Şimdi Ara

Ablamın TCELL hattını (4 yıllık) iptal ettirdik. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kullanici adi

konuyu açan arkadaşın cevabını bekliyoruz. konuyu açtı sadece hiç kimseye cevap vermedi. bu yazılanları görmemiş olamaz herhalde.

adama verecek cevap mı bıraktık..bi dövmediğimiz kaldı
  • bu kadar muhabbete ne gerek var arkadaşlar...Adamlar önünüze koymuş operatörleri...Tarifelerde belli...Hesabını kitabını yap işine hangisi geliyorsa onu kullan...Hiç kimseyi karalamaya gerek yok...
  • ben 6 yıllık türsel kullanıyom bende iptal ettirsem banada öle yaparlarmiki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KooSeo

iyi halt ettin.bide marifetmiş gibi anlatıyo herife bak

kardeşim 6ay bedava konuşma verdilerse niye kapattırdın.konuş süre dolunca kapattırırdın

bu çocuk hep mi böyle akıllı Allah ım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: coyjonquil

quote:

kardeşim 6ay bedava konuşma verdilerse niye kapattırdın.konuş süre dolunca kapattırırdın

herzaman her yerde..

• Ben de faturallı hattımı iptal ettireceğim zaman uzun zamandır kullanıyorsunuz size hazır kart hediye
    edelim dediler 100 kontör bedavaya geldi şaşırdım tebrikler tcell.
    Şimdi trcell + avea kullanıyorum biri işim için diğeri uzun konuşmalar için ikiside gerekli.
  • quote:

quote:

quote:

herzaman her yerde..

bak sen hemen de cevap vermiş.aferin ulen bi hazır kartta benden sana.

• 6 ay bedava verdi dediği tamamen değil elbette...

YANLIŞ ANLAŞILMIŞ SANIRIM..

6 AY HER AY 20 DK BEDAVA GİBİ BİR TEKLİFLE GELİYORLAR
  • TÜRKCELL İ TÜRKCELL YAPAN ÖNCE ÇEKİM DEKİ KALİTESİ İYİ HİZMET VB. BUNLARA BİR AVEA KULLANICISI OLARAK DİYECEĞİM YOK

AMA TÜRKCELL İ KAZIKÇI YAPAN NE DİYE SORARSANIZ O DA KESİNLİKLE SİZ SİNİZ. ABİM, DAYIM. VB. ARAŞTIRMADAN İNCELEMDEN ALANLAR KAZIK YEDİĞİ HALDE OLSUN KALİTE İÇİN KATLANILIR DİYENLER VB. YADA HATTINI DEĞİŞTİRMEYİ AYDA ŞU KADAR FAZLA ÖDEMEKTEN DAHA ZOR BULANLAR

BENCE TÜRCELL CİLERİN BİR KISMININ YAPTIĞI SADECE FANATİKLİK

BEN AYDA ORTALAMA 30 SAATİN ÜZERİNDE KESİLMEDEN ÇEKME PROBLEMİ OLMADAN KONUŞUYORUM VE FATURAMDA ORTALAMA AYLIK 100 KADAR SABİT VE DİĞER OPERATÖR AYRINTISI GÖRÜYORUM
    NE KADAR BİLİYOR MUSUNUZ 15-25 YTL YE AVEA ÖĞRETMEN TARİFESİ İLE VE BU YAZILARI GÖRÜNCE BİR TÜKETİCİ OLARAK ÜZÜLÜYOR VE BİR İNSAN OLARAK GÜLÜYORUM

HERKESE SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 9 Eylül 2006; 20:19:16 >
  • katılıyorum arkadaşa...millet kazık fiyatlı olduğu için konuşamıyor. eee o zaman tabi şebeke her zaman boş ve iyi olur. marifet avea gibi personell, telsim gibi cepaile ve öğrenciye yeterli hızmeti verebilmek. şahsen sorun çeksekde hak veriyorum avea ve telsime. çenemiz düştü mü düşüyor.....
    o çok beğenilen turkcell bakalım personell yada cepaile gibi bi tarifeyi kaldırabilir mi?hiç sanmıyorum. bi zamanlar kampuscell e 30dakika=3kontor yaptılar geceleri sürekli şebeke meşgul oluyodubve 7-10dakika arası kesin kesiliyodu. doğruya doğru olalım.
  • ya sadece keşke kalitesi için katlansa millet.turkcell in adı yeter diyip kullanan arkadaşlarım var.
  • quote:

ya sadece keşke kalitesi için katlansa millet.turkcell in adı yeter diyip kullanan arkadaşlarım var.

ne güzel anlatmışsınız oysa amaç en ucuza en çok konuşmak yada ihtiyaçlara en uygun tarifeyi seçmek olmalı

herkese saygılar
  • Yinede turkcele bile bile lades diyoruz.
  • en kazık firma turkcell dir en yüksek ücretli tarifeler onda
    ve durmadan knbora vbilmem ne para yada birsürü kampanya kumpanya yapıyo sms leri bitirmeye çalışıyo sakın kanmayın

neymiş kaliteliymiş servisleri evet kaliteli kazık===turkcell dir

aveanın kamu personel uygulaması müthiş saatler bedava konuş istediğin 3numarayla

