Bildirim
AC Revelations psnde 49.99 !!! Sömürün
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
TL mi ? Eğer öyleyse fiyat çok iyi 2 kişi alsa 25'e geliyor. -
pc'de hemde bedavaya sömürdüm merak etmequote:
Orijinalden alıntı: Scorpioleo
TL mi ? Eğer öyleyse fiyat çok iyi 2 kişi alsa 25'e geliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: drejtc
pc'de hemde bedavaya sömürdüm merak etme
Multisini nasıl oynacaksın + Trophy'de yok -
quote:
bura ps3 bölümü;) dikkat edersen başlıkta oyun torrentte sömürün yazmıyo -
quote:
Orijinalden alıntı: NDrake56
quote:
bura ps3 bölümü;) dikkat edersen başlıkta oyun torrentte sömürün yazmıyo
biliyoruz pc'de olarak ayrıca belirttim zaten.
pcde oynamasaydım alırdım orasıda ayrı mesele
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 8 Haziran 2012; 20:48:23 > -
quote:
TL mi ? Eğer öyleyse fiyat çok iyi 2 kişi alsa 25'e geliyor.
evet kısaca 50 tl diyelim biz valla kardeşliğe bile girmedim bu fiyata ama indirim kısa bi süre için sonra normal fiyatına dönücek oyun sanırım e3 indirimi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *aLe -- 8 Haziran 2012; 20:48:50 > -
Demin baktım tr psn'ye bulamadım.Sonra arattırdım 49 tl'ye olan Assassin's Creed: Brotherhood..Yani revelations değil..quote:
Orijinalden alıntı: *aLequote:
TL mi ? Eğer öyleyse fiyat çok iyi 2 kişi alsa 25'e geliyor.
evet kısaca 50 tl diyelim biz valla kardeşliğe bile girmedim bu fiyata ama indirim kısa bi süre için sonra normal fiyatına dönücek oyun sanırım e3 indirimi
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: GT_55
Demin baktım tr psn'ye bulamadım.Sonra arattırdım 49 tl'ye olan Assassin's Creed: Brotherhood..Yani revelations değil..
kardeşim e3 special offersta dikkatli bakarsan hemen bulursun şu an yüzde 90 dayım iniyo hiç olmadı all games menüsünden a harfine gir brotherhoodun yanında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *aLe -- 8 Haziran 2012; 21:01:02 > -
quote:
Demin baktım tr psn'ye bulamadım.Sonra arattırdım 49 tl'ye olan Assassin's Creed: Brotherhood..Yani revelations değil..
Var arkadaşım şuan çekiyorum Ac Revelations 49 lira Beyler bu arada trophy listesine baktım fena zor gözüküyor alnımız çatlar platin alana kadar -
bu arada dead space 1 19.99 nfs hp 28.99 indirimler bazı oyunlarda baya iii re5 22 tl -
quote:
Orijinalden alıntı: Xienon
quote:
Var arkadaşım şuan çekiyorum Ac Revelations 49 lira Beyler bu arada trophy listesine baktım fena zor gözüküyor alnımız çatlar platin alana kadar
platini gayet kolay,rahat ol...hele brotherhood unkini yaptıysan bunu rahat rahat alırsın.
-
Lütfen birisi beni bıçaklasın,artık bu gezegende yaşamak istemiyorum daha dün acr'yi 70 tl'ye aldımquote:
Orijinalden alıntı: MüyendisAdayıquote:
Orijinalden alıntı: Xienon
quote:
Var arkadaşım şuan çekiyorum Ac Revelations 49 lira Beyler bu arada trophy listesine baktım fena zor gözüküyor alnımız çatlar platin alana kadar
platini gayet kolay,rahat ol...hele brotherhood unkini yaptıysan bunu rahat rahat alırsın.
Alıntıları Göster
resmen şanssız brian gibiyim
-
peh ben bir ay önce 90 tl'ye aldım burayı görünce o 40 liranin çok pis girdiğini anladım.quote:
Orijinalden alıntı: planetearth
Lütfen birisi beni bıçaklasın,artık bu gezegende yaşamak istemiyorum daha dün acr'yi 70 tl'ye aldım
-
quote:
Lütfen birisi beni bıçaklasın,artık bu gezegende yaşamak istemiyorum daha dün acr'yi 70 tl'ye aldım
-
Yaparız bi kardeşlik o zamanquote:
Orijinalden alıntı: Opricnikquote:
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken
quote:
-
Yarın da sürer mi acaba bu indirim?quote:
Orijinalden alıntı: planetearthquote:
Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken
quote:
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janjakrosto -- 8 Haziran 2012; 22:31:17 >
-
quote:
ben de kutulu sıfır 55 tl'ye aldım kutulu bir başka oluyor ayrıca psn hesabı olunca elde kalıyor ben trine2'yi 5 tlye 1 ayda sattım nerdeyse :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Einstein was here
quote:
ben de kutulu sıfır 55 tl'ye aldım kutulu bir başka oluyor ayrıca psn hesabı olunca elde kalıyor ben trine2'yi 5 tlye 1 ayda sattım nerdeyse :)
Tek tesellim benimki special edition
Benzer içerikler
- xbox kolu ps4 de çalışır mı
- psn kardeşliği
- riddex kırmızı ışık yanıp sönüyor
- girdiğiniz hesap bu ps5 sistemindeki başka biri tarafından zaten kullanılıyor
- bu oyundaki online özelliklere erişmek için playstation network ve ea
- farming simulator 25 ne zaman çıkacak
- direksiyon seti
- ps5 yan koyma
- ps5 vs ps5 pro
- fifa 25 diziliş değiştirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X