Şimdi Ara

Definasyonda hata mı yaptım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta önce artan yağ oranımı indirmek için 1 haftalık bir ağır diyete girmeye karar verdim , diyet sonucunda 1 haftada 2 kilo verdim ölçülerde değişim çok değil kol 41 den 40 a bel 84 den 81 e göğüs 116 den 111 e omuz ise 121 den 119 a düştü omzum genetik biraz dar ama görüntü olarak çok küçüldüm ve bu haftada yoğun karın kası çalışmama ve l karnitin ile kardio yapmama rağmen six pack bölgesinde çok değişim olmadı ama çok küçüldüm gibi geliyor alete güvenmek pek mantıklı değil ama 1.3 kg kas 0.7 kg yağ verdiğimi söylüyor ama ben o hafta içerisinde günlük 1200 kcal aldım 70 gram da protein yine az değil yani. Ayrıca bide amino asitim bitiyor artık hap kullanmak istemiyorum şimdiki amino asitim qnt 9000 o bitince bcaa ile amino arasında kaldım salonda maximus var bir kere bcaa sını kullandım gayet iyi etki etti pumpa ve güce , sizce amino ile devam etmek mi mantıklı bcaa ile mi ?

• CooperTime C kullanıcısına yanıt
    Protein çok az kas yakmış olma ihtimalin yüksek ayrıca 1200 kalori ne 500 falan açıo bırakman lazım hiç sağlıklı ve mantıklı değil. Geçen senelerde 6 sene vg yaptığını söylemiştin ama bilinçsizsin açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nehoo -- 24 Aralık 2015; 17:40:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilinçsizim zaten o yüzden sıkıntı çekiyorum ama 1 haftada ne kadar kas kaybetmiş olabilirim ki sanki.

• CooperTime C kullanıcısına yanıt
    Bu konu hakkında pek bilgim yok aslında ama sana önereceğim 500 kalori falan açık bırak yoksa çok büyük emeklerin gider 1 kilo kası kaç ayda yaparsın allah bilir

• 1 haftada 2 kilo aşırı kilolu insanlar için bile kas yakımı demek.Şişmanlar bile 1 ayda 4 kg kilodan fazla vermesin diyorlar...

70 GR protein çok az 1200 kalori felaket..Proteini 160-170 lere çıkar karbonhidratı azalt(100gr max) yağı zeytinyagı şeklinde günde 1 kaşık al.

Böylece hem kas yakımı min. inmiş olacak hem de kalori açığı ile yağ yakıcaksın şimdiden başarılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal diyetim öyle zaten 1500 1800 kcal alıyorum bunu 1 haftalık yaptım sadece temizlenmek için biraz 1 haftada çok şey kaybetmişmiyimdir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooperTime

normal diyetim öyle zaten 1500 1800 kcal alıyorum bunu 1 haftalık yaptım sadece temizlenmek için biraz 1 haftada çok şey kaybetmişmiyimdir ?

Onu bilemeyiz ki hocam.Bu arada bu diyet definasyon diyeti arada bunu değiştirip yüksek karblı günler yapmalısın bütün sene sadece bunu yaparak gelişim yavaş olur düşüncesindeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hata mı Bilemiyorum
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Define hale gelince 2000 kcala çekicem kaloriyi hatta 2300 felan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.