Şimdi Ara

abyys

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler o gün 15 abyys kastım kırdırcaktım ark dediki manner kas öle kırdır dedi alakası vermı yardım plssssssssssssss

• ben 253 manner ve 50 gem ile raptor çıkardım arkadaşım 250 manner ve 27 gem ile shard çıkardı! tamamen şans işi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedShade

ben 253 manner ve 50 gem ile raptor çıkardım arkadaşım 250 manner ve 27 gem ile shard çıkardı! tamamen şans işi..
    saol abi
    bi şans işi dion yani bende olmayan bişi

• quote:

Orijinalden alıntı: beta_tr

saol abi

Alıntıları Göster
    benim 707 100 tane kırdım adam gibi bi şey çıkmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: M@TRIX_78

benim 707 100 tane kırdım adam gibi bi şey çıkmadı

Alıntıları Göster
    ozmn ben satıom abi gözüm korktu

• quote:

ozmn ben satıom abi gözüm korktu

Alıntıları Göster
    satsam da artık para etmio ne şasssızım
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: beta_tr

+1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ronarkdaki Charım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

saol abi

Alıntıları Göster
    quote:

saol abi

+1 bende de öle valla hiç sans mans yok tam oyunda tam para buldum ama artık oyna giremiom:(((

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

KIRDIR BENCE SATMA ZTN PARA ETMEZ 1 CHTİİN ROUGE ÇIKARSAN ABYSS PARASINI KURTARIRSIN SATMA SAKIN

• quote:

Orijinalden alıntı: NeZih_HoCa

quote:

KIRDIR BENCE SATMA ZTN PARA ETMEZ 1 CHTİİN ROUGE ÇIKARSAN ABYSS PARASINI KURTARIRSIN SATMA SAKIN

Alıntıları Göster
    kırdırdım bi priest çitin düştü
    nekaddar şanssızımmmmm

• quote:

kırdırdım bi priest çitin düştü
    nekaddar şanssızımmmmm

Alıntıları Göster
    ELİMDE 23 TANE VARDI SATTIM AAMA ARTIK GİTMİYO BENCE ELİNDE BEKLET PİYASA CANLANSIN SAT

• quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

ELİMDE 23 TANE VARDI SATTIM AAMA ARTIK GİTMİYO BENCE ELİNDE BEKLET PİYASA CANLANSIN SAT

Alıntıları Göster
    piyasa canlancak satcam ee alcam şeyinde fiyatı yükselcek sonuçta yine aynı şey ben şanssızlığa bağlamışım abi ya

• quote:

piyasa canlancak satcam ee alcam şeyinde fiyatı yükselcek sonuçta yine aynı şey ben şanssızlığa bağlamışım abi ya

Alıntıları Göster
    manner sanş arttırmıyor arkadaşlar.manner averaj gibi bişi.mesela savaş komutanı olmak için basdınğın stat pointleri dier kişi ile aynı dielim o zaman kimin maner ı yüksekse o savas komutanı oluyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: NIGHT^DéVIL

manner sanş arttırmıyor arkadaşlar.manner averaj gibi bişi.mesela savaş komutanı olmak için basdınğın stat pointleri dier kişi ile aynı dielim o zaman kimin maner ı yüksekse o savas komutanı oluyor .

Alıntıları Göster
    wayy yani tamamiyle şans işi bide düpe abyysslerden bişi çıkmaz diolar düpe olup olmadını nasıl anlıcaz ???????????????????????????
  • quote:

wayy yani tamamiyle şans işi bide düpe abyysslerden bişi çıkmaz diolar düpe olup olmadını nasıl anlıcaz ???????????????????????????

Alıntıları Göster
    alakası yok mannerla ama ben mannerin şu ko hayatımda ne işe yaradığını öğrenemedim
    abys kırdırırken işe yarıyomuşşşş hadi canım adam kırdrıyo 250tane pot düşüyo alayına

• quote:

Orijinalden alıntı: lıhgt_mage

alakası yok mannerla ama ben mannerin şu ko hayatımda ne işe yaradığını öğrenemedim
    abys kırdırırken işe yarıyomuşşşş hadi canım adam kırdrıyo 250tane pot düşüyo alayına

Alıntıları Göster
    millet boşuna manner kasıo ozmn ya eski nayttaki goblinleri özledim novacının partye girmek için .. yırtardık eyy gidi günlerrrrrrr

• quote:

millet boşuna manner kasıo ozmn ya eski nayttaki goblinleri özledim novacının partye girmek için .. yırtardık eyy gidi günlerrrrrrr

Alıntıları Göster
    ben yazın ko nun resmi forumuna baktıımda KOL Admin i Manner ın aktif olmadığını yazmıştı yani manner bi işe yaramıyo aktif olana kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkMourning

ben yazın ko nun resmi forumuna baktıımda KOL Admin i Manner ın aktif olmadığını yazmıştı yani manner bi işe yaramıyo aktif olana kadar

Alıntıları Göster
    ozamn manner kasacamıza ex kaslı kardeşimmmmmmmm

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkMourning

Alıntıları Göster
    geçen 3 tane vardı elimde kırdırdım 1 tane warrior chitin gaunlet pot ve priest bone crasher çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordSoth

geçen 3 tane vardı elimde kırdırdım 1 tane warrior chitin gaunlet pot ve priest bone crasher çıktı

Alıntıları Göster
    priest bone craher ii item yaa para eder en azından
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.