Şimdi Ara

abyys

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler o gün 15 abyys kastım kırdırcaktım ark dediki manner kas öle kırdır dedi alakası vermı yardım plssssssssssssss

• ben 253 manner ve 50 gem ile raptor çıkardım arkadaşım 250 manner ve 27 gem ile shard çıkardı! tamamen şans işi..
  • saol abi
    bi şans işi dion yani bende olmayan bişi
  • benim 707 100 tane kırdım adam gibi bi şey çıkmadı
  • ozmn ben satıom abi gözüm korktu
  • satsam da artık para etmio ne şasssızım
  • quote:

Orjinalden alıntı: beta_tr

satsam da artık para etmio ne şasssızım

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cypherda 71 lvl mage satılık
    18 yıl önce açıldı
    Japkoda 20m görevi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

saol abi
    bi şans işi dion yani bende olmayan bişi

+1 bende de öle valla hiç sans mans yok tam oyunda tam para buldum ama artık oyna giremiom:(((

• quote:

satsam da artık para etmio ne şasssızım

KIRDIR BENCE SATMA ZTN PARA ETMEZ 1 CHTİİN ROUGE ÇIKARSAN ABYSS PARASINI KURTARIRSIN SATMA SAKIN
  • kırdırdım bi priest çitin düştü
    nekaddar şanssızımmmmm
  • ELİMDE 23 TANE VARDI SATTIM AAMA ARTIK GİTMİYO BENCE ELİNDE BEKLET PİYASA CANLANSIN SAT
  • piyasa canlancak satcam ee alcam şeyinde fiyatı yükselcek sonuçta yine aynı şey ben şanssızlığa bağlamışım abi ya
  • manner sanş arttırmıyor arkadaşlar.manner averaj gibi bişi.mesela savaş komutanı olmak için basdınğın stat pointleri dier kişi ile aynı dielim o zaman kimin maner ı yüksekse o savas komutanı oluyor .
  • wayy yani tamamiyle şans işi bide düpe abyysslerden bişi çıkmaz diolar düpe olup olmadını nasıl anlıcaz ???????????????????????????
  • alakası yok mannerla ama ben mannerin şu ko hayatımda ne işe yaradığını öğrenemedim
    abys kırdırırken işe yarıyomuşşşş hadi canım adam kırdrıyo 250tane pot düşüyo alayına

• millet boşuna manner kasıo ozmn ya eski nayttaki goblinleri özledim novacının partye girmek için .. yırtardık eyy gidi günlerrrrrrr
  • ben yazın ko nun resmi forumuna baktıımda KOL Admin i Manner ın aktif olmadığını yazmıştı yani manner bi işe yaramıyo aktif olana kadar
  • ozamn manner kasacamıza ex kaslı kardeşimmmmmmmm
  • geçen 3 tane vardı elimde kırdırdım 1 tane warrior chitin gaunlet pot ve priest bone crasher çıktı
  • priest bone craher ii item yaa para eder en azından
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.