Şimdi Ara

AC2+Brotherhood+Dead Space 1 ve 2 Kardeşliği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: air.rainmaker

quote:

Orijinalden alıntı: NoDRaC

banada motorstrom ile festival blood uyar arkadaşlar diğer oyunları düşünmüyorum

inFAMOUS 2 oyununa sahip olmadığım için sadece inFAMOUS 2: Festival of Blood pek işime yaramaz.

oyunu oynayabilmek için infamous 2 oyununa ihtiyac duymuyorsun tek başınada çalışabiliyor festival of blood
  • quote:

quote:

quote:

banada motorstrom ile festival blood uyar arkadaşlar diğer oyunları düşünmüyorum

inFAMOUS 2 oyununa sahip olmadığım için sadece inFAMOUS 2: Festival of Blood pek işime yaramaz.

oyunu oynayabilmek için infamous 2 oyununa ihtiyac duymuyorsun tek başınada çalışabiliyor festival of blood

Ben bağımsız çalıştığını bilmiyordum öyleyse olabilir.
  • quote:

quote:

Limbo,
    inFAMOUS 2,
    infamous blood festival
    gow bende yüklü

ayrıca infamous blood için infamousa gerek yok arkadaslar
  • infamous blood festival
    red faction armagedon olabilir
    hot pursuit olabilir
    space marine olabilir
  • Şu an için gözüken Need for Speed Hot Pursuit'ü 3 kişi istiyor gibi (shadow99tr, air.rainmaker, joker2626), diğer oyunlarda tam bir birlik olamadık henüz.
  • quote:

Şu an için gözüken Need for Speed Hot Pursuit'ü 3 kişi istiyor gibi (shadow99tr, air.rainmaker, joker2626), diğer oyunlarda tam bir birlik olamadık henüz.

3-4 güne nfs serisinin yenisi çıkacak aslında onu beklemek en mantıklisi 2kisi bile kardeşlik yapsa en azından güncel oyun oynamak ayrı oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

quote:

Şu an için gözüken Need for Speed Hot Pursuit'ü 3 kişi istiyor gibi (shadow99tr, air.rainmaker, joker2626), diğer oyunlarda tam bir birlik olamadık henüz.

3-4 güne nfs serisinin yenisi çıkacak aslında onu beklemek en mantıklisi 2kisi bile kardeşlik yapsa en azından güncel oyun oynamak ayrı oluyor

Kişi başı 10 TL tutuyor, fazla bir miktar değil ama siz bilirsiniz tabi.

inFAMOUS 2: Festival of Blood'a herkes tamam diyor mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

quote:

Kişi başı 10 TL tutuyor, fazla bir miktar değil ama siz bilirsiniz tabi.

inFAMOUS 2: Festival of Blood'a herkes tamam diyor mu?

nfs uyar bana Diger oyun var ama kardeşlik için katılabilirim 4tl falan galiba kisi basi

• crysis 1 de alalımmı bide shank i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarleyDavidson -- 13 Kasım 2011; 20:36:53 >
  • Fest of Blood
    GoW Collection I&II
    WH40K:Space Marine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darthgame -- 13 Kasım 2011; 22:07:02 >
  • nfs hot pursit
    infamous 2 festival of Blood
    crysis 1
    shank
    red faction armagedon

arkadaslar oyun alalım 18 kasıma az kaldı ....
  • 18 kasımdan önceki kardeşlikler yeni sistemden etkilenmiyecek seklinde bir söylenti varmış bu durumda kimler saints row 3
    nfs run almayı düşünüyor
  • quote:

18 kasımdan önceki kardeşlikler yeni sistemden etkilenmiyecek seklinde bir söylenti varmış bu durumda kimler saints row 3
    nfs run almayı düşünüyor

Her ikiside psn'ye bu hafta gelmeyecek red dead redemtion ve jurrasic park gelecek sony açıkmalası bu şekilde...

Eğer gelirse ki direk girerim her iki oyuna da..:)

http://blog.us.playstation.com/2011/11/15/playstation-store-update-213/

sadece red dead redemptiona ve eklentisine girmek isteyen varsa ben girerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 16 Kasım 2011; 1:28:12 >

• fight night champion alabiliriz arkadaşlar 18i gelmeden ama ben şehir dışında olduğum için alamam kardeşlikten biri alırsa güzel olur.
  • quote:

fight night champion alabiliriz arkadaşlar 18i gelmeden ama ben şehir dışında olduğum için alamam kardeşlikten biri alırsa güzel olur.

ben aldım gecen hafta başka oyun olsa ben alırdım lakin kardeşlik 2ye düştü artik
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.