şuanki en iyi avea bazen konuşurken kesiliyo tel ama hemen arayabiliyor sun tekrar ve ucuz

• quote:

Orjinalden alıntı: netcii

katılıyorum arkadaşa...millet kazık fiyatlı olduğu için konuşamıyor. eee o zaman tabi şebeke her zaman boş ve iyi olur. marifet avea gibi personell, telsim gibi cepaile ve öğrenciye yeterli hızmeti verebilmek. şahsen sorun çeksekde hak veriyorum avea ve telsime. çenemiz düştü mü düşüyor.....
    o çok beğenilen turkcell bakalım personell yada cepaile gibi bi tarifeyi kaldırabilir mi?hiç sanmıyorum. bi zamanlar kampuscell e 30dakika=3kontor yaptılar geceleri sürekli şebeke meşgul oluyodubve 7-10dakika arası kesin kesiliyodu. doğruya doğru olalım.

+1905
  • benımde hattım turkcell ve pahalı oldugu konsuunda kımse bısey dıyemez gercekten kazık hele konbara 50 kontur olayı cok sacma ama buyuk cogunluk turkcell kullanıo ve heryerde cekıo bunun sayesınde kısme vazgecemıo
    ve bence 6 aylık konusma suresı verelım demelerı cok guzel sonucta adamlar tek bı uyeyı kaybetsek aman nolur kı dıye dusunmemısler
  • peki sen bunların neden yapıldıgını sanıyosun
    turkcell o kadar oturmus bır fırmaki turkıyede mılletı kendıne cekmek için yakında 240dk 1 kontor fln yapıcaklar ama yınede bunların bır sonu var yakında bu hızmetlerın cogu kalkar
    yoksa telsımde avea da batar
    ha dersenizki belkide şu halıyle kazanmadıklarını nerden bılıyosun?
    cvp: eger kurtarsaydı turkcell eminimki aynı seylerı yapardı

bu arada avea kaç aydır ilk kez bu ay kara geçmiş!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

en kazık firma turkcell dir en yüksek ücretli tarifeler onda
    ve durmadan knbora vbilmem ne para yada birsürü kampanya kumpanya yapıyo sms leri bitirmeye çalışıyo sakın kanmayın

aveanın kamu personel uygulaması müthiş saatler bedava konuş istediğin 3numarayla

şuanki en iyi avea bazen konuşurken kesiliyo tel ama hemen arayabiliyor sun tekrar ve ucuz

• quote:

Orjinalden alıntı: wildwolf1903

peki sen bunların neden yapıldıgını sanıyosun
    turkcell o kadar oturmus bır fırmaki turkıyede mılletı kendıne cekmek için yakında 240dk 1 kontor fln yapıcaklar ama yınede bunların bır sonu var yakında bu hızmetlerın cogu kalkar

quote:

arkadaşım kusura bakma ama yukarıda ilk benim mesajım ile başlayan türkcellin neden kazık fiyatlı olduğunu anlatan tğm arkadaşlar İŞTE O ÖRNEK BEMİN DEDİN RESMEN ya ne oturmuşluğu ne diğerlerinin batması adamın 30 milyon abonesi var ve fiyatları pahalı tutyor. diğerleri kampanya yaptıkça sıkışırsa ara ara kampanya yapıyor bu arada karı da gırla yapıyor

bence artık firmaların konseptlerini durumlarını batacaklarını karlarını zararlarını bırakalım da en güzel en uygun tarife hangisi kendimize onu seçelim

herkese saygılar

• tamam tabikide adam 30 milyon abone sahıbı olmuş ve ve oyle kampanya yapıp musterı toplamaya gerek duymuyo benımde tabiki turkcell e tepkim var
    30 milyon abonen var diye neden kazıklıyosun mesela
    ama benım bahsettıgım altyapısı ve trukıyedekı cekme kapasıtesı vs
    quote:

Orjinalden alıntı: jethoca

quote:

Orjinalden alıntı: wildwolf1903

peki sen bunların neden yapıldıgını sanıyosun

quote:

arkadaşım kusura bakma ama yukarıda ilk benim mesajım ile başlayan türkcellin neden kazık fiyatlı olduğunu anlatan tğm arkadaşlar İŞTE O ÖRNEK BEMİN DEDİN RESMEN ya ne oturmuşluğu ne diğerlerinin batması adamın 30 milyon abonesi var ve fiyatları pahalı tutyor. diğerleri kampanya yaptıkça sıkışırsa ara ara kampanya yapıyor bu arada karı da gırla yapıyor

bence artık firmaların konseptlerini durumlarını batacaklarını karlarını zararlarını bırakalım da en güzel en uygun tarife hangisi kendimize onu seçelim

herkese saygılar

• yok kardeş yok türkcellin allahına kurban maşallah heryerde çekiyor
    gerçi millet avea'ya kaymaya başladı top aveanın ayağına gidicek gibi turkcell cort olucak
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.