Şimdi Ara

Acaba doğrumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Slm arkadaşlar yukarda belirttigim kart nasıldır acep. Vatan daki yorumlarda bi tane olumsuzluk yok herkez çok begeniyo.
    Üstelik çekirdek hızı falan baya yüksek
    Yorumlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En hızlı gtx 970. 1228/7200 Mhz. Maximum 61 derece diyor kullananlar. Su Soğutma olsa bu kadar olurdu ancak. Önümüzdeki ay almayı düşünüyorum bakalım performansı nasıl. Full HD'de Gtx 980'in stok halini geçer ya da eşit olur diye tahmin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cerkez_genc_07

En hızlı gtx 970. 1228/7200 Mhz. Maximum 61 derece diyor kullananlar. Su Soğutma olsa bu kadar olurdu ancak. Önümüzdeki ay almayı düşünüyorum bakalım performansı nasıl. Full HD'de Gtx 980'in stok halini geçer ya da eşit olur diye tahmin ediyorum.

Yani açıkçası bende şaşırdım zotac i onermiyolar ama bu modeli iyi gibi görünüyor. Diherlerindende ucuz. Kullanan arkadaşlar varsa yazsinlar vatandaki yorumlarda herkez ovmus ürünü

• Önyargı... imzamdaki amp kart ile gtx 570'i geçtim oyunların çoğunda. Gta 5'i very high'ta grass medium ve aa kapalı 60 fps ile bitirdim. Metro LL (Redux değil) very high ta 50-55 fps ile bitirdim. AMD 6970'leri falan ezip geçmişti bu zotac. Zotac, fabrikasyon oc konusunda piyasada 1 numara. hem de eskiden amp'ler pahalıydı. Şimdi ucuz bu rekabet ve çeşitlilik ortamında.

• Aynen dostum ağzını açan msi asus gigabyte diyor. Dikkatimi çekti bu kart dolar düşse alacağım gerçi düşmez zannetmiyorum. Yazılım konusunda nasıl acaba bide asus ve msi da fanlar belli sıcaklığa kadar dönmüyor bunda varmı o özellik

• quote:

Orijinalden alıntı: PC_KOPAT@

Aynen dostum ağzını açan msi asus gigabyte diyor. Dikkatimi çekti bu kart dolar düşse alacağım gerçi düşmez zannetmiyorum. Yazılım konusunda nasıl acaba bide asus ve msi da fanlar belli sıcaklığa kadar dönmüyor bunda varmı o özellik

Fanlar bunda pc yi açar açmaz dönüyor diye biliyorum. yazılım konusunda emin değilim benim için önemli olan performans zaten bunu alıp da oc yapmam gerek yok çünkü aşırı derecede hızlı

• PC_KOPAT@ kullanıcısına yanıt
    en güçlü 970 şahsen amd nin yeni seri kartlar beklenmeli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sorun olurmu acaba?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim içinde performans önemli dostum.
    Bu kartı inceleyen birileri varmı acaba izlesek daha iyi olur. Çok araştırmanin sebebi 1500 lira verecek olmam az para değil çünkü

• patren kullanıcısına yanıt
    Haklısın amd polaris ile iddalı geliyor gibi eğer bekleyebilirsem beklicem yoksa
    Zotac GTX970 AMP! Extreme Core Editionu
    alacam galiba

• Bide kasam cooler master haf 942 black edition sogutmasi yeterince iyi zaten benim için performans olsun

Ben şahsen polarisi beklemeyip bunu almayı düşünüyorum ben de çok araştırma yaptım

• aynen dostum az para değil 1500 tl verecez aşagı yukarı o yüzden iyice araştırıyorum
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=98936775&p=2

En son yazılan yorumu oku.

• teşekkürler dostum çok iyi oldu bunu görmem. artık doların birazcık ta olsa düşmesini beklicez düstüğü an kapmak lazım
    Testlerde gtx 980'i ezip geçmiş ama video incelemeden tatmin olmadım. Ayarları göstermemişler ve v sync açmışlar. İnsan bi vsync kapatır bari. Önümüzdeki ay alıyorum inşallah

• Aynen çok amatörce bi inceleme olmuş ama başka bulamadım. Muhtemelen msaa ve advanced kapalı diğeri maximum dur

Doğrudur kardeşim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.