Şimdi Ara

aç olmak cok zoruma gidiyor fakir bile degilim ben. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biz öğrenciler ne yapalım turbo? Ne önerirsin? Her gün makarna yiyoruz parasızlıktan...
  • Actigi konuda adam sonuna kadar hakli isteyen eksilesin beni.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamda araba var ve kendını fakır goruyor şükret
  • anaa turbo diye geldiydim sasirtmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altında arabası olan aç mi oluyor ? Güldürme beni turbo. senin maddi durumun çoğu kişiden iyi. şükretmeyi bilmiyorsun. dünya turuna çıkabilen aç mı oluyor?
    aç mış peh..
  • Allah deprem etkisi yapacak dert vermesin @turbolinea
  • byler turboya maddi yardım kampanyasımı başlatsak acaba
  • Okumadım deyip dalga geçmişsiniz, bence gayet okunası yazmış bu sefer. Ben hak veriyorum. Turbonun bahsettikleri sadece onu ilgilendiren bir sorun değil bütün memleketin ortak meselesi. Adam alınan gelirlerle harcamaların dengesiz olduğunu söylemiş. Haksız mı? Haklı. Siz ona maaşına göre harcama yap diyebilirsiniz ama insan hiç mi keyfi için harcama yapmayacak? Sorun sadece keyif için bir şeyler yapamamak değil insanlar temel ihtiyaçlarını karşılamakta bile zorlanıyorlar. Turbo sık sık konu açıyor diye kızıyoruz. Ama biri hatırlatmasa sorunları unutuyoruz, görmezden geliyoruz. Halk birlik olmadan sorunlardan şikayetçi olmazsa hiçbir şey düzelmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz ne yapalım kardeş para var yiyemiyoruz.yedikçe kilo alıyoruz o yüzden diyet yapıyoruz.
    para var huzur yok biz ne yapalım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.