Şimdi Ara

Ablam için dua edin arkadaşlar, lütfen. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
8
Favori
12.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blackkan

Up... Acil şifalar..
    Allah yardımcınız olsun Burda önemli olan bunların hepsinin imtihan olduğunu bilmek ve isyana düşmemek
    Allah sevdiğini kuluna hastalık verirmiş çünkü hastayken isyan etmeyip de yinede şükr edersen günahların af olurmuş
  • quote:

Up... Acil şifalar..
    allah acil şifalar versin . en iyi ihtimalle atlatırsınız inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0BFA91C85

Allah yardımcınız olsun Burda önemli olan bunların hepsinin imtihan olduğunu bilmek ve isyana düşmemek
    Allah sevdiğini kuluna hastalık verirmiş çünkü hastayken isyan etmeyip de yinede şükr edersen günahların af olurmuş

Alıntıları Göster
    yazacaklarım için şimdiden özür dilerim ama düşüncelerimi paylaşmak istedim.

Ablan kac yasındadır ne mezunudur vs hiçbir şeyden haberim yok. Allah yardımcınız olsun vs yazmış herkes tamam iyi güzel. hadi Allah yardımcı oldu ameliyat iyi geçti gözünü aldılar burnunu yok damagını flan hepsini aldılar. İyi bir şey mi olmuş olacak sanki hayatının sonuna kadar eksk olacak her zaman bir yanı sürekli sıkıntı cekecek icine kapanacak hiç bir şey yapmak istemeyecek vs bunları düşündünüz mü hiç

ameliyattan sonraki halini bir hayal ettim kafamda bir ortama gelse mesela insan olan döner bakar sonra düşünür niye böyle olmuştur Allah yardımcısı olsun flan diye ama malesef ülkemizde insan sayısı cok az ve böyle birini görenler emin ol dakikalarca onu süzecektir dahası kalabalık bir ortamda bunun oldugunu düşün ve ablanın neler hissedecegini

gerçekten cok zor bi durum ama kimsenin elinden birşey gelmez. Allah ın yardımıyla olacak iş değil

• quote:

Orijinalden alıntı: kosedekibalici

yazacaklarım için şimdiden özür dilerim ama düşüncelerimi paylaşmak istedim.

Ablan kac yasındadır ne mezunudur vs hiçbir şeyden haberim yok. Allah yardımcınız olsun vs yazmış herkes tamam iyi güzel. hadi Allah yardımcı oldu ameliyat iyi geçti gözünü aldılar burnunu yok damagını flan hepsini aldılar. İyi bir şey mi olmuş olacak sanki hayatının sonuna kadar eksk olacak her zaman bir yanı sürekli sıkıntı cekecek icine kapanacak hiç bir şey yapmak istemeyecek vs bunları düşündünüz mü hiç

ameliyattan sonraki halini bir hayal ettim kafamda bir ortama gelse mesela insan olan döner bakar sonra düşünür niye böyle olmuştur Allah yardımcısı olsun flan diye ama malesef ülkemizde insan sayısı cok az ve böyle birini görenler emin ol dakikalarca onu süzecektir dahası kalabalık bir ortamda bunun oldugunu düşün ve ablanın neler hissedecegini

gerçekten cok zor bi durum ama kimsenin elinden birşey gelmez. Allah ın yardımıyla olacak iş değil

Alıntıları Göster
    ALLAH şifa versin. İnşallah en az hasarla atlatmış olur.

