kırdırdım bi priest çitin düştü nekaddar şanssızımmmmm
ELİMDE 23 TANE VARDI SATTIM AAMA ARTIK GİTMİYO BENCE ELİNDE BEKLET PİYASA CANLANSIN SAT
piyasa canlancak satcam ee alcam şeyinde fiyatı yükselcek sonuçta yine aynı şey ben şanssızlığa bağlamışım abi ya
manner sanş arttırmıyor arkadaşlar.manner averaj gibi bişi.mesela savaş komutanı olmak için basdınğın stat pointleri dier kişi ile aynı dielim o zaman kimin maner ı yüksekse o savas komutanı oluyor .
wayy yani tamamiyle şans işi bide düpe abyysslerden bişi çıkmaz diolar düpe olup olmadını nasıl anlıcaz ???????????????????????????
alakası yok mannerla ama ben mannerin şu ko hayatımda ne işe yaradığını öğrenemedim abys kırdırırken işe yarıyomuşşşş hadi canım adam kırdrıyo 250tane pot düşüyo alayına
millet boşuna manner kasıo ozmn ya eski nayttaki goblinleri özledim novacının partye girmek için .. yırtardık eyy gidi günlerrrrrrr
ben yazın ko nun resmi forumuna baktıımda KOL Admin i Manner ın aktif olmadığını yazmıştı yani manner bi işe yaramıyo aktif olana kadar
ozamn manner kasacamıza ex kaslı kardeşimmmmmmmm
geçen 3 tane vardı elimde kırdırdım 1 tane warrior chitin gaunlet pot ve priest bone crasher çıktı
priest bone craher ii item yaa para eder en azından