Şimdi Ara

Acaba bnm onu gördüğüm gibi mi görüyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11. Sınıfa geçerken sınıf değiştim ( bu sene ) ve bu sınıfa ilk girdiğimden bu yana gözüme takılan bir kız oldu ve yaklaşık 2 hafta geçtikten sonra çok samimi olduk kız sürekli gülen biri sanırım bu yüzden bu kızdan hoşlandım.. Nese gel zaman git zaman açılamadım bir türlü çünkü en azından arkadaştık ve onu kaybetmek istemem.. İşte son 2 aydır onunda bana boş olmadığına dair sinyaller alıyorum gibi ( yada bana öyle geliyor ) kızla ne zmn göz göze gelsek ( çok sık oluyor bu günde en az 2-3 kere ) gülmeye başlarız .. Sonra kız herkese kardo fln diyor ama sadece bana ismimle sesleniyor .. Daha fazla sıkmak istemem sizi bunun gibi çok şeyler oldu .. Değerli görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim .. Ne yapmam gerek sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: morenyo

11. Sınıfa geçerken sınıf değiştim ( bu sene ) ve bu sınıfa ilk girdiğimden bu yana gözüme takılan bir kız oldu ve yaklaşık 2 hafta geçtikten sonra çok samimi olduk kız sürekli gülen biri sanırım bu yüzden bu kızdan hoşlandım.. Nese gel zaman git zaman açılamadım bir türlü çünkü en azından arkadaştık ve onu kaybetmek istemem.. İşte son 2 aydır onunda bana boş olmadığına dair sinyaller alıyorum gibi ( yada bana öyle geliyor ) kızla ne zmn göz göze gelsek ( çok sık oluyor bu günde en az 2-3 kere ) gülmeye başlarız .. Sonra kız herkese kardo fln diyor ama sadece bana ismimle sesleniyor .. Daha fazla sıkmak istemem sizi bunun gibi çok şeyler oldu .. Değerli görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim .. Ne yapmam gerek sizce ?

Seni kardeşi olarak görüyordur,Friendzone'a almış seni.

• Herkese kardo demesine karşın sadece bana ismimle hitap ediyor .. Birde geçen gün sigara içtiğimi arkadaşlar arasında laflarken duydu sınıfta nerdeyse içmeyen erkek yok ama sadece bana karşı tavır aldı .. Bilmiyorum ama belkide dediğin gibidir ..

• Bence sen çok fazla abartıyorsun, seni çok yakın kardeşi gibi gördüğü için sigara içmene kızmıştır. Yine de belli olmaz kız işleri.
  • Ne cevap alırsam alayım yakında teklif edicem .. Kız şirinleri çok seviyor gelmiş 17 yaşına hala sabah 6.30 da şirinleri izlemek için kalkıyor.. Nese işte bende şöyle bir şey düşündüm şirine ve sakar şirinin peluş oyuncaklarını alıcam ( biraz sakarımdır :) ) sonra bi okul çıkışı ( 40 dakika zaman kalıyo çıkışta servis bekliyor ) sınıfta bekleticem onu oyuncakları çıkarıp şirinem olurmusun demeyi düşünüyorum ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.