Şimdi Ara

Ablamın TCELL hattını (4 yıllık) iptal ettirdik. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ağzından bal damlıyo. bende senin gibi düşünüyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: KooSeo

iyi halt ettin.bide marifetmiş gibi anlatıyo herife bak

kardeşim 6ay bedava konuşma verdilerse niye kapattırdın.konuş süre dolunca kapattırırdın
  • quote:

Orjinalden alıntı: kullanici adi

ağzından bal damlıyo. bende senin gibi düşünüyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: KooSeo

iyi halt ettin.bide marifetmiş gibi anlatıyo herife bak

kardeşim 6ay bedava konuşma verdilerse niye kapattırdın.konuş süre dolunca kapattırırdın

kesinlikle dogru :)
  • harbi 6 ay beleş verdilerse konuşurdun işte ne olcak.
    6aydan sonra kapatırırdın
  • tavsiyem arada yapin
    hattinizi iptal etmeyin die yapmiyacaklari yakalik yok
    ayrica sms teklif ederlerse almayin
    zaten sms in maliyeti yokk
    gorusme isteyin =) puhahahahah
  • quote:

Orjinalden alıntı: InsideR

tavsiyem arada yapin

BİRAZDA BİZ KANDIRALIM İYİ OLUR BÖYLE
  • Hattı iptal ettirmek isteyene neden indirim vermek isterlerki..Yaptıkları doğru değil..Ben Belki türkcelden menumum ve aynı indirimlere bende sahip olmak istiyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALKOLİKOMADRİD

türkcell kadar yankesici bi şirket görmedim herşeyleri faul geçen gün kardeşim 250 kontür yüklemiş hiç sebepsiz yere 20 kontür kesmişler ben aveadan vazgeçmem tamam bazen çekmez ama hiç olmassa paramızı gasp etmiyor

Benim de turkcel kullandığım zamanlar ordan burdan kontör alıyolardı ama ben su an telsim cep öğrenci kullanıyom bodrum kata indiğimiz zaman bile rahatça konuşmamı yapabiliyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: InsideR

tavsiyem arada yapin

BİRAZDA BİZ KANDIRALIM İYİ OLUR BÖYLE

Helaaaaalllllll Bence de wala...Kullandığım turkcell hattını ipt edeyim...

• Telsim Ve Avea Hattım Olsa HiÇ Düşünmem İptal Ederim Ama Turkcell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taçsız_Kral -- 27 Temmuz 2006; 2:49:33 >
  • Turkcell'de abonelik iptali kolay olabilir.AVEA'nın kolay kolay iptal etmediğini söylüyorlar.İptal ettik diyip fatura gönderiyorlar yada iptal etmiyorlarmış.
  • quote:

bence yanlış yapmışsın sen turkcell deki kaliteyi hiç bi operatörde bulamazsın.. bende de bi telsim ve turkcell var telsimle konuştuğum zaman yerimde duramıyorum yok orda çekmiyo biraz ileri git yok yükseğe çık ama turkcellde şu ana kadar hiç öyle bi sorun yaşamadım..

turkcell gerçekten çok kaliteli. her kaliteli olan da diğerlerinden pahalı olabilir değil mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: snsnc

harbi 6 ay beleş verdilerse konuşurdun işte ne olcak.
    6aydan sonra kapatırırdın

• ben telsimde hattımı iptal ettirdim cep öğrenciydi ne arayan oldu ne soran deseler şu kadar bedava konuşma verelim iptal ettirmem bitince iptal ettiririm bedavalar
  • bende türkcell faturalı hattımı kapattım tarifeleri yüzünden telsim kullanıyorum şu an . hoş telsim de yabancı sermaye oldu artık ama ne yapalım keseye en uygun bu geliyor
  • TURKCELL iyi çekiyor gerisi hikaye. Alıcam telsim veya Avea ama TURKCELL i de kapattırmayacağım
  • Turkcell bence de pahalı ama herkes turkcell kullanıyo sen avea kullansan kimse aramıyo o yüzden turkcell kulanıyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

peki sana bişey soracam: aynı olayı diğer operatörlerle yapmak istesen bu şekilde sana teklıfte bulunurlar mı? Madem kazık oldugunu düşünüyorsun neden 4 yıl bekledınız? Tarifeleri iyice gözden gecir derim.

***Bunları seni eleştirmek için yazmadım. Ama suna emın ol ki tarife olarak birbirlerine ahım şahım üstünlükleri yok genele bakarsan. Ama kalite dersen hepimiz bunu iyi biliyoruz. Ha ben ne mi yapıyorum? Benım hem turkcell hem avea hattım var. gerektiği yerde ikisini de kullanıyorum. Avea ve telsim de altyapsını geliştirsin, kaliteli hizmet sunsun, telefon görüşmelerim olur olmadık yerde kesılmesin ve 2 kntre 10 dakıka konusacagıma 2-3 dk da 2şer kontorlerım gıtmesın, o zaman ben de gidip hattımı iptal ettireyim.

bravo

• @ alp hocam sen bu işi biliyorsun.

Bence Turkcell kendisinin bu işte bir numara olduğunu ve abone sayısının yüksek olduğunu bildiği için fazla büyük kampanyalara girmiyor diye düşünüyorum. Herkesin söylediği gibi istediğin hattı kullanabilirsin. Hat almak da kolay iptal ettirmek de.
  • @KooSeo +1967 bu kadar da olmaz haklısın hocam..

madem bedava verdi ( ki hiç sanmıyorum 6ay babasının hayrına bedava versin ) kullandıktan sonra kapattır.. kapito. !? cıkcıkcık çok kritik vak'a !
  • konuyu açan arkadaşın cevabını bekliyoruz. konuyu açtı sadece hiç kimseye cevap vermedi. bu yazılanları görmemiş olamaz herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.