Şimdi Ara

Ablamın TCELL hattını (4 yıllık) iptal ettirdik. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • millet avea ya kaysın turkcell de sıkışır biraz belkı kampanyalara başlar artık adamın 30 milyon abonesi var hepsi avea ya kaysa avea bu kadar insana altyapıyı sağlayamaz zati
    bunu bildiği için kılını oynatmıyolar ya
    quote:

Orjinalden alıntı: japon dostu

yok kardeş yok türkcellin allahına kurban maşallah heryerde çekiyor
    gerçi millet avea'ya kaymaya başladı top aveanın ayağına gidicek gibi turkcell cort olucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildwolf1903

millet avea ya kaysın turkcell de sıkışır biraz belkı kampanyalara başlar artık adamın 30 milyon abonesi var hepsi avea ya kaysa avea bu kadar insana altyapıyı sağlayamaz zati
    bunu bildiği için kılını oynatmıyolar ya
    quote:

gerçi millet avea'ya kaymaya başladı top aveanın ayağına gidicek gibi turkcell cort olucak

yorumların bir kısmına ( tabi saygı duyarak) gülmekten kendimi alamıyorum.
    önce yukarıdaki yorumun bana çağrıştırdığı hikayeyi yazayım.

"Dört yaşındaki Ayşenin ablası çok hastaymış .Ayşe başlamış düşünmeye abalma ölürse beni parka kim götürecek canım sıkıldığında bakkala kiminle gideceğiz.
    Birden neşelenmeye başlamış ablam ölürse oyuncakları bana kalır ablamın çok sevdiğim gelinliğini( çocuk gelinliği) ben giyerim
    ( ŞEKER ÇOCUK ŞEKERBANK YAY. )

30 MİLYON ABONE BİRDEN NASIL AVEAYA KAYAR, BU İŞLER BİR CÜMLELİK KADAR BASİT VE KISA MI ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HERKESE SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 12 Eylül 2006; 12:33:07 >

• evet...NUMARA TAŞINABİLİRLİĞİ!.....
    boşuna mı turkcell numara taşınabilirliğine geç geçilmesi için uğraşıyor?
  • millet aveaya kaymaya başlasaydı aveanın abone artış oranı daha yüksek olurdu
    quote:

• doğru 3 ayda adamlar 600bin yeni abone topladı. bu bayağı az bi rakam sana göre herhalde....
    bu sene sonunda 8milyonu bulcak avea nın abone sayısı, telsim 12,5milyonu buldu.turkcell 30milyon. zaten karışıklık burada ortaya çıkıyor. türkiyede toplam46milyon telefon var ve 38milyonu şu an kullanılıyor.
    gsm abone sayısı toplarsak 30+12,5+7,5=50milyon....bu demek oluyor ki tam 12milyon hat cüzdanlarda yer bulmuş...peki sizce hangi operatör cüzdanda hangisi telefonlarda?
  • yaklaşık üç yıldır personel tarifesi var. fiyatlarıda diğerlerine göre daha ucuz hemde oldukça ucuz bu yüzden abone artış oranının daha fazla olması lazım. ayrıca turkcellinde abone artış oranının daha düşük olması lazım. ama turkcellin hala abonesi çok fazla artıyor. aveanın abone sayısı ancak 7.5 milyon abonesi olabildi üstelik kapsama alanlarınıda genişlettiler.
    quote:

Orjinalden alıntı: netcii

doğru 3 ayda adamlar 600bin yeni abone topladı. bu bayağı az bi rakam sana göre herhalde....
    bu sene sonunda 8milyonu bulcak avea nın abone sayısı, telsim 12,5milyonu buldu.turkcell 30milyon. zaten karışıklık burada ortaya çıkıyor. türkiyede toplam46milyon telefon var ve 38milyonu şu an kullanılıyor.
    gsm abone sayısı toplarsak 30+12,5+7,5=50milyon....bu demek oluyor ki tam 12milyon hat cüzdanlarda yer bulmuş...peki sizce hangi operatör cüzdanda hangisi telefonlarda?

