Şimdi Ara

Acaba çalışmamda hata mı yaptım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs ye sene başında çok güveniyordum, dersane ve okulda iyi sonuclar olunca hedefimi ilk 5 k olarak belirledim ama sınavda heyecan da girince berbat bir türkçeyle 12k oldum. Ygs den önce hep ygsde iyi sonuç alırım lysye çok çalışabilecek biri değilim diye düşünüyodum ama kötü ygs gelince afalladım hedeflerimi düşürdüm, buda beni rahatlattı ygsden sonraki 1 ay çok rölantide geçti sadece mat konularını kapattım biraz biyoloji baktım, sonra hızımı artırdım ve mat geoyu bıraktım yaklaşık 25 nisan civarında, hedefim tıp olduğu için sürekli fkb çalıştım ve deneme çözdüm matı bitirdiğime ve geonun katsayı düşüklüğüne güveniyordum. Şu haftaya kadar geo denemesi çözmemiştim mattan ise denge, 345 gibi yayınları hiç çözmedim bile bu haftada çıkmış sorular ve dersanede körfez denemeleri çözdüm, denge gibi yayınları çözmemekle ne kaybettim? Sizce mf-3 için doğru bir karar vermiş miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geometri konusunu çok takmaya gerek yok gerçekten, ortalama yaparsan yeterli olur. Ama matematik için garanti veremem. Ben o denemelerin bazılarını çözdüm ve hala çok eksik olduğumu hissediyorum.. Gerçekten sağlam denemelerdi. Tabi iyi bir fen neti çok iyi bir sonuç demektir. Mf3'te Lys1 toplamda %18 iken Lys2 %42 etkiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humoral Immunity -- 13 Haziran 2015; 0:41:29 >
  • Hocam bu denge apotemi falan üst düzeydi değil mi yani öyle kolay değildi
  • sabrınsonuselamet kullanıcısına yanıt
    Apotemi kasıntı gereksiz bence sınavla alakalı değl zorluğu

denge ise gerçek sınavdan bi tık daha alt gerçek sınav 10 ise denge 9 bence

• Hocam valla ben de öyle düşünüyorum. Apotemi integral bilmediğimi düşündürdü bana. Sizin genel netler nasıl hedef ne
    Tabi ki, özellikle apotemi resmen uçmuş bir denemeydi. Dershaneden gözlemlediğim kadarıyla matematiği çok iyi olan psikopata bağlamış tayfa bile apotemiyi süre tutmadan çözdüklerini söylüyordu. Tabi arada 47-3 yapıyıyorum diyen çıkmadı değil. Benim dengedeki netimle apotemideki netim arasında hemen hemen 10 netlik bir fark vardı. Dengenin sınava çok daha yakın olduğunu düşünüyorum.
    Denge 40 net civarı hedef ilk 5k ama benim durum karışık lys de hep düşürdüm o yüzden stres ve korku çok fazla lys ile ilgli bi ön yargı oluştu

• aynı hocam benim de her şey aynı stresine kadar ya nasıl aşabiliriz acaba 2. senem benim de
  • YGSen KOTU mu...o
    OTUR AGLA SENN ...baska bisy yapma.sukret be..suk-ret

Valla dostum o kadar korkuyorum ki anlatamam hani ilk kez tam hedefe odaklanarak giryorum çünkü gerçekten bu yıl her şeyden fedakarlık yaptm 1 yıl tamamen bu sınava harcadım derse ara verdğm zaman bile forumdan soru takip ettim yani molalar bile sınavla ilgli geçti ama yinede boşluklar var lys için bir de fazladan stres var çalışan insan daha çok stres yapyo çalşmadğm zamanda laylaylom gidip lys ye girdim öyle yapnca salladklarn bile tutyo valla tek çaremiz dua etmek başka bi yol yok Allah yardımcımız olsun

• hocam valla ben de yaptım ama yine hatalarım var yani o yüzden biraz stresliyim galiba inşallah gönlümüzdekini Allah nasip eder hayırlısı...
  • Hocam fenim iyi dediğim gibi fiziğim nisanda 15 net civarında olduğu için fizik ağırlıklı fkb çalıştım.
    Matematikten bu rahatlığı karekökün çözümlü denemeleri, okulda dağıttıkları orta denemeler ve körfez sağladı onları kolay bulup iyi yapınca çözmeye gerek yok diye düşündüm, şimdi size net aralığımı söyleyemiyorum karekökten 47 üstü yaptım çoğu kez ama zorlukta dengenin yanına yaklaşamazdı, keşke biraz çözseydim de içim rahat girseydim diyorum. Bugün lys 2013ü çözüp formüllere bakıp bitirecem, bugün ve yarın sınavlarda herkese başarılar.

• bende lys 1 adına korkuyorum biraz , lys 2 'yi sene başından beri çalışıyordum pek fazla çekincem yok fen adına ama mat :s
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.