Şimdi Ara

AC Revelations aranma seviyesi düşürme.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son yaptığım görevden sonra aranma seviyem doldu. Önceden vaaz veren adamlara para vererek aranma seviyesini düşürüyordum ama 2 tane buldum 2 sinede para verilmiyordu. Nasıl düşer bu seviye?

• Afişleri yırtabilirsin. Onun dışında "Yetkili" diye geçen dolaşan adamlar var. onları sessizce öldürebilirsin. Afişler %25, Yetkililer ise %75 aranma seviyesi düşürür.

Bu arada bir görev anındaysan ve göreve bağlı Full arama durumundaysan sanırım düşüremiyorsun. Görev bittikten sonra Mechul Durumdayken tekrar dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 2 Aralık 2013; 11:22:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Afişleri yırtabilirsin. Onun dışında "Yetkili" diye geçen dolaşan adamlar var. onları sessizce öldürebilirsin. Afişler %25, Yetkililer ise %75 aranma seviyesi düşürür.

Bu arada bir görev anındaysan ve göreve bağlı Full arama durumundaysan sanırım düşüremiyorsun. Görev bittikten sonra Mechul Durumdayken tekrar dene.

poster bulamadım hiç ac2 ve bro. da haritada gösteriyordu bunda kendimiz mi bulacağız?
  • Göstermesi lazım diye hatırlıyorum ama emin de olamadım epey süre geçti oynayalı. Harita ayarından kapalı ola ihtimali var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.