Abyss: The Wraiths of Eden, bulmacalarla dolu, senaryo bazlı bir gizli nesne bulma oyunudur. Dalış esnasında kaybolan nişanlımızı bulmaya çalışmakla başlayan maceramızda kötü güçlerin etkisine girmiş bir su altı şehrini keşfediyoruz. Nişanlımızın başına ne geldiğini bulup onu kurtarmaya çalışıyoruz. Gizli nesne bulma oyunlarından hoşlanıyorsanız keyifli bir deneyim yaşayacaksınız. İyi oyunlar... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İndirme linki (İndirme limiti dolarsa, kendi hesabınıza aktarıp sorunsuz indirebilirsiniz) : < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byflash -- 14 Şubat 2021; 23:15:44 > |
Abyss: The Wraiths of Eden (Türkçe Yama Yayınlandı)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Abi eline emeğine sağlık. Tarzım olan bir oyun değil ama yine de teşekkürler...
-
Çoğu kişi ön yargılı davranıyor ama başlayınca bırakamıyorsun bu tip oyunları :)
-
Umarım dediğiniz gibi olur. Bakalım oyun nasılmış..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tarzda oynadığım ilk oyun Frankenstein: Master of Death idi herhalde. Bi bakayım diye girmiş ve sevmiştim. Daha sonra merak edip tektar girip bitirmiştim oyunu. Bu oyunda da o havayı aldım. Sizde yama yaptığınıza göre müsait olunca denerim artık bunuda. Yama için teşekkürler, ellerinize sağlık..
Abi bu tarz türkçe olan ya da türkçe yaması olan oyunlar var mı? Tavsiye edeceğiniz...
Admin eline sağlık, hala ufak tefek çevirilere devam ediyorsun.
-
-
-
Bulmaca oyunlarnı almıyor artık kafa :D Yinede elinize sağlık. Bu şekilde küçük yapımların yamalarını görmek istiyoruz. İllaki bir seveni ve kitlesi vardır.
-
Bu tür oyunlar aslında güzel ama Türkçe olmadığı için oynamıyorum çoğunu teşekkürler indirimlerde alıp deneyeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X