Şimdi Ara

AC/DC Adaptör Farkı ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
3
Favori
73.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akymaiden -- 17 Haziran 2024; 1:52:24 >
  • Alıntı

metni:
    Şizofren misin...senin gibilerin bu dünyada, hatta ahirette de yeri yok, kafana sok bunu...zırnık kadar bilgin yok; sürekli, laf salatası ediyorsun...Bir bok bilmiyorsun işte...Bilmediğin hâlde daha hâlâ ötüyorsun. Ulan zibidi, ..bir de utanmadan hâlâ zeytinyağı gibi üste mi çıkıyorsun?...Sana ne lan...bed sesli karga gibi ötüyorsun, hasta mısın bilâder? ...bir bok anlaşılmadı...bir halt bildiğin yok...utanmadan, sıkılmadan, pişkin pişkin...Bak oğlum, hâlâ paranoya ve evham yapıyorsun,... Döverim seni...bilmiyor muyum sanıyorsun lan...Sen itimatsız ve imansız birisi olduğun için......Edebini takın lan bir kerre de...kibirli zibidi!...lan ben ?...kör değilsen... sana ne, sana ne, sana ne?...doğru akımı siktiret...bu sefer söverim...itimatsız, imansız...yürü de ense tıraşını görelim

Tüm bunlar bir insandan mı çıktı ortaya ??? Bunların hepsi mümkün. Yani yazılır. Yazılır da konuşulabilir mi ??? Hani sanal alem yazdırıyor da, ola ki konuşmak gerekse ?

• @akymaiden Burasının bir forum olduğu ve forumun da özelleşmiş bir bölümü olduğunu bilen hatırlasın bilmeyen öğrensin... Yazılanlar kişisel değil tüm kişilere tüm dünyaya dairdir. Değişik dillere çevrilerek muhataplarınca incelenmektedir. Yani doğru yazılır, yanlış düzeltilir.

Alıntı

metni:
    zaten o beşyüz liralık adaptör, amper ayarını kendisi yapıyor. okumadın mı?

Yok okumadım. Ayar tuşu akım değil, gerilim içindir ve ayarın gerekmediği bir yerde yanlış ayar ihtimaline sebeptir.

Alıntı

metni:
    ben kaliteli insanım; kaliteli ürüne değil beşyüz, binbeşyüz de veririm...maddi durumum düzeldiğinde alacağım

BU iki cümle pek akla yatmıyor ama kaliteli olduğunu ne bilebilirsin ?

Alıntı

metni:
    Rütbesi küçük ama insanlığı büyük olan beyefendi forumdaş

Bahsettiğin kişinin rütbesinin küçük olduğunu kim söylemiş ? rütbe dediğin mesaj sayısından ibaret... Tüm forumdaşlarımız birer inci tanesidir, bu incilerin içinde de ayrı inci taneleri vardır. Mesajın sayısı değil, kalitesi esastır.

Alıntı

metni:
    Ben senin yaşın kadar bu teybin içini açtım; tamir ettirdim. Ben bilmiyor muyum sanıyorsun lan bu teybin içini?

eee? şimdi sökmek neden sorun oldu ? Söküp de resmetsen, bağlantılar kontrol edilir. Hem o kadar sökülmüş belki de tamire de gitmiş bir teybin içinde ne değişimler yapıldığı da soru işareti.

Alıntı

metni:
    Paslanma ve korozyondan bahsediyorsun

ihtimal, gevşeklik de olabilir. Soket de değişebilir, sabit kablo takılıp sorunsuz deva edilebilir de.

Alıntı

metni:
    Led trafosuyla 1975 model sharp teybi çalıştıracağım öyle mi?! Sen evvelâ bir bak bakalım, klavyenden çıkan kelimeleri kulağın duyuyor mu?

Senin satın aldığın cihazın adı nedir ? Ona da led trafosu derseler ne yapmayı düşünürsün ?

SOnuçta, nelleeeeer gördük neleeer. Periyodik olarak sorun çıkmakta ve diğerlerini uzaklaştırmakta. Bu ise iletişim kopukluğu. Forumun ayakta kalması,sorunlara gerkeli cevabı verebilmesi esastır. Kaçmak kurtuluş değildir.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akymaiden -- 17 Haziran 2024; 1:51:55 >
  • Cevap yazılan konu içerikleri silinmiş, yazılan cevaplar havada kaldı. Saygısızca bir davranış  AC/DC Adaptör Farkı ? 

• rafet32 kullanıcısına yanıt
     AC/DC Adaptör Farkı ?
  • Singer mini dikiş makinasında ac-dc adaptör kullandım cihaz ters dikiyor du. Dc adaptör buldum kullandım sorun çözüldü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.