• quote:

Up... Acil şifalar..
    Ne kadar agresif yayılmış. Malign melanom mu ablanızın hastalığı?
    Allah acil şifalar verir inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuk_Ekmek -- 8 Ağustos 2014; 2:11:45 >
  • quote:

Up... Acil şifalar..
    Acil şifalar diliyorum...Yapabileceğimiz bir şey var ise her zaman yardıma hazırız.
  • quote:

Up... Acil şifalar..
    Bezmialem'demi tedavi olucak? Bize yürüyerek 5 dakika olan hastane he? Allah yardımcınız olsun benimde ablam var nasıl bir duygu olduğunu tahmin edebiliyorum inşallah ablan iyileşir kardeş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmanPower

Merhaba arkadaşlar. Ablam 4 yıldır tümörle uğraşıyor. Kötü huylu tümör var ve sürekli ameliyat oluyor. Tam bitti diyoruz tekrar çıkıyor. Bu gireceği 6. Ameliyatı ve en kötüsü. Bizde cok kötüyüz. Bizde ablamla 4 senedir bu hastalığı yaşıyoruz doğal haliyle. En son ameliyatını 4 ay önce oldu. Gözünün arkasina gelmişti. Doktorlar gözü almamak icin hepsini temizlemeyip bıraktılar tümörde küçülme olur belki gözünü almaya ihtiyaç kalmaz diye. 4 ayda tekrar gözü şişmeye başladı ve sag gözü gormemeye başladı. Doktorlar bayramdan sonra ameliyata alicaz gözü almak için dediler. Bizde pazartesi günü yatis yaptık hastaneye. Dedik kurtulsunda olan bi gözüne olsun. Dün doktorlar kötü haberlee geldiler. Tümör sag yanağına ve burnunun sag tarafina kadar inmiş. Lanet olası pislik sey.. gözü alicaz burnunun yarısina kadar kemigini alicaz hatta ust damagini bile alabiliriz dediler. Yıkıldik tabi haliyle. Karnından ya da sirtindan deri alip yüzüne yama yapıcaz dediler. Bir nevi yuz nakli gibi bişey. Gözünun olduğu yer kapancak hava almasin diye. Yani yanak gibi olucak ssağ gözü. Uzun ve sancılı süreç bizi bekliyor. Bu anlattıklarim abartı ya da herhangi bişey değil. Lanet kötü huylu tümörün sonuçları. O benim canımdan kanimdan birisi. Ve sizden Allah rızası için dua istiyorum. Ameliyati yarın olacak büyük ihtimalle. Nolur herseyin hayırlısı olmasi için dua okuyun. Kimseye üzüntumu dokemiyorum. Sizden istiyorum bi duayi cok görmeyin arkadaşlar şifa dileyin..

Kardeşim Allah yardımcınız olsun sen merak etme ablan inşallah iyileşecek sen ablanı mutlu tutumaya çalış gerisi gelir Allah ın yardımıyla inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: leqvar

quote:

Orijinalden alıntı: İmanPower

Merhaba arkadaşlar. Ablam 4 yıldır tümörle uğraşıyor. Kötü huylu tümör var ve sürekli ameliyat oluyor. Tam bitti diyoruz tekrar çıkıyor. Bu gireceği 6. Ameliyatı ve en kötüsü. Bizde cok kötüyüz. Bizde ablamla 4 senedir bu hastalığı yaşıyoruz doğal haliyle. En son ameliyatını 4 ay önce oldu. Gözünün arkasina gelmişti. Doktorlar gözü almamak icin hepsini temizlemeyip bıraktılar tümörde küçülme olur belki gözünü almaya ihtiyaç kalmaz diye. 4 ayda tekrar gözü şişmeye başladı ve sag gözü gormemeye başladı. Doktorlar bayramdan sonra ameliyata alicaz gözü almak için dediler. Bizde pazartesi günü yatis yaptık hastaneye. Dedik kurtulsunda olan bi gözüne olsun. Dün doktorlar kötü haberlee geldiler. Tümör sag yanağına ve burnunun sag tarafina kadar inmiş. Lanet olası pislik sey.. gözü alicaz burnunun yarısina kadar kemigini alicaz hatta ust damagini bile alabiliriz dediler. Yıkıldik tabi haliyle. Karnından ya da sirtindan deri alip yüzüne yama yapıcaz dediler. Bir nevi yuz nakli gibi bişey. Gözünun olduğu yer kapancak hava almasin diye. Yani yanak gibi olucak ssağ gözü. Uzun ve sancılı süreç bizi bekliyor. Bu anlattıklarim abartı ya da herhangi bişey değil. Lanet kötü huylu tümörün sonuçları. O benim canımdan kanimdan birisi. Ve sizden Allah rızası için dua istiyorum. Ameliyati yarın olacak büyük ihtimalle. Nolur herseyin hayırlısı olmasi için dua okuyun. Kimseye üzüntumu dokemiyorum. Sizden istiyorum bi duayi cok görmeyin arkadaşlar şifa dileyin..

