bı sıteden okudum abssy kırrınca 3333 de 1 raptor 3333 de 1 chıtın shell 1000 de 1 cıhıtın gerısıde gereksız seyler cıkıomus
HEPSİNİ AYNI ANDA MI KIRDIRMAN GEREKİYO YOKSA 1 HAFTA ARALIKLARLA 333 TANE KIRINCA ÇIKIYO MU?
Senin bu listeye koymadığının shardlar vb. itemler gereksiz şey mi oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: KedilereFisildayanAdam
quote:
Orjinalden alıntı: nisako
DEMEKKİ SHARDIN KAÇTA ÇIKTIĞINI BULAMAMIŞLAR 7234523547623457234572347 TANE ABYS LAZIM RAPTORDAN DAHA ZORDUR
salla..
quote:
Orijinalden alıntı: item_pls
quote:
Orjinalden alıntı: nisako
DEMEKKİ SHARDIN KAÇTA ÇIKTIĞINI BULAMAMIŞLAR 7234523547623457234572347 TANE ABYS LAZIM RAPTORDAN DAHA ZORDUR
Alıntıları Göster
yok bea sans olsun 150taneden her ıtem cıkar mesela bana ılk abbysımden mırage dagger cıkmıstı sadece sans ısı
salak herif mal mal post kascaana adam gibi topic aç daha sabah açtın üyelik 45tane msj attın senin gibilere sadece illa küfür ettirecen sabahtan beri takip ediom salak salak topicler açtıın topiclere kendein cwp werion git adam gibi kas postunu
quote:
Orijinalden alıntı: ::_CrAcK_::
salak herif mal mal post kascaana adam gibi topic aç daha sabah açtın üyelik 45tane msj attın senin gibilere sadece illa küfür ettirecen sabahtan beri takip ediom salak salak topicler açtıın topiclere kendein cwp werion git adam gibi kas postunu
sanane
quote:
Orijinalden alıntı: satan_
sanane
Alıntıları Göster
mal sitede falan okumadın bunu bu sitede gördün o kadar gördüün şeyide g.tünden uydurarak yorumladın oldu post kasmak
quote:
ya saçmalamayın şans işi kardeşim benim bi ark. 3. abyssde shard çıkardı 2 ay kadar önceydi sanırım dünde başka bi ark. ıron bow çıkardı hemde 27. abyssde şans işi ben 200tane kırdırdım cihitin falan çıktı ama böle itemler çıkmadı şans başka bişey değil
quote:
mal sitede falan okumadın bunu bu sitede gördün o kadar gördüün şeyide g.tünden uydurarak yorumladın oldu post kasmak
Alıntıları Göster
999999999999999999. dan da s.kim cikio bilion mu tobe tobeee
quote:
Orijinalden alıntı: vatman2
999999999999999999. dan da s.kim cikio bilion mu tobe tobeee
Alıntıları Göster
ben bunu bu sıteden okumadım forumtr dır bı sıteden okudum sızede tavsıye ederım
quote:
ben bunu bu sıteden okumadım forumtr dır bı sıteden okudum sızede tavsıye ederım
Alıntıları Göster
okudugum sıteyı veremıom sansur verıo
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: satan_
SALLAAAA
quote:
quote:
SALLAAAA
Alıntıları Göster
valla yazıom yıldız resmi cıkıo
quote:
Alıntıları Göster
quote:
saf insan onun için yazdıgın site rapidshare ise r.a.p.i.d.s.h.a.r.e. yaz yanınada noktaları kaldırın yaz anlarlar ok?
quote:
Alıntıları Göster
BEncede SAcma Şans İşi Bu abyss 1 Tane kırdırsan Bile item cıkabilr
quote:
Orijinalden alıntı: rogue_mann_
Alıntıları Göster
ewt yaw öle abyys de 1 abyysden bile raptor düşüren arklarım war
quote:
Orijinalden alıntı: rogue_mann_
Alıntıları Göster
la çıkar mı çıakr bu abyys ben 200 abyssden sadece cake düşürdüm ark 1 taneden raptor düşürdü
quote:
Orijinalden alıntı: AAbAAzAA
ewt yaw öle abyys de 1 abyysden bile raptor düşüren arklarım war
Alıntıları Göster
ya neden kasıonuz o kadar kendinizi, gidin cz de 1 2 saat dm kesin , toplayın raptor,shard,shellş vs vsvs......