Şimdi Ara

Acaba adsl Kotası nedir ne işe yarar nasıl yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Millet acil şekilde bana kotanın ne oldugunu ne işe yaradıgını ve nasıl yapıldıgını yapımında bi program kullanılıyorsa oprogramı yazar yada bi link vere bilirmisniz acaba çok acil

teşekkürler

• ya kota telekomu sana verdiği bi download sınırlaması 3Gb veya 5Gb(eğer geçersen telekom 1Mb başına 10.000TL alıyordu) kotalı adsl kullancaksan sana önerim net metre adında bi program var onu kullanabilisin googleda arattır bulursun siteyi hatırlamıyorum :)
  • bol ya dökersin tavaya sonra az sogan bir çay kasigi tuz. sonra salça, sonra modem atarsin içine.. adsl2+ destekliyorsa guzel kota olur

• tamam teşekkür ederim çok sagol

• sadece mesaj atmış olmak için mesaj atmayın bune yahu lütfen site sahipleri buna bi çare bulsun konu başlıgıyla alakası olmayan şeyler kouşuluyor

YETER ARTIK

• kotanin nasil yapildigini bende bilmiyorum... salladim iste

bilen var mi acaba???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DPI nedir ? ne işe yarar ?
    10 yıl önce açıldı
    bu nedir ne işe yarar
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yuh be yuh ; bu ne ya hakikaten soru sormuş olmak için yazmış adam ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Druıd

MERAK EDENLER BU LİNKE BAKA BİLİR: http://www.kartalbilgisayar.net/CMS/index.php?option=content&task=view&id=98&Itemid=2

Android misin druid misin nesin senin dengen bozulmuş çoçuğum git baytara gözük bu neya saçmalamışsın...

• sen yazi yazmak için bisey yapmissin asıl dallama biliyosan sus malmısın nesin ya armut
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.