Şimdi Ara

ABRA A5 V12.1.2 YA 960 EVO TAKILIR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar monster abra a5 v12.1.2 notebookum var ssdsiz.Ssd almaya karar verdim önce 850evoyu düşündüm ama sonra 960 evonun 100tl farkla çok daha iyi performans verdiğini gördüm.Sorum ise laptopuma uyacak mı?Ssdlerden hiç anlamıyorum yardımlarınızı bekliyorum.

Tüm modellerimizde PCIe 3.0 x4 NVME standardındaki M.2 SSD desteğimiz bulunuyor. monsternotebookun yetkili servisinden birisi bu forumda bir kullanıcıya böyle bir cevap vermiş.

Ürün bu: Samsung 960 EVO NVMe 250GB 3200MB-1500MB/s M.2 PCI-E

monsternotebookun kendi sitesinden bakınca ücretini verip sistemene Samsung 1TB PM961 M.2 Sata PCIe 3.0 x4 (Okuma: 3000 MB/s - Yazma: 1700 MB/s) bunun gibi ssdlerde ekleyebiliyosun.

Yorumlarınızı bekliyorum.

• Arkadaşlar cevap vermeyi düşünen varsa lütfen çabuk davransın, 2 gün içinde siparişi vermem gerekiyor :D
  • Hocam ne yaptiniz ben ayni bilgisayar icin sipariş verdim. Bilginizi almak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 250 GB 960 EVO fiyatına 500 GB 850 EVO alınıyor hocam 250 GB 850 EVO var bende valla 2-3 oyun yüklesem hemen doluyor.

Sorunuzun cevabına gelirsek evet
    https://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=483578&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR
    Buradan da görebileceğiniz üzere M.2 slotu diye belirtmiş yani NVMe SSD destekliyor fakat laptopta NVMe performansı nasıl olur bilemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.