Şimdi Ara

aç olmak cok zoruma gidiyor fakir bile degilim ben. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine mi sen ya? Git intihar falan et, git şu forumdan artık arkadaş ya. Yeter be, bıktırdın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birikmişin ne kadar bilmiyorum ama arabayıda satıp kiralık dükkanda yiyeek üzerine bir yer açarsan bir yıla kalmaz kira ödemeyi bırakr mekanı alabilirsin simir poğaca tarzı mekan yada çiğköfte de olabilir çağ ayran falan olacak tabi yanında içecekler iyi para getirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdizPamirBatı

Yine mi sen ya? Git intihar falan et, git şu forumdan artık arkadaş ya. Yeter be, bıktırdın

yazdiklarimda en ufak bir hakli ynm yok mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık blok
  • Turbo iyi güzel hoşta birazda şükretmeyi öğren be kardeşim. Bak bende 26 yaşındayım ve tek başıma bi şeyler yapmaya çalışıyorum. Hadi kendimi geçtim sana arkadaşımı anlatayım. Arkadaş benle yaşıt. Babası 10 yaşındayken öldü. Annesi hastaydı. Ufakta kardeşi vardı. Ona rağmen ilkokul ve liseyi bitirdi. Tek gelirleri rahmetli babadından kalan emekli maaşıydı. Askerde annesi vefat etti. Akrabalarından kimse yanaşmadı. zar zor çalışıp ufak kardeşini okutarak ev geçindirmeye çalıştı. Sonra işinden attılar. Sokakta limon satmaya başladı. Sonra tezhah al derken şimdi 4 tane marketi var ve patron adam. Hiç isyan ettiğini görmedim. Ettiyse de millete boyum bükmedi. Kendini ezdirmedi. Aylık 50-60bini geçen geliri var. Kardeşini de özel koleje gönderiyo şu an. Ve arkadaşı ne zaman görsem helal olsun büyük adamsın diyorum içimden. Sıfırdan kendi yaptı. Çalmadan, çırpmadan, ağlamadan, çalışarak, alın teri ile yaptı. İsyan etmedi, şükretti. Bugün hanginiz o durumdan oralara gelebilirdi. Adam geldi. Hala da devam ediyor. Ticarete, yatırıma devam ediyor. Daha da büyür inşallah. Peki ya sen turbo ? 30 yaşındasın ve bu zamana kadar aklın neredeydi ? Eczaneyi ticaret alanı olarak düşünme. Eczane hasta temeline dayanır. Tanıdığım eczacılar bile her zaman der. Kar zarar olayı benim sayemde olmaz. Ben sadece hastaya ilacını veririm der. Yaptığın iş çikolata imalatı ya da market tarzı bi şey değil ki. Tek yapman gereken gelen hastaya güleryüz o kadar. Bu mu ticaret kafası ? Şimdi sen mi büyüksün yoksa o arkadaşım mı ? 30 yaşındasın ve baban sana bakmak zorunda değil. Seni yanında tuttuğuna şükret. Sana bakmak zorunda da değil. Yatırım yapabileceğini bilse elbet eline para bırakırdı. Seni severdim turbo ama işi iyice abarttın. Belki de buradaki herkesten daha iyi yaşamın var ama sevinmesini bilmiyorsun. Haaa beğenmiyorsanda isyan çözüm değil. Al ceketini terket babanın evini ve kendi ayaklarının üzerinde durmayı bi dene.

• Artık bu adam yüzünden ceza almak istemiyorum. Umarim bir gun sınırsız sekilde uzaklastirilirsin bu forumdan.

• Lan yeter eczane dilenci bıktık yeter a#!

• turbolinea sevilyoğrsun kardişim.
  • Dostum benim bi tanidigim var sag kolu yok ama yine de mutlu sen de mutlu olmayi ogrenmelisin

• quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

Orijinalden alıntı: StealheX

Yav kardeş sen fakirsen biz ne yapalım allah babana yardım etsin adam iyi dayanmış gene sana ben cami avlusuna bırakırdim oda olmadı evlatlık verirdim

en azindan forum sunu kabul etsin 3000 4000tl ye kadar aylik gelir kesinlikle para degildir.

Adam hakli

• Okumayın !! Samanyolunda ki dizi başlıklarını yazan eleman yeni dizi çıkmayınca başlığa aç kalmış !!!!!!!!
  • Aylık 50.000 kazansan arabanda LPG olmaz ;)
  • Okumadım ama anladığım kadarıyla aylık 3 k-4k para ile gecinilmez diyor adam haklı beyler zengin değiliz ev kira araba dedemin eski 2002 fiat mariası babam da ssöylerdi aylık öyle bişeyler kazanıyormuşuz ancak yetiyor her şeye adama bu sefer hak verdim

• Hocam sen ne yaptın ya. Öğrenci halimle sadece öğle yemeğine 10 15 lira veriyorum en az.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikolojik sorunun var dostum ciddiyim bence iyi bir psikologa daniş bu durumunu ileride daha kotu bir hal alabilir eger bu tum actigin konular ciddi ve dogruysa neyse gecmis olsun :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu turboyu seven tek ben miyim çok sempatik ve samimi bakıyorum çok sıcak, adam birde haklı parası var kullanamıyor ailesi vermiyor yazık valla aile içi düşmanlık, iç savaş gibi bu ne böyle ama cidden ne zaman forumda turboyu görsem içim kıpır kıpır oluyor
  • Okumadım ama aç olmanın ne olduğunu öğren bence. Kalacak bir evin, yatacak yatağın, dolabında yiyecek yemeğin, içecek suyun olduğu için şükretmeyi öğren.

783 milyon insanın temiz suya ulaşımı yok. Yaklaşık 2,5 milyar insanın da yeterli arıtmaya erişimi yok. (Birleşmiş Milletler verileri)

Şunu oku, ne kadar şanslı olduğunu gör:

-Dolabında yemeğin, üstünde kıyafetin, başını sokacak bir evin ve uyuyacak bir yerin varsa dünyanın yüzde 75'inden zenginsin.
    -Bankada, cüzdanında paran ve cebinde biraz harçlığın varsa dünyanın en zengin yüzde 8'i arasındasın.
    -Bu sabah hasta değil de sağlıklı uyandıysan bu hafta ölecek bir milyon kişiden daha talihlisin.
    -Hiç savaş tehlikesi altına girmediysen, hapis ızdırabı çekmediysen veya açlıktan kıvranmadıysan, acı içinde yaşayan 500 milyon kişiden daha şanslısın.
    -Bu mesajı okuyabiliyorsan, bunu okumaya imkanı olmayan 3 milyar kişiden daha şanlısın.

aç olmak cok zoruma gidiyor fakir bile degilim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre D -- 15 Kasım 2014; 0:30:33 >

• Ben bu adamin yazdigi hic birseyi ciddiye almadim almamda sizde almayin yuz buldukca konu aciyo gercek yada degil sorun inanip inanmamakda degil olabilir hatta benim hayatim senden daha zor yapacak birsey yok hayat boyle kabullen artik

• herkes 1 tl göndersinde sus be kardeş

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.