Kardeşim Allah yardımcınız olsun sen merak etme ablan inşallah iyileşecek sen ablanı mutlu tutumaya çalış gerisi gelir Allah ın yardımıyla inşallah
    Büyük geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.Ameliyat sonrası iyi bir estetik operasyon ve protez göz ile görünürdeki hasarlar inşallah düzeltilebilir ve ablanızın pskolojiside bu olaylardan çok fazla etkilenmemiş olur...

• quote:

Up... Acil şifalar..
    Allah acil şifalar versin
  • quote:

Up... Acil şifalar..
    allah yardımcınız olsun kardeşim vallahi çok üzüldüm ya allahım yardım et
  • Umarim iyilesir
  • quote:

Up... Acil şifalar..
    Allah ablana acıl sıfalar versın
  • quote:

Up... Acil şifalar..
    Geçmiş olsun hocam Allah şifa versin.Başka hastanelerede bakmaya özen gösterin.Gözü alınacak yazmışsınızUmarım öyle bir şeye gerek kalmaz ve ablanızın hiç bir organı alınmadan bu sorun çözülür.Her ne kadar siz giden bir göz olsun hayatta kalsın desenizde o gibi bir durumda olsam ben ölmeyi seçerdim.
  • O deri alma yamama işini Niki Lauda ya da yaptılar. Yüzü yok olmuştu. Kalçasından alıp yüzünün sağ tarafına yamamışlardı. Yaşatmak için çözümdür ama insan korkuyor o hali görünce. Allah yardımcınız olsun. Çok zor. İmtihanınız ağır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeceze

O deri alma yamama işini Niki Lauda ya da yaptılar. Yüzü yok olmuştu. Kalçasından alıp yüzünün sağ tarafına yamamışlardı. Yaşatmak için çözümdür ama insan korkuyor o hali görünce. Allah yardımcınız olsun. Çok zor. İmtihanınız ağır.
    Çok geçmiş olsun, Rabbim şifalar versin inşallah.
  • quote:

Up... Acil şifalar..
    Bugün cuma günü hayırlı gündür kardeşim Allah dermanını verir ablanın inşallah.
  • İmanPower kullanıcısına yanıt
    Allah acil şifa versin.Bir insanın dış görüntüsünün diğer insanlar gibi olmaması çok kötü birşey.Maddi ve manevi her türlü desteğe açığım.Bu konuya yorum yapan herkes 50-100 tl verse milyarlar olur.Ankarada yaşıyorum.Yapılabilecek bir şey olursa elimden geldiği kadar yaparım.Tekrar geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin...
  • quote:

Up... Acil şifalar..
    Allah acil şifalar versin.
  • Arkadaşlar Allah hepinizden razi olsun öncelikle. Bu forumda 7 yil boşuna takikmamisim demek ki. Engeli olanlar yazdılar mesaj ile. Herkes elinden geleni yapmaya çalıştı. Ben ne diyeceğimi bilemiyorum. Ablam şuan yoğun bakimda. Cok uzun ve sancılı süreç bizi bekliyor. Ameliyatı iyi geçmiş fakat ne kadar iyi gecsede olan oldu. Lutfendualarınizi esirgemeyini
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.