Merhaba arkadaşlar 15 ekim tarihinde abra a7 v6.5 aldım. Bilgisayarın genel olarak performansından memnunun ama kafamı kurcalayan bir ısınma durumu var. Bilgisayarda bir ısınma sorunu var . Genellikle bilgisayarı 2 haftada sadece chrome açık olarak kullandım yani internette gezinmek için. İlk başlarda pek dikkatimi çekmedi ama bilgisayarı açtıktan 15dk sonra fanı sesli olarak çalışmaya başladı. Bahsettiğim ses çok çok fazla değil ama sadece chrome kullanırken dikkat çekecek düzeyde bana göre. Daha sonra speccy programını indirdim ve sıcaklık değerlerine baktım . Sıcaklık değerlerinin resmini aşağı koyucam . Dikkatimi çeken durum ise ssd nin bilgisayar açıldıktan 10dk sonra 60 derecelere kadar çıkması bunun yanında işlemcide 60 dereceye kadar ulaşabiliyor sadece chrome açıkken (bir keresinde 75lere kadar çıktı ama ss almayı unuttum). Bu sıcaklıklar normal değerler olabilir belki ben kuruntu yapıyorum, teknik servis ile mailleştiğimde onlarda normal dedi .fan sesi fazla dert değil control center ile fan çalışma aralıklarını falan değiştirip halledilebilir bir durum olarak düşünüyorum ama asıl sorunum kasanın bu sıcaklıkları daha 10dkdır açık olan bir pcye göre hemen klavye kısmında özellikle klavyenin sağ tarafına yansıtması (açma kapama tuşundan itibaren sağ taraf). Bu durumlar için teknik servise mail attım dediğim gibi sıcaklık değerlerine normal dediler fan sesi içinde sorun olduğunu düşünüyorsanız getirin bakalım dediler. Bende buraya konu açıp kullanan arkadaşlar var ise onların yorumlarını görüşlerini almak istedim .
Birde cd room kapanırken bir ses ve okuma yaparkende çok sesli yapıyor onlarında ses kaydını atıyorum .