Şimdi Ara

AC : Brotherhood Oyun Sonu (Spoiler)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AC : Brootherhood sonu Spoiler'ı içerir.Demedi demeyin.
    Daha 1 saat önce bitirdim oyunu.Oyunun sonu çok açık kaldı.Desmond Juno'yu bıçaklıyor ve bayılıyor.Ardından birkaç saniye sonra Credits yazıları geçerken 2 ses "Şoka girdi!Anonymous yüzünden oldu" gibisinden laflar ediyor.Gerçekten ilginç bir senaryo sonu oldu.Fakat asıl sorun burda değil.Creditsten çıkıp Menüye geldiğimde ve Save'li bölümüme girmek için üstüne geldiğimde %50 tamamlandı yazıyor.Yani yan görevleri tamamlamadan %100 olmuyor.Fakat sorun şu ki Yan Görevleri yapmak için oyunu kaldığınız yerden tekrardan oynayamıyorsunuz.Yani ille gidip %0'dan başlamanız gerekiyor.Bu çok saçma olmuş bence.Ne yani o kadar Şehri geliştirdik, daha yeni elbise ve kılıç benzeri item alacakken oyuna tekrardan girip bunları tamamlayamayacak mıyız?Senaryoyu bitirince yaparız dediğimiz şeyleri tekrardan yapamayacak mıyız?Çok sinir oldum En azından son bölümde TAB'a basıp oyunun değişik Challenge'larını tamamlamayı beklerdim.

• Tekrar oynayabiliyorsun bende. Save devam ediyor. Hatta ben şu kızarkadaş görevini yapmadım onu yapacağım.
    Ve sonu ortada kalmış sadece. 3. oyuna hazırlık işte. Karayip Korsanlarının 2. filmi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

Tekrar oynayabiliyorsun bende. Save devam ediyor. Hatta ben şu kızarkadaş görevini yapmadım onu yapacağım.
    Ve sonu ortada kalmış sadece. 3. oyuna hazırlık işte. Karayip Korsanlarının 2. filmi gibi

Nasıl oynanıyor ya?Bende o Uzaylı yeri gibi olan Piece of Eden'ı aldığımız yerden başlıyor Save.Ordan da girilmiyor sanırsam Ezio'nun dünyasına.Hatta ESC'ye basınca Database, DNA gibi şeyler bile çıkmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaNTeFe -- 19 Mart 2011; 22:36:58 >
  • Önce oyunun menülerini nasıl kullanıldığını öğren. İstediğin ana görevi ve yan görevi DNA menüsünden seçip tekrar oynayabilirsin. Oyunu %100 bitirmek için baya kasman gerekiyor yapman gerekenleri aşağıda belirttim.

%100 SYNCH yapmak için yapman gerekenler:

All Story Missions
    All Secret Locations (5)
    All War Machines (4)
    All Borgia Towers (12)
    All Templar Agents (6)
    All Assassination Missions (12)
    All Thief Missions (10)
    All Viewpoints (24)
    All Courtesan Missions (10)
    All Borgia Flags (101)
    All Feathers (10)

%100 bitirmek için bunları yapmana gerek yok!

Guild Challenges
    VR Challenges
    Christina Missions
    All Rome Rebuilt
    Copernico Missions
    Treasure Chests
    Random Treasure Based Upgrades/Weapons
    Shop Quests
    Assassin Contracts
    All Trained Assassins Rank 10
    Facebook Integration
    Uplay Extras
    Multiplayer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 19 Mart 2011; 22:38:13 >

• 101 tane bayrağı toplayana kadar canın çıkar. Hiç gerekli olmayan bir uğraş olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Önce oyunun menülerini nasıl kullanıldığını öğren. İstediğin ana görevi ve yan görevi DNA menüsünden seçip tekrar oynayabilirsin. Oyunu %100 bitirmek için baya kasman gerekiyor yapman gerekenleri aşağıda belirttim.

%100 SYNCH yapmak için yapman gerekenler:

All Story Missions
    All Secret Locations (5)
    All War Machines (4)
    All Borgia Towers (12)
    All Templar Agents (6)
    All Assassination Missions (12)
    All Thief Missions (10)
    All Viewpoints (24)
    All Courtesan Missions (10)
    All Borgia Flags (101)
    All Feathers (10)

%100 bitirmek için bunları yapmana gerek yok!

Guild Challenges
    VR Challenges
    Christina Missions
    All Rome Rebuilt
    Copernico Missions
    Treasure Chests
    Random Treasure Based Upgrades/Weapons
    Shop Quests
    Assassin Contracts
    All Trained Assassins Rank 10
    Facebook Integration
    Uplay Extras
    Multiplayer

DNA kısmına girebilseydim bu konuyu açmazdım emin olabilirsin.

• Elindeki kopya oyun sorunlu o zaman orjinalini alırsan böyle problemler yaşamazsın.
  • quote:

101 tane bayrağı toplayana kadar canın çıkar. Hiç gerekli olmayan bir uğraş olur bence.

bence de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Elindeki kopya oyun sorunlu o zaman orjinalini alırsan böyle problemler yaşamazsın.

Ne yapsam düzelir var mıdır ucuz bir çözümü doktor?
    Ayrıca tek amacım %100 bitirmek değil, o bazı tarihi eserleri tekrardan inşa etmek, Assassins's lerimi fullemek, Katliam yapmak vs. vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaNTeFe -- 19 Mart 2011; 22:49:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaNTeFe
    Ayrıca tek amacım %100 bitirmek değil, o bazı tarihi eserleri tekrardan inşa etmek, Assassins's lerimi fullemek, Katliam yapmak vs. vs..

İnan bunları yapmanın hiç bir getirisi yok zamanını boşa harcamış olursun ben yaptım ondan biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 19 Mart 2011; 22:58:40 >
  • Yahu ne alakası var kopyayla milleti yanlış yönlendirmeyin lütfen... İlk oyunda ve 2. oyunda bittikten sonra nasıl devam ediyordun? Credits'ten sonra tabiki o saveli bölümü aç son sahneyi oynat credits çıkınca hiç birşeye dokunma sonra Ezio'ya geliyor ekran ben bitirdim oynuyorum hala çetedeki her üyeyi 10lvl yaptım assassino ve kostümü aldım (çok berbat) sonra sıkılıp kapattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F5 -- 20 Mart 2011; 3:11:05 >
  • Yan görevler epey sıkıcı geldi,Story Mode'da bitirmek kafi.Prototype'da da aynı durum vardı.Oyun'u bitirmek maximum 7-8 saat,oyun için yan görevlerin hepsini hala Gold yapabilmiş değilim...
  • quote:

101 tane bayrağı toplayana kadar canın çıkar. Hiç gerekli olmayan bir uğraş olur bence.

ohooo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.