Şimdi Ara

abyys (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kırdır bence çünkü mannerla alakası yok satsan gzl kar edemezsin ama kırdırırsan shard fln çıkarma şansın war.onu kullanırsın ya da satarsın.çok karlı olursun.shard çıkmaz büyük ihtimal ama chitin fln çıkar.bu yüzden kırdır
  • dostum sattım ile

• quote:

Orjinalden alıntı: beta_tr

şöle dark vane düşse fenamı olur bee

ondan dark vane düşmez.
  • ztn espiri anlamında söledim
  • başka anlatan yoqmu abyys hikayelerini yaw
  • SUPER GUNES ARK. DEDİĞİ MANTIKLI AMA BENCE ÖYLE DEĞİL BEN 23 TANE KIRDIRDIĞIMDA 3 CHİTİN ÇIKTI VE ARDI ARDINA BENCE ÖYLE BİR SIRA YOK SADECE ŞANS
  • ARKADAŞLAR GECEN GÜN ABYSS E GİTTİM İLK KESTİĞİM SOLUCAN DAN ABYYS CIKTI. SASIRDIM GİTTİM BUNDA BİR KERAMET VARDIR DİYE. KIRDIRDIM VE İÇİNDEN APOLLON SHİLD CIKTI.

• quote:

Orjinalden alıntı: super gunes

BENCE ABYSS KIRDIRIRKEN BIR TAHMINIM VAR CIKAN ITEMLER BIR SIRAYA GORE HERKESE CIKIYOR ORNEGIN SIRAYLA BUTUN MANA POTLARI SONRA BUTUN FULL PLATELER SONRA STONE OF LİFELAR SONRA DA KEKLER BEZOARLAR GIBI BU BOYLE SURUP GIDIYOR CHITINLAR ISE BIR KAC TEKRARDA BIR CIKIYORLAR DEGERLI ITEMLER ISE 15TURDA BIR GIBI HERKES ARASINDA PAYLASILIYOR ORNEGIN 1 ABYSSINIZ VAR SANSINIZA TAM 15TURUN SONUNDAKI ANA DENK GELDINIZ SHARD YADA RAPTOR DUSER
    BUDA BENCE NE KADAR ABYSS CIKARIRSAN O KADAR DEGERLI ITEM DUSEBILME OLAYINI ACIKLIYOR
    ORNEGIN7 ABYSSE BIRSEY CIKMAZKEN 30ABYSSE CHITIN CIKABILIYOR BU OLAY BENCE SIRAYLA BASARKEN OLAN BEKLEMELER OYALANMALAR GIBI OLAYLARDAN KAYNAKLANIYOR SEN BEKLIYON BASKASI ALIYO POTU SANA CHITIN DUSUYO AMA TABIKI BU BIR TAHMIN

aynen de herşey şans işi 15.turdan hemen sonra başlarsan işin zorbide tam geldin adam 1 tane kırdı ona düştü mesela pis koyar

• allahtanki kime ne düştünü göremion düşünsene bi önceki kişi ye shard düştü ben ağlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beta_tr -- 12 Ocak 2006 16:21:24 >
  • mannerla tabiki alakası var.tabi birazda şans işi. ama mannerin ne kadar çok olursa o kadar güzel item çıkar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.