Şimdi Ara

Ablam için dua edin arkadaşlar, lütfen. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
8
Favori
12.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ghetto Gospel

quote:

Orijinalden alıntı: Classico

Banane senin ablandan lan.

Upsoro nunugucoc nisiket nusroyilib liged im?

çok iyisin kanka
  • İmanPower kullanıcısına yanıt
    allah yardımcınız olsun.babamda da tümör çıkmıştı.neyseki iyi huyluydu.inaşlllah tez zamanda iyileşir ablanız.
  • Allah yar ve yardımcınız olsun şifa bekleyen tüm hasta kullarına şifa versin İnşAllah...
  • Allah yardımcınız olsun, Allah bu hastalığa yakalanan herkezin yardımcısı olsun.
  • Allah acil şifalar versin kardeşim ya
  • taşkafa T kullanıcısına yanıt
    söylediklerinizin % 90 ına katılıyorum ama bal gibi doğal bir şifa kaynağından nasıl yararlanmayalım?
  • Konu nick uyumu.

Allah şifa versin ne diyelim ki. Tek yapabildiğimiz şey bu zaten. Dua etmek...
  • Allah'ım tez zamanda acil şifalar ihsan eylesin inşallah. Allah sizlerin yardımcısı olsun. Güzel günlere hep birlikte ulaşmanız ümidiyle... Amin
  • Benim de bir ablam var ve canımdan çok seviyorum onu, hele bir de şimdi gurbette. Kendimi koydum senin yerine anlamam mümkün değil belki ama inan gözlerim doldu. Allah sıkıntıda olan herkese yardım etsin. İnşallah ablan da en az zararla atlatır bu süreci. Allah yardımcınız olsun, çok büyük geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah yardımcınız olsun. Acil şifalar diliyorum

• Allah yardımcınız olsun kardeş, dualarımız sizinle inşallah.
  • Allah yardımcınız olsun kardeşim
  • Allah şifa versin . dualarımız sizinle inşallah.
  • Allah yardımcınız olsun

• Allah yardımcınız olsun

• Allah yardımcısı olsun kardeşim
  • Kardeşim çok geçmiş olsun derdi veren ALLAH dermanı veren ALLAH, beni yanlış anlama lütfen... insan oğlunun bir vadesi var günü saati geldi mi ne bir saniye önce ne bir saniye sonra fani dünyadan asıl gerçek dünyaya göçüp gideceğiz, illa hasta biri vefat edecek sağlam kişi hayatta kalacak diye bir kaide yok... bende babamı akciğer kanserinden hemde 15 gün içinde kaybettim çok acı bir şey yaşamayan kimsenin anlaması mümkün değil.

Mübarek cuma günü Ablana acil şifalar diliyorum Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah...

Bu arada abuk subuk yorum atanları anlamak mümkün değil, Rabbim isteyin demiş arkadaş inançlı biri ve gayet masumane bir istek yapmış mübarek cuma günü en azından Üç Kulhuvallah Bir Elham okuyarak bir nebze dahi olsa yardım edebilirsiniz, inanın Allah sizinde yaptığınız bu iyiliği görecektir.

Kimseye bişeyler öğretmek düşüncemde değil haddimede değil yalnızca kendi fikrimce arkadaşa bu şekilde yardımcı olabileceğimi düşündüm ve ablası için dua ettim, Rabbim mübarek cuma günü hastalara şifa, dertliler deva varsin cümlemizin dualarını kabul eylesin... Amin...

• allah yardımcınız olsun kardeşim.dualarımız sizinle.allah büyüktür elbet gösterir büyüklüğünü.şimdi önemli olan ablanın sağlığına kavuşması.ameliyatı da iyi geçmiş. yalnız değilsin bu süreçte bizler de yanındayız. istersen geliriz yanına.istersen burdan konuşuruz
  • Allah acil şifalar versin kardeş.. Bugün ki tüm dualarım kendisine edeceğim..
  • Allah acil sifalar versin cumaya gidicem bol dua edicem inşallah sağlığına kavuşur ...

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.