BENCE ABYSS KIRDIRIRKEN BIR TAHMINIM VAR CIKAN ITEMLER BIR SIRAYA GORE HERKESE CIKIYOR ORNEGIN SIRAYLA BUTUN MANA POTLARI SONRA BUTUN FULL PLATELER SONRA STONE OF LİFELAR SONRA DA KEKLER BEZOARLAR GIBI BU BOYLE SURUP GIDIYOR CHITINLAR ISE BIR KAC TEKRARDA BIR CIKIYORLAR DEGERLI ITEMLER ISE 15TURDA BIR GIBI HERKES ARASINDA PAYLASILIYOR ORNEGIN 1 ABYSSINIZ VAR SANSINIZA TAM 15TURUN SONUNDAKI ANA DENK GELDINIZ SHARD YADA RAPTOR DUSER BUDA BENCE NE KADAR ABYSS CIKARIRSAN O KADAR DEGERLI ITEM DUSEBILME OLAYINI ACIKLIYOR ORNEGIN7 ABYSSE BIRSEY CIKMAZKEN 30ABYSSE CHITIN CIKABILIYOR BU OLAY BENCE SIRAYLA BASARKEN OLAN BEKLEMELER OYALANMALAR GIBI OLAYLARDAN KAYNAKLANIYOR SEN BEKLIYON BASKASI ALIYO POTU SANA CHITIN DUSUYO AMA TABIKI BU BIR TAHMIN
ama mantıklı bi tahmin
evet gerçekten mantıklı bir tahmin
ama 50 tane kırdıranlara kesin ii bişi çıkması lazım ama çıkmıo
şöle dark vane düşse fenamı olur bee
yada chitin bow düşse süper olur
o uniq dimi?
evet
bizim arkadaş shard düşürdü bide onu 300abysle değiştiiiihahahahah
dur tahmin edim sora o abysslerden hiç bişi düşmedi ölemiiiii?????????????????????????????
beyler civciv charla kırdırırsanız iyi item cıkıyo diye bi batıl bi inanç war ama doorumu bilmiyom bide ben chiristmas kırdırdım priestle sade priest chitin ve crimson cıktı ama rogue civciv le kırdırdım chitin pauldron cıktı
benim gibi biriktir en sonunda olsun 1000 tane abyss'in kırdır sonra ne sheller,ne raptorlar çıkıo. warrior ve rogue shell set 5 raptor 2 shard
kaç ayda 1000 tane biriktirdin???
quote:
Orjinalden alıntı: beta_tr
kırdırdım bi priest çitin düştü nekaddar şanssızımmmmm
kardeş toplam kac tane kırdırdın ? 15 gün kastıına göre baya bi olmalı
15 Gün kasmamıs sadece 15 tane kasmış
aslında mannerin etkisi yok değil ama varolduğunuda kanıtlayamazsınız şans işi diyip geçcen . . .
quote:
Orjinalden alıntı: failed
quote:
Orjinalden alıntı: beta_tr
kırdırdım bi priest çitin düştü nekaddar şanssızımmmmm
kardeş toplam kac tane kırdırdın ? 15 gün kastıına göre baya bi olmalı