Şimdi Ara

Abra a7 v6.3 ile ilgili Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

monster abra a7 v6.3 kullanan kişiler bu bilgisayarı tavsiye edermisiniz alınmalımı sizce

-mavi ekran ve hard disk ses cızırtıları pixel detayları gibi sıkıntılar duyuyorum abralarda

• Aldım 15 gün kullandım ve geri iade ettim kağıt üzerindeki özellikleri kadar performans vermiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klasik 960m'e göre daha düşükmü performans aldınız yoksa performansımı yeterli gelmedide verdiniz ?
  • Şimdi msi da gtx 860m var monster 960m var msi daha eski nesil işlemci kullanıyor monster yeni nesil ve kağıt üzerinde monster çok daha performanslı gözüküyor fakat öyle değil msi daha performanslı 4 bin lira veriyosun paranı çöpe atmak gibi bişi monster almak. Monster abra serisi için bu lafım diğer serileri bilmem fakat abranın anakart ve kasa kalitesi yerlerde kasayı övenler var fakat elinle kaldırıp biyere koyduğunda elinin izi çıkıyor siliyorsun zor çıkıyo mat kasa yağ değdimi yandın tek övebiliceğim şeyi soğutması 0 ısınma ve arkaya doğru üflemesi gerçekten iyi alacaksanız msi tercih edin abra alıpta servise uğramayan yok bazılarıda övüyor onlarda paraları çöpe gitmiş içi acımasın diye kendini kandırıyor msi cı değilim başka bişi de alabilirsiniz fakat yazık o paraya abra tulpar alın monster diye tutturursanız abra serisinde sorun var

• anladım benim arkadaşım almış çok memnunum diyor ama dediğiniz gibi kasadan memnun değil sadece ben zaten ekstra klavye fare bağlayacam donanımsal sorun olmasın kafii msi tabiki hepsinden üstün parasıda bunlara yansıyor zaten ama bütçemi baya bi aşarım oda beni sıkıntıya sokar en olmadı alırım 15 gün koşulsuz iade garantisi var iade ederim 1-2 sene bekler msi alırım yapacak bişey yok
  • Tabi al dene bi bana yavaş geldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK MONSTER ABRA A7 V12.1.1
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.