Selamlar arkadaslar, Birlesik Arap Emirlikleri'nde yasiyorum. Yaklasik 1.5 aydir laptop ariyorum gaming icin ama bir turlu karar veremedim. Cok fazla secenek yok acikcasi. Burdaki modeller avrupa,amerika hatta ortadogu pazarina surulen modellere bile degisiklik gosterebiliyor. Ayrica uzun zamandir burdayim, kimse demesin elektronik cok ucuz falan diye. Kdv yi düsün o fiyat iste.. Bazi kampanyalar olmuyor degil ama...
Asil mevzuya gelelim. Siz bilgili ve tecrubeli arkadaslara danismak istiyorum. Aradim taradim bir modelde karar kildim. Msi GT680...
MSI GT680 olarak komutlandırılan ve yeni yılın başında CES 2011 fuarında görücüye çıkarıcak olan firmanın bu turuncu renklerle süslediği yeni modelinin teknik detay ve özelliklerini aktaralım; -15.6-inç'lik (1920×1080) LED arka aydınlatmalı ekran -Intel Core-i7 2630QM işlemci (4 çekirdekli, 2.0GHz hızında) -Intel QM67 yongaseti -Nvidia GeForce GTX 460M ekran kartı -16GB'a kadar bellek (DDR3-1333MHz) -500GB sabit disk (7200rpm) -Ethernet, Wi-Fi ve Bluetooth bağlantıları -DVD yazıcı ya da Blu-ray sürücü, çoklu kart okuyucu, HD web kamerası, HDMI çıkışı bu dizüstü modelinin ayrıntılarıdır. Intel SB işlemcisine sahip olan ve dahili grafik ünitesi ile Nvidia'nın harici çözümü arasında iş yüküne göre otomatik biçimde geçiş yapacak olan model bunun yanında MSI'ın otomatik hızaşırtma teknolojisi Turbo Drive Engine'i de desteklemektedir.
Alicagim GT 680 modelinin tek farki İ7 yerine İ5 kullanmasi.. Cok asiri fark edecegini sanmiyorum.
Turk Lirasi bazinda 2000 TL... İ7 olan ise 3000 TL... 1000 lira vermenin gereksiz oldugunu dusunuyorum..
Yorumlariniz benim icin onemli. Bir kac gun icinde almayi dusunuyorum.. Tesekkurler