• çoğu kişi hala avea yı kalitesiz bildiği için kullanmıyor.yıl başında ülke nüfusunun %71ini kapsıyodu şimdi %84 yaptılar. bence aveanın önündeki en büyük sorun personell tarifesi. şebekeye çok büyük bir yük getiriyor. herkes saatlerce konuşuyor. 7,5 milyonun 2milyonu da personell li olunca durum arapsaçına dönüyor.
    aveanın kaliteyi yakalaması için şebeke çalışmalarını arttırıp personell lere limit getirmeli. ha bi de kapsama alanına dair hiç reklam yapmıyorlar. bu da müşteriyi etkiliyor. bak turkcell boşuna mı o kadar reklama önem veriyor?
    neyse yıl sonunda nüfusun %90ini kapsayıp heryer edge, efr ve amr sistemini oturtcaklarmış...hadi hayırlısı
  • EVET HAKLISIN AVEANIN ÇEKİMİ SON AYLARDA ARTTI
    MESELA EŞİMİN ANNELRİNİN KÖYÜNDE ÇEKMEZDİ ÖNCELERİ. GEÇEN GÜN KÖYDE ÇEKTİĞNİ GÖRÜNCE ÇOK ŞAŞIRDIM. HATTA KÖYDEN BİRKAÇ KİŞİDE BANDIRMADAKİ YAKINLARINDAN YARARLANARAK ÖĞRETMEN TARİFESİNİ KULLANMAYA BAŞLAMIŞLAR.

AVEA YI AVEA YAPAN PERSONEL TARİFELERİDİR. ONUNLA İLGİLİ BİR OLUMSUZ UYGULAMAYA GİTMESİ BÜYÜK HATA OLUR BENCE
    quote:

Orjinalden alıntı: netcii

çoğu kişi hala avea yı kalitesiz bildiği için kullanmıyor.yıl başında ülke nüfusunun %71ini kapsıyodu şimdi %84 yaptılar. bence aveanın önündeki en büyük sorun personell tarifesi. şebekeye çok büyük bir yük getiriyor. herkes saatlerce konuşuyor. 7,5 milyonun 2milyonu da personell li olunca durum arapsaçına dönüyor.
    aveanın kaliteyi yakalaması için şebeke çalışmalarını arttırıp personell lere limit getirmeli. ha bi de kapsama alanına dair hiç reklam yapmıyorlar. bu da müşteriyi etkiliyor. bak turkcell boşuna mı o kadar reklama önem veriyor?
    neyse yıl sonunda nüfusun %90ini kapsayıp heryer edge, efr ve amr sistemini oturtcaklarmış...hadi hayırlısı

HERKESE SAYGILAR

• orta 2 inci sınıftan beri turkcel kullanıyorum faturalı hat hiçde değiştirmeye gerek duymuyorum.neden derseniz heryerde cekiyo.cekmeme durumu yok.birazda kalite yani
  • BENİM ÇERVREMDEKİ ÇOĞU TURKCELL HATTI OLANDA AVEA DA VAR

ARTIK HERKEZ AVEA YA YAVAŞ YAVAŞ KAYMAYA BAŞLADI TURKCELL DE FARKINDA BUNUN YAKINDA CART KAMPANYA CURT KAMPANYALARLA TV LERDE HERYERDE BOY GÖSTERCEK TURKCELL

ONU BIRAK 3G DESTEĞİ VERSENE TURKCELL DE GÖRELİM 30MİLYON ÜYESİ VARMIŞ EN İİ SERVİS ONDAYMIŞ MIŞ MIŞ
    KAZIKLARMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

• adamlar müşteriyi düşünme yönünde müthişler eğer yaptıramadığınız işlem warsa blöf yapın hattı kapattırıyorum diye

sizi aralar
  • turkcell benim arkadaşa 500 kontür yolladı dahada yollayacak nedenmi iptal etmek istedi ondan...
  • valla ben 5 yıldan beri telsim kullanıyorum hiç pişman olmadım.bence telsim kadar güzel ve rekabetçi bir operatör yok.benim hattın cep öğrenci ama herkes abone olabilir.10 kişiye 5 dak.1 kontör.diğer bütün telsimlilere dak.2 kontör.diğer hatlara dak. 5 kontör..turkcellden turkcelle dak.4 kontör ödeyeceğime diğer hatlara bir kontör fazla öderim daha iyi. turkcell her zaman her konuda kazıktır.örnek telsim ve avea yıllardır telefon kapalıyken arayan kişileri mesajla ücretsiz bildiriyor.turkcell bu işi hep parayla yaptı.bu sadece bir örnek..bu arada telsimi dünya lideri vodafone'un aldığınıda unutmayın derim..
  • ben avea hattıda kullandım ama turkcell 1 numara...
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

turkcell benim arkadaşa 500 kontür yolladı dahada yollayacak nedenmi iptal etmek istedi ondan...

ben de gidip iptal ettircem bana da yollasınlar kontur belkim vazgeçerim
    ata
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.