Şimdi Ara

AC2+Brotherhood+Dead Space 1 ve 2 Kardeşliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunları ayrı ayrı 2 grup halinde alırsanız asasins creedlere girebilirim
  • shadow99tr oyunları ben alıcam iş bankası hesabım var. Senile beraber 5 kişiyi tamamlamış olduk. Paralar hesaba yatınca oyunları alır size bilgileri gönderirim.
  • hocam bugün halledelim ozaman
  • Az önce tr psnden fiyatlara baktım

Dead Space 40tl
    Dead Space 2 50tl
    AC2 50tl
    AC Brotherhood 50tl

toplamda 190tl yapıyor arkadaşlar kişi başı 38tl gönderirseniz paralar yatar yatmaz oyunları alırım açıklama kısımlarına dh nicklerinizi eklerseniz sevinirim.

Darthgame
    air.rainmaker
    joker2626
    shadow99tr ye hesap bilgilerini

shadow99tr ücreti yatırmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoDRaC -- 12 Kasım 2011; 14:04:35 >
  • Havale'yi yaptım, kontrol edebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: air.rainmaker

Havale'yi yaptım, kontrol edebilirsin.

air.rainmaker ve joker2626 dan ödemeler geldi son bir kişi kaldı.
  • darthgame e hem özel mesaj gönderdim hemde mail attım ama herhangi bir cevap yazmadı. Akşam 7 ye kadar bir haber alamazsak gruba başka birini alabiliriz.
  • Geldim arkadaşlar dersanedeydim o yüzden bir cevap yazamadım,bugün yatırayım mı parayı ?
  • yatır dostum parayı bende alımı yapar 1 2 saat içersinde oyunları alır bilgileri gönderiririm
  • hocam ne zaman alınıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarleyDavidson -- 12 Kasım 2011; 19:03:50 >
  • Özel mesajda belirtmeme rağmen bazı arkadaşlar 37 tl yatırmış çokta önemli değil ama biraz daha dikkatli olursak sevinirim oyunları alıcam birazdan bilgileri sizlere gönderirim.

Arkadaşlar kullanıcı bilgilerini gönderdim herkes birkere indirip arkaplana alıp kendi orjinal hesabına geçsinki diğer arkadaşlarda indirebilsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoDRaC -- 12 Kasım 2011; 20:26:46 >
  • Oyunları az önce download listesine ekledim. Kardeşlik için teşekkürler NoDRaC
  • Şuan müsait değilim,11 gibi indirip arkaplana alacağım oyunları.Ben de teşekkür ederim NoDRaC kardeşlik için.
  • hocam ben atm e 40tl yatırdım bi baktım 3 tl havale parası almıs helal et artık
  • tesekkurler
  • Herkes oyunlarını indirdiğine göre bir sıkıntı yok demektir pazartesi gününe kadar almak istediğiniz bir oyun varsa buraya yazarsanız ortak bir paydada buluşursak tekrar bir alım yapabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoDRaC

Herkes oyunlarını indirdiğine göre bir sıkıntı yok demektir pazartesi gününe kadar almak istediğiniz bir oyun varsa buraya yazarsanız ortak bir paydada buluşursak tekrar bir alım yapabiliriz.

worms 2
    split second
    motostorm apocylpse
    risk
    hot pursuit
    shift 2

bunları düşünebilirim arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

quote:

Herkes oyunlarını indirdiğine göre bir sıkıntı yok demektir pazartesi gününe kadar almak istediğiniz bir oyun varsa buraya yazarsanız ortak bir paydada buluşursak tekrar bir alım yapabiliriz.

worms 2
    split second
    motostorm apocylpse
    risk
    hot pursuit
    shift 2

bunları düşünebilirim arkadaslar

Need for Speed Hot Pursuit,
    Shift 2 Unleashed,
    Split/Second,
    Motorstorm Apocalypse,
    Limbo,
    inFAMOUS 2,
    inFAMOUS 2: Festival of Blood,
    God of War: Origins Collection

grubundan bazıları olabilir bencede.
  • banada motorstrom ile festival blood uyar arkadaşlar diğer oyunları düşünmüyorum
  • quote:

banada motorstrom ile festival blood uyar arkadaşlar diğer oyunları düşünmüyorum

inFAMOUS 2 oyununa sahip olmadığım için sadece inFAMOUS 2: Festival of Blood pek işime yaramaz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.