Şimdi Ara

Absolute Force Online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba arkadaşlar oyun ilk açıldığında avrupada ip ban vardı sonra adamlar ip banı kaldırdı ve daldım oyuna oyunu anlatmaya başlıyorum. Çin merkezli oyun stüdyosu TQ Digital tarafından Unreal 3 oyun motoru ile geliştirilen MMOFPS oyunu Absolute Force Online (kısaca AFO), NetDragon aracılığıyla global yayınına başladı.

Yeraltı örgütü Justice Hand ile askeri örgüt Fallen Angel arasındaki çatışmayı konu alan Absolute Force Online yenilikçi özellikleri ve oyun modları ile oyunculara farklı deneyimler sunuyor. En dikkat çeken özelliklerden birisi ise kamera modu, Absolute Force Online‘ı hem karakterin gözünden (FPS) hem de krakterinizi görerek (TPS) oynayabiliyorsunuz. Bu sayede etrafınızı daha geniş açıyla görebilmeniz ve bulunduğunuz duruma göre rakibinize üstünlük sağlamanız mümkün hale geliyor.

FPS’lerde pek sık karşılaşmadığımız bir özellik olan koşma özelliği de oyuna entegre edilmiş durumda. Absolute Force Online‘ın en keyifli özelliklerinden birisi ise kullanılabilir araç ve ağır silahlar, M82A1 ile çevrenizi tarayabilir veya helikoptere binerek etrafınıza füze yağdırabilirsiniz.

Tüm bunların yanı sıra haritalarda bulunan patlayan, kırılan ve dağılan objeler ile oyun benzerlerine göre daha gerçekçi hale getirilmiş. Zombi modu, bayrak kapmaca modu ve 5′e 5 yapılan araç modu Ve en güzeli helicopter modu helicopterlere binip savaşıyorsunuz.

Video:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Z7qn2vQL03M

Resimler:

Absolute Force Online

Absolute Force Online

En güzelide Oyunda Daily quest sistemi olması hergün 5 tane görev açılıyor haritalara girip yapıyorsunuz exp ve para ödülü veriyor ilk resimde gördüğünüz gibi ağır silahlı bir bayana dönüşüyorsunuz ne kadar adam öldürürseniz power gibi birşey doluyor V ye basınca 400 hp olup bayana dönüşüyorsunuz ^^ 13 level oldum oyun harika birşey :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunt1 -- 23 Ocak 2013; 13:17:13 >

• AFO 'yu 2 haftadır oynuyorum eğlenceli bir oyun.

Çoğu kişiye tavsiye ettim deneyenlerden olumsuz yorum yapan görmedim.

Oyunun Türkiye'de büyük ilgi göreceğini düşündüğümden Türkçe lansmanını alması için bir Türk oyun yayın firmasına e-mail attım ama bir geri dönüş yapmadılar kendileri bilirler

Eğer oyunu seven ve oynamak isteyen varsa Facebook AFO Türkiye Sayfası 'nda toplanıp birbirimize destek olabiliriz

• MARS benzeri bir oyun.Gerek oynanışıyla gerek grafikleriyle.Çok beklentiniz olmadan oynayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

MARS benzeri bir oyun.Gerek oynanışıyla gerek grafikleriyle.Çok beklentiniz olmadan oynayabilirsiniz.

sadece tps benziyor marsa oyun olarak alakası yok bence ^^
  • quote:

MARS benzeri bir oyun.Gerek oynanışıyla gerek grafikleriyle.Çok beklentiniz olmadan oynayabilirsiniz.

MARS ile yakından uzaktan ilgisi yok.

Oyunun özellikleri Kısaca:

Oyun içinde değiştirilebilir bakış açısı. (F10'a basıp Birinci kişi bakış açısı veya Üçüncü kişi Bakış Açısıyla oynayabiliyorsunuz.)
    Oyun içinde Helikopter Kullanma. (Özellikle bu oyun moduna hayran kaldım , iki takım geminin üstünde ölümüne mücadele veriyor ortalarında bir tane Apaçi Helikopter var onu alan kişi Füze ve Makinalı tüfeklerle karşı takıma saldırabiliyor.Helikopteri düşürmek için RPG ler mevcut.Helikopter düşünce 45 saniye sonra tekrar kullanılabiliyor.İstenilen skora veya verilen zamanın dolasıya kadar bu böyle sürüyor.)
    Bayrak kapma.(Haritada farklı noktalarda bayraklar buluyor zaman bitesiye kadar bu bayrakları alıp onları korumanız gerekli.Her öldürdüğünüz düşmandan bazı puanlar kazanıp bu puanlarla Makinalı tüfek , Top atışı vs.. gibi özellikler kullanılabiliyor.)
    Oyunda RPG oyunlarından alışık olduğumuz çıldırış durumlarıda mevcut.(Örneğin Silkroad oyunundaki zerk modu gibi) Çok adam öldürdüğünüzde özel yeteneğiniz artıyor "V" tuşuna bastığınızda kısa süreliğine çift gatlin gun taşıyan canı fazla bir hero moda dönüşüyorsunuz.)

ve daha bir çok özellik mevcut.Oyun ilginizi çekerse incelersiniz.

• quote:

İlk önce oyunu dene öyle yorum at.
  • OYUNCU SAYISINDAKİ DURUM NEDİR? KAÇ ODA VAR MESELA ŞU AN TOPLAM?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

OYUNCU SAYISINDAKİ DURUM NEDİR? KAÇ ODA VAR MESELA ŞU AN TOPLAM?

10 15 tane oda var hepside full oluyor ^^
  • Normalde bu tarz oyunlari pek begenmem ama öyle bi anlatmıssınki sırf anlatısın icin indiriyorum suan deniyecegim
  • Oyunu mars'a benzetenler AFO Türkiye Tanıtım klibini izlesinler :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarkanim -- 24 Ocak 2013; 18:19:39 >
  • oynayan varmı başlamayı düşünüyorum?
  • oyun hayal kırıklığı oldu aslında fena değilde o berserker modunda kız vermesi bize tam bi saçmalık oyundan soğudum direk kapattım zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.