Şimdi Ara

Abra A5 v1.1.2 Anakart Arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güncelleme pc nin anakart kronik sorun oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoBlack -- 13 Kasım 2016; 19:23:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Guncel

• quote:

Orijinalden alıntı: NeoBlack

Bilgisayarın garantisi 1 ay önce bitti 1 buçuk ay olmadı usb girişleri çalışmadığı için garantiye gönderdim anakart arızası sonucu değiştirildi dün tekrardan usb girişleri mouse u görmemeye başladı yaklaşık 1 saat sonrada bilgisayar bir anda kapandı ve açılmıyor 1.5 ay olmadan anakart tekrardan bozuldu sanirsam anakart yandı bu parçanın bireysel olarak bir garantisi yokmu 1 ayda bozuluyor ayrıca servisi yarin arayacagim kaç tl ye yaptirabilirim?

Kardeşim geçmiş olsun , ben almadım fakat bir yakınım 12,13 gün kadar önce aldı ABRA A5 , i7 6700HQ-GTX 950M modelini çocuk güncel sürücüler , windows 8.1 / 10 Home 10 Pro ne denediysek oyun oynayamıyor Yemişim öyle canavarı , usb girişleri takoz ! hangi usb cihazı denediysem inanılmaz zorlaman lazım ki sokasın hani korktum bir an ya usb port içinde ki bir şeyler ya da cihaz kırılıp bükülecek diye...

Bak , ben koca firmayı 1,2 kötü örnek yüzünden itin g..une sokmak istemem bu örneklerden birinin ben veya yakınımda ki kişi olması da tarafsız bakışımı fazla etkilemez ancak bu kadar kısa zaman içerisinde ilgili firma tartışma bölümünde birbirine yakın-benzer durumdaki konuların sayısı artmaya başlamışsa orada bir durup düşünmeye başlarım !

Mesela , iki kuzenim son 5,6 ay içerisinde Asus Notebook aldılar , birisinin aldığı 1600,1700 liralık orta seviye bir modeldi model ismini unuttum şimdi , 5.nesil i5 li 4 GB bellekli bir modeldi üstelik windows 10 lisansıyla geliyordu adam 1500 liralık notebook un yağını çıkardı be , tamam 1366x768 ekrana sahipti ama oynamadık ne GTA 5 bıraktı ne Far Cry 4 ne varsa dibine kadar vurdu en ufak bir hata,sorun yok
    Yine bir başka kuzenim geçtiğimiz ay içinde ASUS un 3000 liralık GTX 950M , i7 6700 , 12 GB DDR4 bellekli notebook unu almış , tamam ekranı 1080p değil ancak yine en güncel oyunları kökleyerek oynuyor ne bir sürücü sorunu ne bir hata ne ısınma ne reset ben yanında kaldığım 3,4 gün süre zarfında bizzat canını çıkararak kullandım

Ha belki biz satılan 1000 monster notebook da 5-10 tane problemli cihaza denk gelen bahtsız bedevileriz yine ASUS un veya MSI ın notebook larında da benzer sorunlar çıkıyor mudur ? araştırmadım ama illaki vardır :)

Ama şunu biliyorum ki bundan böyle "MONSTER" denen markayı düşmanıma dahi önermem , isteyen istediğini yazabilir.

• Zaten laptop bu haliyle elimde kalırsa bir daha monster almayı düşünmüyorum

• laptopu servise gönderdim çıkacak masrafı burdan paylasirim

• Bende de ayni laptoptan var. Gecenlerde kapanip bi daha acilmadi, elektrik dahi almiyordu malesef. Garantisinin bitmesine b ikac gün kala yetistirebildim servise. Anakartta sorun vardi, anakart onarilmis diye not düsmüsler, fakat simdi de 2. sata portu calismiyor. Sanirsam 2. sata portunu devre disi birakmislar anakarti tekrar calisir duruma getirebilmek icin.

Sizin bu durumda anakartiniz bireysel garanti kapsamina girdi mi yoksa ?

Tesekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seratg

Bende de ayni laptoptan var. Gecenlerde kapanip bi daha acilmadi, elektrik dahi almiyordu malesef. Garantisinin bitmesine b ikac gün kala yetistirebildim servise. Anakartta sorun vardi, anakart onarilmis diye not düsmüsler, fakat simdi de 2. sata portu calismiyor. Sanirsam 2. sata portunu devre disi birakmislar anakarti tekrar calisir duruma getirebilmek icin.

Sizin bu durumda anakartiniz bireysel garanti kapsamina girdi mi yoksa ?

Tesekkürler.

Aradan zaman geçti konuda yanlış belirttiğim bir husus var anakart değiştirilmesi yazmisim aslında sizinki gibi onarıldı ama çözüm sağlamadı tekrar agriza yapti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.