Şimdi Ara

ABRA A5 V5'te Turbo Fan nasıl açılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
13.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde MONSTER® ABRA A5 V5.1.1 15.6" var ve çift fanlı çalışmaya göre makinenin fazla ısındığını düşünüyorum. İkinci fanı ben mi açamadım ya da, turbo fan vs diyorlar ondan var mı bu cihazda. İki fanı da nasıl tam çalışır hale getiririm bilgisi olan var mı

EDİT: FN+1 kısayoluyla yapılıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W -- 2 Haziran 2015; 23:15:41 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Monster ABRA A5 V5 Turbo Fanını Açma

Monster ABRA A5 V5 dizüstü bilgisayarınızın turbo fanını açmak için şu adımları uygulamanız gerekir:

• Dizüstü bilgisayarınızın arka kısmında yer alan havalandırma ızgarasını bulun.
    • Havalandırma ızgarasının yanında bulunan "Monster Turbo Fan" tuşuna basın.
    • Fanın devreye girdiğini gösteren bir bildirim almalısınız.

Turbo fan, dizüstü bilgisayarınızın normal fanından daha güçlüdür ve yoğun görevler sırasında sistemi soğutmak için kullanılır. Turbo fanın açık olup olmadığını, klavyenin üzerindeki ışıklandırmalı tuşlardan kontrol edebilirsiniz. Işık yanan tuş, turbo fanın açık olduğunu gösterir.

Turbo fanı ihtiyaç duymadığınız zamanlarda kapatmak için aynı tuşa tekrar basmanız yeterlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ikinci fan açmak diye birşey yok fanların biri cpu soğutur diğeri gpu soğutur turbo fan cihaz ısınırsa zaten otomatik devreye girer ama sen illa açmak istiyorsan FN + 1 basıp açabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 3 Haziran 2015; 6:24:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

Ikinci fan açmak diye birşey yok fanların biri cpu soğutur diğeri gpu soğutur turbo fan cihaz ısınırsa zaten otomatik devreye girer ama sen illa açmak istiyorsan FN + 1 basıp açabilirsin

FN 1 i çözdüm. Ama çok gürültü yapıyor kapadım. Şu an 2 fan da devrede mi makinede yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

Ikinci fan açmak diye birşey yok fanların biri cpu soğutur diğeri gpu soğutur turbo fan cihaz ısınırsa zaten otomatik devreye girer ama sen illa açmak istiyorsan FN + 1 basıp açabilirsin

FN 1 i çözdüm. Ama çok gürültü yapıyor kapadım. Şu an 2 fan da devrede mi makinede yani

Evet Gürültü yapıyor otomatik modda bırak zaten iki fan Çalışıyor ikisi birbirinden ayrı biri cpu diğeri gpu soğutuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.