Şimdi Ara

aç olmak cok zoruma gidiyor fakir bile degilim ben.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun devlet diyor 1300 aclik siniri 4000tl fakirlik siniri. Ben bugun ac kalmisim zoruma gidiyor.baskasi gibi bunu kafaya takmasam 1000 tl ile de gecinmesini bilirim ama ben en ufak bir yoklugu kafaya takiyorum. Kafaya takmasam mutlu mesut 1000tl ile de gecinmesini bilirim.

Ikincisi harcamalarimda da paranin yoklugunu asiri derecede hissediyorum.
    Her zaman alem pavyon hayatim yok. Icki kumar hayatim yok.

Bugun ufak bir erzurum trabzon a gitsem en kotu otel 70 100 tl...benim aldigim gelir ortada. En kotu otelde bile konaklayamiyorum az para degil 70 tl...benim gunluk geliri vur 50 tl...gunluk gelirimi kat kat asiyor.

Yemege gelince buralarda kismen ucuz...lahmacun burada 2 tl ye de var ama istanbulda 4 tl den asagi degil. Yaninda ayraniyla 6.5 tl yi geciyor. Ya da mc donalds ta yesem big mac menu 11 tl...bu ekonomimi sarsiyor ve dayanamiyorum...uc ogun kisarak yesem bir yere gittigm zaman 20 tl leri rahat geciyor.

Hangi masraftan dert yanayim ki ama benim isim gucum rahat otursaydi aylik 50.000tl gelirim olsaydi kaldigim 70 tl lik otel bana dokunmazdi. Depoma aldigim 90 tl lpg bana koymazdi. Ben de gelir olmadigi icin bana koyuyor,

ben su an kisarak ayda 700 tl masrafim oluyor.cok kisar bir yere hic cikmazsam 500 tl nin altina bile masrafimi indirim.

Ailemin imkani var bana vermiyor bu sinirlerimi cok bozuyor. Ben evlendigim zaman coluk cocuk oldugu zaman ortalama gunluk 100tl masrafim olucak.kira falan da olursa bu daha da fazla olur. Ailem zaten su durumda vermiyor evlendigim zaman daha cok sorun cikarip para vermeyecekler.bunu dusununce parasizligi dusununce her seyden soguyorum.

Gecen konu actim. Artik kazanmak icin bazen dilencilik bile yapmayi dusunuyorum.benim gibi temiz bir gencin feryadina kulak verin.acim ac param yok tek sikintim bu.

Ama icinizden bana biri turbo abi seni cok seviyorum dediiginz an o kadar mutlu oluyorum ki sizi gercekten cok seviyorum.

Gecen konu actim. 76 tl yi odeyemedigime dair. Benim birikmis param var fakat ben her ihtiyacim oldugu an o parayi harcarsam o para biter. Ben 1 hafta sonra o borcu kapaticam ben calistikca o borcu kapatmak istiyorum.

Sizi cok seviyorum her seye ragmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 14 Kasım 2014; 23:19:08 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Önce Türkçeyi öğren.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nedense okumak gelmedi içimden ve okumadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahira34

nedense okumak gelmedi içimden ve okumadım

yemin ederim ben sizi cok seviyorum bana kotu davranmayin. Ayaklarinizi bile opebilirim.buyuk bir sevgi var icimde. Kendimden ote sizi sevmek istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben jigololuğa başlamayı düşünüyorum gel birlikte başlayalım

• Ayda 50.000 lira geliri gördüm ve ben

• Ben sizi çok seviyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yav kardeş sen fakirsen biz ne yapalım allah babana yardım etsin adam iyi dayanmış gene sana ben cami avlusuna bırakırdim oda olmadı evlatlık verirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: A.S.L.A.N

Ayda 50.000 lira geliri gördüm ve ben

komik olan ne

• Haklısın turbo

• quote:

Orijinalden alıntı: StealheX

Yav kardeş sen fakirsen biz ne yapalım allah babana yardım etsin adam iyi dayanmış gene sana ben cami avlusuna bırakırdim oda olmadı evlatlık verirdim

en azindan forum sunu kabul etsin 3000 4000tl ye kadar aylik gelir kesinlikle para degildir.

• Gene para gene turbo
  • oha turbo nun içinde eczane geçmeyen konusunu da gördüm ya gözüm açık gitmem artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

Orijinalden alıntı: bahira34

nedense okumak gelmedi içimden ve okumadım

yemin ederim ben sizi cok seviyorum bana kotu davranmayin. Ayaklarinizi bile opebilirim.buyuk bir sevgi var icimde. Kendimden ote sizi sevmek istiyorum.

sen ne bizi ne kendini seviyorsun sen parayı seviyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1tiger1

Haklısın turbo

mesela hayat sartlari ucuz olsa dert yanmam...

50 70 100 tl den asagi otel yok...otel fiyatlari dusuk olsa...5 tl olsa 10 tl olsa..

Ya da yakit fiyatlari daha ucuz olsa...

Ya da 3 ogun yeme icme 5 tl yi gecmese...

Buraya gelip bu parayi dert yanmam...hayat bu dediklerimin 10 kati derecede pahali. Gelir yok gider cok fazla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 14 Kasım 2014; 23:26:14 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Turbo reis idolümsün nedense seni çok seviyorum

• 76 lira vereyim bir daha konu açma.

• Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden Yeter lan yeter bıktık senden

• ugrasiyorum ugrasiyorum elime gelir gecmemesi beni cok yipratiyor. Aç olmaktan cok yoruldum. Size anlatmak istedim...cok yalnizim. Sizsiniz bnm her seyim

• Bıktırdın artık bi bırak git.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.