolojik olarakta inşallah en iyi durumda kalır.Çok zor bir durum.Ben okurken gerçekten çok zorlandım.Allah yardımcınız olsun.Şifa versin rabbim.
quote:
Up... Acil şifalar..
kardeş Allah acil şifalar versin iyi kötü herşey Allah'tan Yüce Allah'ın takdiri Allah sabır versin hepimizin başına gelebilir ama Allah'tan gelene boynumuz kıldan ince sabırlı olup dua etmekten başka bir seçenek yok ..
quote:
Orijinalden alıntı: PALDOS
kardeş Allah acil şifalar versin iyi kötü herşey Allah'tan Yüce Allah'ın takdiri Allah sabır versin hepimizin başına gelebilir ama Allah'tan gelene boynumuz kıldan ince sabırlı olup dua etmekten başka bir seçenek yok ..
Alıntıları Göster
Kardeşim Acil şifalar diliyorum, umarım en kısa zamanda ablan bu illetten daimi olarak kurtulup sağlığına kavuşur.
quote:
Orijinalden alıntı: PALDOS
Alıntıları Göster
Allah yardımcınız olsun arkadaşım Allah'ım acil şifalar versin dert verip derman aratmasın hiç birimize.
quote:
Up... Acil şifalar..
ya ameliyat çok zor ben dün oldum basitti imanım gevredi allah yardım etsin
quote:
Up... Acil şifalar..
Allah(c.c) yar ve yardımcısı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: dix1
Allah(c.c) yar ve yardımcısı olsun.
Alıntıları Göster
Öncelikle geçmiş olsun. İnşallah ablanız iyi olur dualarımız sizinle
quote:
Up... Acil şifalar..
Allah yardımcınız olsun. Allah kimseye vermesin bu hastalığı.